c06-01 hiçbir şey yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
c06-01 hiçbir şey yükleyemiyorum
merhaba arkadaşlar.
forumda açılan hack konularından birini aynen denedim.Fakat cihaz hacklenmedii gibi şimdide hiç bir şekilde uygulama yükleyemiyorum.Ne yüklemeye çalışsam SİSTEM HATASI diyip kapanıyor.İlk önce soft format attım ama sorun hala devam ediyor.İşim artık ya hard formata yada güncellemeye kaldı.Fakat güncellemede ise anna işletim sistemine geçiyor çoğu kişide anna sistemini onaylamıyor
ne yapacağım iyice şaşırdım
değerli yardımlarınızı bekliyorum...

hakan_710

hakan_710

Üye
şuan için en sorunsuz sürüm anna v25.007 şahsen ben çıktığından beri kullanıyorum hiç bi sorunum olmad tüm uygulamaları sorunsuz şekilde yükledim. kişisel dosyalarını yedekle ve daha fazla vakit kaybetmeden anna ya geç bana kalırsa. hack işlemini de forumda arayıp bulabilirsin bilgisayar kullanmadan olanı dene eğer yapamazsan teamviewer dan ya da msn den yardımcı olurum pm atman yeterli

vampirr13

vampirr13

Üye
şuan için en sorunsuz sürüm anna v25.007 şahsen ben çıktığından beri kullanıyorum hiç bi sorunum olmad tüm uygulamaları sorunsuz şekilde yükledim. kişisel dosyalarını yedekle ve daha fazla vakit kaybetmeden anna ya geç bana kalırsa. hack işlemini de forumda arayıp bulabilirsin bilgisayar kullanmadan olanı dene eğer yapamazsan teamviewer dan ya da msn den yardımcı olurum pm atman yeterli
Lanet olsun anna'ya Ovi Suite çalışmıyor. Zene Music Player Çalışmıyor. Telefonu Güncellediğime pişman oldum ya Opera'da şifre girerken dikey klavye çalışmıyor. Ya bunun eski yazılımını bulamazmıyız. ben onu yüklemek istiyorum. Orjinal yazılımı OS9x

hakan_710

hakan_710

Üye
Lanet olsun anna'ya Ovi Suite çalışmıyor. Zene Music Player Çalışmıyor. Telefonu Güncellediğime pişman oldum ya Opera'da şifre girerken dikey klavye çalışmıyor. Ya bunun eski yazılımını bulamazmıyız. ben onu yüklemek istiyorum. Orjinal yazılımı OS9x

kardeş sen düzgün yükleyemediysen ben bilemiycem bende şuan yüklü ve herşey sorunsuz ovi suite nasıl çalışmıyor anlat yardımcı olalım sen yapamıyosun diye yazılım kötü olamaz. ayrıca anna yükledikten sonra c6-01 için dünüş yok aldığın hataları anlat yardımcı olurum ben sana şuan herşey sorunsuz bende

vampirr13

vampirr13

Üye
Ovi Yüklenirken Sona gelince yüklenemiyor diye hata veriyor. bunun Symbian Belle Güncellemesi Çıkmadı mı.?

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
bende anna yükledim sorunlar düzelir diye.Bir çok sorun çözüldü fakat oviden uygulama yükleyemiyorsun 4.35 mb indirilsinmi diyor evet diyorsun sona geldiğinde yüklenemiyor diyor.Ama diğer yönlerde her hangi bir sorun yok şu an için

hakan_710

hakan_710

Üye
bende anna yükledim sorunlar düzelir diye.Bir çok sorun çözüldü fakat oviden uygulama yükleyemiyorsun 4.35 mb indirilsinmi diyor evet diyorsun sona geldiğinde yüklenemiyor diyor.Ama diğer yönlerde her hangi bir sorun yok şu an için
ovi yi çok sık kullanmıyorum (genelde ücretli uygulamalarının isimlerini öğrenip forumdan indirmek için kullanıyorum :naughty: :islik) ama bende öyle bi sorun olmadı çok nadir yani belki 50 uygulamada 2-3 kez anca olmuştur wireless ile bağlanıyorum.şebeke ile bağlanıyosanız böyle sorunlara daha sık rastlayabilirsiniz.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
evet tabi buda bir çözüm bende böyle uygulama yapmaya başlayım artık :oke:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
telefonunu ovi suiten veya cihaz güncellemelerinden güncelleştir sorunun cözülür

----------Eklendi 10.12.2011 @ 00:00:43 ---------- Yazıldı 09.12.2011 @ 23:55:06 ----------

bence yükle anna yı telefonuna adamlar boşuna cıkarmadılar güncellemeyi performans ve iyileştirmeler var suan için SOrunsuz şekilde kullanıyorum yakın zaman belle guncellemesı gelecek mecburen yukluceksın ozmn da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt