N 73 icin türkce süper bir tema programı

Sponsorlu Bağlantılar

fayzteck

fayzteck

Üye
Yükleme esnasında Dil Tercihlerinde Türkçe olarak bir seçenek bulunmuyor.3 adet bilinmeyen dil olarak isimlendirilmiş diller var.ben bunlardan sonuncu olanı denedim fakat çince olarak yüklendi.açıklama yaparken dil seçenegi veyada kurulum hakkında bilgide verirsen sevinirim.bu sorunla karşılaşmış yada karşılaşacak arkadaşlarımız içinde iyi olur.konu için teşekkürler

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme esnasında Dil Tercihlerinde Türkçe olarak bir seçenek bulunmuyor.3 adet bilinmeyen dil olarak isimlendirilmiş diller var.ben bunlardan sonuncu olanı denedim fakat çince olarak yüklendi.açıklama yaparken dil seçenegi veyada kurulum hakkında bilgide verirsen sevinirim.bu sorunla karşılaşmış yada karşılaşacak arkadaşlarımız içinde iyi olur.konu için teşekkürler

rica ederim birinci sıradakini yükle türkçe olarak kurulacaktır :oke:

kenan@doner

kenan@doner

Üye
hasan kardeş teşekkürler

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Sağolasın

bek22

Üye
Kardeşim ****** İstiyor orayı geçemedim bi yardım

efeyüp

efeyüp

Üye
KENDİ TELEFONUMDAN TÜRKCELEŞTİRDİGİM HARİKA BİR TEMA PROGRAMI DAHA
1DK DA İSTER SENİZ RESİMLERİNİZİ TAM EKRAN DUVAR KAGIDI YAPABİLİRSİNİZ
HEMDE TÜRKCE AYRİYETEN N73 ÜN OLMASSA OLMAZI TUŞKİLİDİ PROGRAMIN KENDİ ÖZELLIKLERİNİN İCİN DE
BEN DENEYİN DERİM GÜZEL BİR TEMA PROGRAMI
YORUMLARINIZI MUTLAKA BEKLİYORUM :oke:...........MAXİCEP AİLESİNE SAYGILAR..........................YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

hasan kardeş bu programın denemediğim versiyonları kalmadı.üç gün sonra iptal oluyor,sen ne zamandır kullanıyorsun,bi çözümü varsa cevap yazarsan sevinirim,kolay gelsin

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ****** İstiyor orayı geçemedim bi yardım

hasan kardeş bu programın denemediğim versiyonları kalmadı.üç gün sonra iptal oluyor,sen ne zamandır kullanıyorsun,bi çözümü varsa cevap yazarsan sevinirim,kolay gelsin

kardeşim mesajınız üzerine tekrar bende kurdum denemek için bende de çalışmadı sorunu çözmeye çalışacağım
alternatif olarak benimde kullandığım tema programını konularımda bulabilirsin sorumsuzca kullanabilirsin
N73 TÜRKCE (theme edity)Tema programı

karakule100 N73 TÜRKCE KONULARIM İÇİN TIKLAYIN

=link=
maxicep.com/s60-3rd-yazi-ekran-dil-araclari/n73-turkce-theme-edity-tema-programi-s60-v3-383209.html

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Birkez girdim sorunsuz çalıştı fakat teli kapatıp açtığımda defalarca tekrar tekrar yüklememe bir daha giremedim.Bu arada telefonum Nokia N73

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt