peki c600 bunların neresinde sırf klavyesi var die aldım.manitadan da ayrıldıkbugun biraz video çekmeye çalıştım ama donuyo ses geliyo görüntü sonradan hızlandırılmış olarak geliyor. rezil olduk milletın içinde
![]()
Senin fasa fiso dediğin güncellemelerle adam oldu bu sistem. Ayrıca Gio'nun fiyatını hakettiğini söylemen de çok komik o cihazın değeri 650 tl ediyorsa c6-01'in 1000 tl olması gerekir.ben nokıaları pek sevmıyorum ama bu ıncelemedıgım anlamına gelmıyor.nokıa shop a gırıp ozellıkle f/p olarak gosterılen c601 ı ozellıkle ınceledım.gayet akıcıydı yalan yok.fakat nokıalarda zamanla gorunen yavaşlama oluyor.tecrubelerımden konusuyorum.reset atmalar donmalar aşırı yavaşlamalar bır sure sonra kacınılmaz oluyor.aylarca kullanmadıgım ıcın ve guvenmedıgım ıcın kesın bırsey soylıyemem c601 ıcın.anna belle vs bunlar faso fıso gelıyor bana.bunlar nokıa ıcın kurtulus olsaydı zaten wp ıle anlaşmazlardı.2 3 sene daha ıdare etsın mıllet oyalansın dıye cıkarılıyor.kı nokıaların kamera ve ses cıkısı dısında pek bır ayrıcalıgı kalmadı hatta ınternet performansı uygulama acısından rakıplerı degıl ama android ios a gore cokcok gerıde.
galaxy gio ya gelınce parasını hakeden bır telefon root sonrası flash player ı rahatlıkla calıstırıyorum.bır andreo205 performansı alabılıyorum flash babında..
kamerasını merak edıyorsan cep tel.genel de ust konularda telefon fot. konusunda 75 ten sonrakı sayfalarda gıo ıle cektıgım resımler var.tabıkı acık havada cekılmıs karanlıkta flası olmadıgı ıcın cekım yapmak mumkun degıl loş ortamda eh işte.
bunun dısında hoparlor ses cıkısı vasat ne ıyı ne kotu uygulama oyun bakımından 10 uzerınden 7 her bazı hd ve 3d oyunları acıyor bunun dısındakılerı hemen hemen hepsini acıyor.herhangı bır sıkıntı yaşamadım 3 5 kere sert bır sekılde dusurdum ama ruber tıpı kılıf vardı cızık bıle yok.herhangı bır yavaşlama soz konsu degıl.sureklı markete gırıp uygulama ındırmekten kullanmaktan şarj dayanmıyor kı alalı 5 6 ay oldu.telefondan sıkılmak bıraz zor
Evet aralarında ciddi farklar vardır. c6-00 MÖ ise C6-01 MS olur.
O dediğin c6, biz c6-01'den bahsediyoruz.
sana sormadım.işine bak
Android'de olmayan özellikleri varmış gibi gösterme.
ben gıo yu tım den 500tl ye ladım650tl ye değilSenin fasa fiso dediğin güncellemelerle adam oldu bu sistem. Ayrıca Gio'nun fiyatını hakettiğini söylemen de çok komik o cihazın değeri 650 tl ediyorsa c6-01'in 1000 tl olması gerekir.
.
sana sormadım.işine bak
C6-01'de 8 mp fixed focuslu kamera var. C6-00'da 5 mp olsa da autofocus ile iyi işler çıkartır."Evet aralarında ciddi farklar vardır. c6-00 MÖ ise C6-01 MS olur."
peki ne fark var ki özelliklerde karşılaştırdığın zaman aynı kamera ve konuşma süresinde![]()
1200 TL altı Android telefonları önermem. Alacaksanız Nokia C6-01'i tercih edin. Fakat Nokia 603'e de bakmanızı tavsiye ederim. Arayüzde (menü geçişleri, galeri, ana ekranlar vs.) karşılaştırırsanız çoğu zaman Galaxy S2 kadar fazla performans verebiliyor. Fiyatı da astronomik değil![]()

hafıza kartının class'ı 4'ün altındaysa bu sorunu yaşaman mümkündiğer sayfalarda cvp bulamadım bugun biraz video çekmeye çalıştım ama donuyo ses geliyo görüntü sonradan hızlandırılmış olarak geliyor. kamerada cok kasıyo pc ye attım videoları aynı ama arada cekiyorum çok net donma yok sebebi ne olabilir.
peki klasını nerden öğrenirim kartın
hafıza kartının class'ı 4'ün altındaysa bu sorunu yaşaman mümkün
arkadaşlar dediğim gibi flaşsız telefon tercih etmiyorum bildiğim kadarıyla 603 ün flaşı yok. yaa niye bu telefonları üretenler. her şeyi tam yapmıyolar bişey koyuyolarsa onun yerine bişey çıkartıyolar anlamıyorum. keşke böyle yapmasalar yeterki fiyatı yüksek olsa her telefon böyle![]()
peki klasını nerden öğrenirim kartın