Galaxy ace mi? C6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace mi? C6-01 mi?
Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinize kolay gelsin. Ben bu iki telefon arasında kaldım. cumartesi günü kesinlikle birinden birini alacağım ama hangisi bilmiyorum. iki telefonuda inceleme şansım oldu. c6-01 kamerası ekranı felan tamam iyi ama symbian olması beni düşündürüyor. galaxy ace de android olduğu için daha çok cezbediyor. bir iki sorum olacak. galaxy ace'nin fotoğraf kalitesi nasıl yani yeterli kalitedemi? öyle çok fotoğraf çekmem ama lazım olduğunda işimi görsün istiyorum. videoyu da fazla çekmem zaten. bide galaxy acenin ekran çözünürlüğü biraz düşük ama öyle takılmam ekranına. bir de kullananlara soruyorum ace nin hoparlörü iyimi? ses kaliteli mi ? lütfen telefonları kullananlar yorum yazsınlar. şimdiden herkese teşekkürler.
birde hangi siteyi önerirsiniz biraz ucuz olsun :) mesela bu siteye güvenebilrmiyim?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
1 Ay önce aldım bende C6-01.Telefon fiyatına göre gerçekten mükemmel bir telefon.Ben android merakını pek anlamıyorum doğrusu.Symbian belle sürümü c6-01 için çıktığında androidden daha iyi olucak bence.Telefon her türlü video formatını destekliyor.Rahatlıkla 1080 pixel ( hd) filmler izleyebiliyorum.Kasma gibi problem yaşamadım.Telefonun tek sevmediğim yanı kamerasında autofocus olmaması.Yakın çekim yapamıyorsun yani. Bulanık çekiyor.Ama normal çekimlerde hd farkını görebiliyorsun.Tabi sen bilirsin bu senin tercihin.Ha birde Nokia 601 e göz atmanı isterim.C6-01 den farkı 5mp kamera fakat işlemci hızı 1 ghz ve rami 512 mb(c6-01 işemcisi 680 mhz ram 256 mb)

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
yorumunuz için teşekkürler haklısınız ama ben uygulama çeşitliliği ve rahat kullanım açısından android daha yakın geliyor. belle çıktığında iyi olucak ama yine uygulama, program oyun felan az olucak.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bundan tam 2 hafta önce Bende 2 telefon arasında kaldım. Ace nın ekranı büyük diye onu seçtim fakat sonradan kapsamlı bir araştırma ile c6 aldım. Ve hiç pişmanlık duymadım autofocus yok ama kamera çok hoşuma gidiyor. Ayrıca Ace kullanan arkadaşım var ben müzik açtığımda onun müzik açması onu rezil ediyor çünkü ses az çıkıyor.Ace Kamerası pek iyI değil. Ayrıca Ace soyuluyor diyorlar kasası ama C6 da öyle bir problem yok kasa çok hoş. Hd video zaten çok süper birşey. Amoled ekran çok net gösteriyor Ace ise yerini tutamaz bile. Kısacası sistem olarak Ace ama donanım olarak C6 derim ben ama android diye kendini kaptırıp pişman olma. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
yorumunuz için teşekkürler. aslında haklısınız zaten androidde şarz daha az gidiyor diyolar oyun vs gibi şeyler çalışınca. çok oyun olunca çok oynıcam.şarj hiç dayanmıcak . belle bugünlerde çıksa zaten c6 alırım kesinlikle ama belli değil. zaten arada bi fiyat farkıda var 100 lira civarı. inşallah hangisini alırsam alıyım sonunda pişman olmam .

Lenneth

Üye
2 sinede bakmayin Nokia 603 veya Huawei İdeos X5.

603, C6-01 e gore 1 ghz islemci + guclu grafik islemci + 512 mb ram + Daha buyuk ekran ile geliyor. Symbian Belle tam oturmus bir sekilde sikinti veya yavaslik yasamazsiniz o donanimla.

İdeos X5 ise Ace'e gore daha guclu grafik islemci, daha genis ekran , overclock destegi (kernel yukleyerek 1.8 ghz e kadar) ve daha buyuk ekran..

