Müjde! Erkeklere Özel Kurs Açıldı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Müjde! Erkeklere Özel Kurs Açıldı!!
Erkekler için kurs açıldı. Son katılma tarihi 30 şubat

Not: sınıfların içeriği son derece karmaşık ve zor olduğu için her birine en fazla 8 kişi kabul edilebilecektir.

konu 1 - buz kalıbına nasıl su doldurulur? adım adım slaytla açıklama

konu 2 - tuvalet kağıdı rulosu: takıldığı yerde kendini yeniler mi yuvarlak masa tartışması

konu 3 - kirli sepetiyle yerdeki halı döşeme arasındaki temel farklar- resimler ve grafiklerle açıklama

konu 4 - tabak çanak yemekten sonra kendi kendine lavaboya veya bulaşık makinesine uçarak gidebilir mi? videoyla açıklama

konu 5 -kimlik kaybı : Uzaktan kumandayı bir parçanız olmaktan kurtarmak- destek hattı ve yardımlaşma grupları

konu 6 - aranan seyleri bulmayı öğrenmek höykürerek evin altını üstüne getirmemek yerine doğru yere bakarak başlamayı öğrenemek - açık forum

konu 7 - hanıma çiçek getirmek sağlığınıza zararlı değildir.- grafikler ve ses kaydıyla açıklama

Konu 8 - normal insanlar kaybolunca yolu sorar - gerçek yaşam itirafları

konu 9 -hatun parketmeye çalışırken sessizce oturmak genetik açıdan imkansız mı? - araba kullanma sımülasyonu

konu 10 -hayat dersleri : anne ve eş arasındaki temel farklar - sınıfta canlandırma

konu 11 -nasıl ideal bir alışveriş arkadaşı olunur? - gevşeme egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri

konu 12 -bunamayla nasıl savaşılır ? doğum günleri, yıldönümleri ve diğer önemli günler, unutulunca nasıl özür dilenir? - beyin şoku ve gerekirse operayon

Yasminozz

Yasminozz

Üye
çok güzeldi.......:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hakaret war yonetim =) raporpluyorum konuyu =)

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Ne hakareti yahu? Bence oldukça faideli bir kurs olurdu.. Seni de yazalım mı ilk sınıfa :D:D

thebora

Üye
abartılı

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
kadınlara sırf alışveriş için bi kurs açılabilir :ehe

jöly

Üye
çok güzel bir kursmuş...bütün erkekler gitmeli bence....:ehe:ehe:ehe:ehe

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Önce Maxi erkeklerini yazalım kursa :D sonra tüm erkeklere kurs veririz. :D:D

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
çoğu bana uysada ben memnunum walla : ı
eşinden şikayetçi olan götürsün bence :D

karides

Üye
Erkekler böyle işte. Kabul edin kızlar! Evleneceğiniz adamlar da böyle olacak:D Entellektüelinden bile fazla bişey beklemeyin. :D Örneğin sık sık çiçek getiriyorsa bir adam, bence ciddi ciddi düşünmeye başlayın. "Acaba bir kabahatini mi gizlemeye çalışıyor" diye :D Hem zaten doğanın kanunu bu; ister beğenin ister beğenmeyin. Bu özellikler tüm erkeklerin genlerinde mevcut. Sadece bazıları birilerinde diğerlerine oranla daha baskın oluyor. İşte tüm mesele bu. Yapacağınız tek şey, bu çorbadan size en uygun olanını seçmek. Kurs murs hikaye, hiçbir kurs erkeği yola getiremez (!)

alikelek

Üye
kadınlara özel kurs alış verişte neler almalı neler almamalı ve kendini nasıl engellemeli

cllgr

cllgr

Üye
Konu 8 - normal insanlar kaybolunca yolu sorar - gerçek yaşam itirafları
niyeyse bunu yapmak hepimize zor geliyor.acıkcası sonuna kadar direnirim bu konuda.ha şimdi buldum derken gerçekden alakasız yerlere gidiyor insan.yollarmı yerinde durmuya ne..:ehe

konu 11 -nasıl ideal bir alışveriş arkadaşı olunur? - gevşeme egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri
bunada hiç alışılmıyor,alışveriş deyince kadınlar herşeyi unutuyor.almıyacakları şeylere bile saatlerce bakmaları adamı deli ediyor.tam bir kabus yani,zaten erkeklerle çıkmakyı kadınlarda sevmiyor napalım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt