la olum bi pgrm ben de daha ust var :P
benim n73 üm kabul etmiyo yüklenemez diye uyarı veriyo nasıl yüklemem gerekiyo bi püf noktasımı var acaba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
merhaba kardeş bu programı nasıl indirebilirm acaba yardımcı olurmusun bana teşekkürlerKENDİ TELEFONUMDAN TÜRKCELEŞTİRDİGİM HARİKA BİR TEMA PROGRAMI DAHA
1DK DA İSTER SENİZ RESİMLERİNİZİ TAM EKRAN DUVAR KAGIDI YAPABİLİRSİNİZ
HEMDE TÜRKCE AYRİYETEN N73 ÜN OLMASSA OLMAZI TUŞKİLİDİ PROGRAMIN KENDİ ÖZELLIKLERİNİN İCİN DE
BEN DENEYİN DERİM GÜZEL BİR TEMA PROGRAMI
YORUMLARINIZI MUTLAKA BEKLİYORUM...........MAXİCEP AİLESİNE SAYGILAR..........................YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Selam kardeş yardımcı olurmusun banaTüm arkadaşlara iyi kullanımlar
--------------- Ekleme ---------------
Tüm arkadaşlara iyi kullanımlar.....
Tüm arkadaşlara iyi kullanımlar.....
Lütfen yardımcı olurmusun hangi şekilde hangi siteden indirebilirim n73 tema programınıKENDİ TELEFONUMDAN TÜRKCELEŞTİRDİGİM HARİKA BİR TEMA PROGRAMI DAHA
1DK DA İSTER SENİZ RESİMLERİNİZİ TAM EKRAN DUVAR KAGIDI YAPABİLİRSİNİZ
HEMDE TÜRKCE AYRİYETEN N73 ÜN OLMASSA OLMAZI TUŞKİLİDİ PROGRAMIN KENDİ ÖZELLIKLERİNİN İCİN DE
BEN DENEYİN DERİM GÜZEL BİR TEMA PROGRAMI
YORUMLARINIZI MUTLAKA BEKLİYORUM...........MAXİCEP AİLESİNE SAYGILAR..........................YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Theme_v1.00_T__RKCE_.sis linki tıkla indirmerhaba kardeş bu programı nasıl indirebilirm acaba yardımcı olurmusun bana teşekkürler
Selam kardeş yardımcı olurmusun bana
Lütfen yardımcı olurmusun hangi şekilde hangi siteden indirebilirim n73 tema programını
![]()
saol hasan da hangi hasan :P
Yani bunu Türkçeleştirmen çok büyük bir başarı. Helal olsun![]()

benim telefon calıştır mıyor sertifika sorunu diyor yaa,
ne yap malıyın yardımcı ol 05372993836 ara

hata veriyor ya

[/B]