Karar size kalmis, bence 2 dedigim cihazdan birini secin

----------Eklendi @ 23:02:32 ---------- Yazıldı @ 23:00:29 ----------

İlla 2 sinden birini secmeniz gerekiyorsa Ace derim, Symbiandan cok cektim

enes_x

Üye
Bende bu 2 telefonun arasında kalmıştım zamanında . C6-01 +1:oke:. Tipi olsun ,kamerası olsun ,hızı olsun , ekran çözünürlüğü olsun şahane bi telefon . Vereceğin para bu telefona değer . Androideki uygulamar ve oyunlar için değmez

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar. zaten c6-01 bimeksde ve hepsiburada da indirimde . kampanya bitmeden alıyım o zaman. yinede görüşlerinizi söyleye bilirsiniz :)

61semih

61semih

Üye
nokıa dan alısıla gelmıs bazı alıskanlıklar var kamera ses sevıyesı gıbı.senın oncelıgın bunlarsa nokıa yı al eger oncelıgın hız ınternet uygulama sayısıve kalıtesı ıse android al

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
@61semih peki kendi telefonun için ne düşünüyorsun. bi ara düşünmüştüm gio yu ama 3.2 kamerası ve flaşsız olmasından dolayı geri vazgeçtim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
nokıa dan alısıla gelmıs bazı alıskanlıklar var kamera ses sevıyesı gıbı.senın oncelıgın bunlarsa nokıa yı al eger oncelıgın hız ınternet uygulama sayısıve kalıtesı ıse android al

hız derken c6 Aceye göre işlemci hızı düşük ama symbian olduğu için daha hızlıdır yanlış bilgi vermeyelim.

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
evet bende incelediğimde hızında pek bi fark görmedim. gerek menü geçişleri gerek internet hızında. benim tek düşündüğüm işletim sistemi. android devamlı gelişiyor. ama symbian belle de iyi gelicek gibi görünüyo sanki .

TeAmo42

TeAmo42

Üye
artık sana hangisi yakınsa onu al ama ikiside hoş telefon pişman etmez. Tercih senin :)

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
elime aldığımda hangisi daha yakın gelirse artık :good: yorum yapan herkese teşekkürler.

61semih

61semih

Üye
ben nokıaları pek sevmıyorum ama bu ıncelemedıgım anlamına gelmıyor.nokıa shop a gırıp ozellıkle f/p olarak gosterılen c601 ı ozellıkle ınceledım.gayet akıcıydı yalan yok.fakat nokıalarda zamanla gorunen yavaşlama oluyor.tecrubelerımden konusuyorum.reset atmalar donmalar aşırı yavaşlamalar bır sure sonra kacınılmaz oluyor.aylarca kullanmadıgım ıcın ve guvenmedıgım ıcın kesın bırsey soylıyemem c601 ıcın.anna belle vs bunlar faso fıso gelıyor bana.bunlar nokıa ıcın kurtulus olsaydı zaten wp ıle anlaşmazlardı.2 3 sene daha ıdare etsın mıllet oyalansın dıye cıkarılıyor.kı nokıaların kamera ve ses cıkısı dısında pek bır ayrıcalıgı kalmadı hatta ınternet performansı uygulama acısından rakıplerı degıl ama android ios a gore cokcok gerıde.
galaxy gio ya gelınce parasını hakeden bır telefon root sonrası flash player ı rahatlıkla calıstırıyorum.bır andreo205 performansı alabılıyorum flash babında..
kamerasını merak edıyorsan cep tel.genel de ust konularda telefon fot. konusunda 75 ten sonrakı sayfalarda gıo ıle cektıgım resımler var.tabıkı acık havada cekılmıs karanlıkta flası olmadıgı ıcın cekım yapmak mumkun degıl loş ortamda eh işte.
bunun dısında hoparlor ses cıkısı vasat ne ıyı ne kotu uygulama oyun bakımından 10 uzerınden 7 her bazı hd ve 3d oyunları acıyor bunun dısındakılerı hemen hemen hepsini acıyor.herhangı bır sıkıntı yaşamadım 3 5 kere sert bır sekılde dusurdum ama ruber tıpı kılıf vardı cızık bıle yok.herhangı bır yavaşlama soz konsu degıl.sureklı markete gırıp uygulama ındırmekten kullanmaktan şarj dayanmıyor kı alalı 5 6 ay oldu.telefondan sıkılmak bıraz zor

