Yardım edin! Wireless l bllgisayardan wireless dağıtma...

Sponsorlu Bağlantılar

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin! Wireless l bllgisayardan wireless dağıtma...
Arkadaşlar bunu nasıl yapacağım? Yani ben wireless aldığım yerden wireless i alıp tekrar dağıtmak istiyorum yani:
Asdfg diye bir ağ var.
Ben bu ağa netbookumun wirelessiyle bağlanıyorum diyelim.
Ama Telefonum E63 (gerizekalı) bilgisayarla aynı konumda olmasına karşın almıyor diyelim.
Hatta yan odada olan kardeşimin telefonuna da wireless dağıtmak istedim diyelim.
Yani ben bu durumda ne isterim? Tabiki netbook unda aldığı yayını kendisinin de dağıtması.
Anlamışsınızdır umarım çözüm bekliyorum. Ciddi bir sorun. Ayrıca wifi güçlendirme ve bir programı denedim sonuç alamadım.
Israrla bekliyorum...........

typerr1982

typerr1982

Üye
bilgisayarında kablosuz bir ağ oluşturman gerekir ilk önce daha sonra kurduğun ağa diğer aygıtlar bu bilgisayar aracılığı ile internete bağlanır seçenegini seçip onlarıda tanıtıp kullanabilirsin ama ağ kurduğunda verdiği parolayı onlarada giriceksin bir köşeye yazmayı unutma bu arada işletim sistemin hakkındabir bilgi vermemişsin nihayetinde hepsinde farklı olur

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarında kablosuz bir ağ oluşturman gerekir ilk önce daha sonra kurduğun ağa diğer aygıtlar bu bilgisayar aracılığı ile internete bağlanır seçenegini seçip onlarıda tanıtıp kullanabilirsin ama ağ kurduğunda verdiği parolayı onlarada giriceksin bir köşeye yazmayı unutma bu arada işletim sistemin hakkındabir bilgi vermemişsin nihayetinde hepsinde farklı olur

Bilgisyar: Wlndows 7 Starter 1.66GHz
Telefonlar:E63-1
Nokia X6
Bunların hepsinin görmesi lazım.

----------Eklendi @ 15:30:28 ---------- Yazıldı @ 15:28:50 ----------

İşte son cümlene vurgu yaparak yazıyorum, windows 7 de ağ kurmaya çalıştığımda yapılandırılmamış aygıt arıyor, ev ağı felan orasını anlamadım işte :(

typerr1982

typerr1982

Üye
başlata gir ordan denetim masası ,ağ ve internet ordanda açılan pencereden ev grubu seçeneğini görmen lazım ortak ağda olabilir ona tıkla ve aşağıdan gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştire tıkla ve girdiğin tablodaki herşeyin açık olduğundan emin ol ağ bulma mesela daha sonra tekrardan ağ ve internet saysafına geri dön ve ağa kablosuz aygıt eklede telefonlarını bulmasını bekle telefonları işaretle ve kabul et bu işlemide yaptıktan sonra ağ ve internet sayfasına geri dön ağ bilgisayarlarını ve aygıtlarını görüntüle seçeneğinden tefonlarına sağ tıklayıp internete bağlanmaları için izin ver tabi bu arda win7 starterede buna belki izin olmayabilir buda bir ihtimal

----------Eklendi @ 00:46:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:43 ----------

birde bu konuyu incele isteresen

http://www.maxicep.com/network-inte...nlardan-internete-baglanmak-video-447939.html

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Kanka ben y,netic değllim ebeveyn denetimleri açık yapamıyorum babamın şifreyi istiyo.

typerr1982

typerr1982

Üye
bilgisayarı açılırken sürekli f8 e bas ve güvenli modda aç ordan yönetici hesabı ile giriş yapabilecekmisin onu dene birde

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
typerr1982

typerr1982

Üye
dene bakalım sonuç bildirirsin

Üst Alt