Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Optimus Black gingerbread??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seymen16
Üye
Konu Sahibi
Optimus Black gingerbread??
Optimus Black için gingerbread güncellemesi 28 Kasımda çıkacak deniliyordu. Bugün çıktı mı bir bilginiz var mı?
MURAT1425
Üye
daha çıkmadı bekliyoruz
seymen16
Üye
Konu Sahibi
Çıktığında nerden öğrenebilirim?
MURAT1425
Üye
bu formda paylaşılır bekle
webgezgin
Üye
optimus black için olan 2.3.3 gingerbread ne oldu haberi olan yokmu? arkadaşlar.
seymen16
Üye
Konu Sahibi
Daha çıkmadı bekliyoruz.
saruman_me
Üye
bence direk android 4 güncelicek lg yoksa bu kadar bekletmezdi diğer markalar nerdeyse sayıların tamamını güncellediler
inş kardeş ama bide gingerbread tadına baksaydık hiç fena olmazdı gerçi froyadan hiç şikayetçi değilim ama işte yenilik her zaman iyidir.
y n s c n
Üye
Çıktı ama türkiyeye dağıtılmadı henüz diye biliyorum..
william75
Üye
Bende aralık sonu diye duydum Optimus Black güncelleme için ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Masha
Üye
Optimus Black için Android 4.0 Ice Cream Sandwich 2012'nin ilk çeyreğinde geleceği açıklandı. Android 2.3 güncellemesi ise Aralık ortalarında dendi. Avrupa'da çıktı diye biliyorum bende ama Türkiye'ye henüz gelmedi. 28 Kasım'da Avrupa'da çıktı yani..
seymen16
Üye
Konu Sahibi
Her ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bi haber buldum nette
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sinatt_28
Üye
yok yok kesin 2.3.4 gelmicek direk android gelicek çünkü donanım olarak üstün ve çok yeni bi cihaz..
Bende Optimus Black için güncelleme Aralık ayında gelecek diye biliyorum.
@sinatt_28 Black mi yeni cihaz yanlış hatırlamıyorsam 7-8 ay oldu piyasaya çıkalı.
Nova display ekranıyla tanınıyordu zaten.
seymen16
Üye
Konu Sahibi
Aralığın ortasına geldik nerdeyse hala yok?? Yurt dışında çıkmış mı bir bilginiz var mı?
Bende Optimus Black için güncelleme Aralık ayında gelecek diye biliyorum.
@sinatt_28 Black mi yeni cihaz yanlış hatırlamıyorsam 7-8 ay oldu piyasaya çıkalı.
Nova display ekranıyla tanınıyordu zaten.
benim cihaz optimus 3d kral bi cihaz önce artrix 2 almayı düşündüm ama o tlf biric olunca düzeltilemiyor ama lg öle değil he türlü düzeltile biliyor yanlış rom atmışsın yedeğini almamışsın öle bi sorun yok bu yüzden lg den şaşmam..