Masha

Masha

Üye
Galaxy Ace'de pil sorunu olduğunu duymuştum. Karar vermeden bir araştır derim.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dostum android forumunda bir arkadaş sorunundan bahsetmişti
internette gezerken arkadaşlarıyla mesajlaştığında arka planda interneti açık tutamıyormuş, açık bırakıp mesajlara geçip tekrar tarayıcıya geçtiğinde herşey tekrar yükleniyor ve önceki oturumda download varsa o iptal oluyormuş
eğer bu tarz bir kullanımın olacaksa symbian ı tercih etmelisin
misal ben internette dolaşırken beğendiğim sözü internet tarayıcıyı kapatmadan mesaj olarak arkadaşlarıma gönderip sonra tarayıcıdan dosya indirmeye başlayıp download sırasında oyun oynayıp tüm bunlar olurken de müzik dinlediğimi hatırlarım
veya arkadaşıma 200 mb lık dosyayı bluetooth ile aktarırken aynı anda internete girdiğimi / oyun oynadığımı bilirim
2 çeşit MultiTasking var
1.si Android ve iOS un kullandığı multitasking : arka plana atılan uygulamayı kapat ve tekrar açıldığında kaldığı yerden devam ettir
2.si Symbian ın kullandığı multitasking : arka plana atılan uygulama da yeni açılan uygulamalar da sürekli çalışmaya devam eder (işi bekletme veya durdurma gibi işlemler olmaksızın)

kullanım şekline göre karar verebilirsin
eğer symbian alacaksan c6-01 ve 603 ü yazılım olarak değil de donanım olarak karşılaştır derim ;)

y n s c n

y n s c n

Üye
Ace alma bence, c6-01 iyidir.

61semih

61semih

Üye
dostum android forumunda bir arkadaş sorunundan bahsetmişti
internette gezerken arkadaşlarıyla mesajlaştığında arka planda interneti açık tutamıyormuş, açık bırakıp mesajlara geçip tekrar tarayıcıya geçtiğinde herşey tekrar yükleniyor ve önceki oturumda download varsa o iptal oluyormuş
eğer bu tarz bir kullanımın olacaksa symbian ı tercih etmelisin
misal ben internette dolaşırken beğendiğim sözü internet tarayıcıyı kapatmadan mesaj olarak arkadaşlarıma gönderip sonra tarayıcıdan dosya indirmeye başlayıp download sırasında oyun oynayıp tüm bunlar olurken de müzik dinlediğimi hatırlarım
veya arkadaşıma 200 mb lık dosyayı bluetooth ile aktarırken aynı anda internete girdiğimi / oyun oynadığımı bilirim
2 çeşit MultiTasking var
1.si Android ve iOS un kullandığı multitasking : arka plana atılan uygulamayı kapat ve tekrar açıldığında kaldığı yerden devam ettir
2.si Symbian ın kullandığı multitasking : arka plana atılan uygulama da yeni açılan uygulamalar da sürekli çalışmaya devam eder (işi bekletme veya durdurma gibi işlemler olmaksızın)

kullanım şekline göre karar verebilirsin
eğer symbian alacaksan c6-01 ve 603 ü yazılım olarak değil de donanım olarak karşılaştır derim ;)
symbian için bahsettiğin bu butun uzellıkler android icinde var.cokra ayrıcalıklı ozellıkler degıl bır ıstelım sıstemının standart ozellıklerınden.
yanı bılgı vermeye calısmıssın eyvallah ama android hakkında bır karsılastırma yapacak kadar bılgı sahıbı değilsin yazdıklarından anladıgım bu:good:

pRime.

pRime.

Üye
symbian için bahsettiğin bu butun uzellıkler android icinde var.cokra ayrıcalıklı ozellıkler degıl bır ıstelım sıstemının standart ozellıklerınden.
yanı bılgı vermeye calısmıssın eyvallah ama android hakkında bır karsılastırma yapacak kadar bılgı sahıbı değilsin yazdıklarından anladıgım bu:good:

Android'de olmayan özellikleri varmış gibi gösterme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt