Yeni Nesil Hyundai İ30

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nesil Hyundai İ30
Hyundai’nin Avrupa’da en çok satılan modeli i30 yenilendi. Frankfurt Motor Show’da gerçekleştiren Hyundai’nin Avrupalı modeli i30, özel olarak Avrupa’da geliştirildi. Tamamen yenilen i30, yeni tasarımı, motor seçenekleri, donanımı ile Avrupa pazarında rekabeti kızıştırmaya hazırlanıyor. 2012 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması hedeflenen Yeni i30, Çek Cumhuriyeti’nde üretilecek ve ilk olarak 5 kapılı versiyonu ile satılacak.
Kaputun altında, 3 benzinli ve 3 dizel olmak üzere 6 farklı güç kombinasyonuna sahip olacak Yeni i30, 90 ile 135 HP arasında değişen güçlere sahip olacak. Hem benzinli hem de dizel motorun yaygın olarak kullanıldığı Avrupa Pazarı’nda Hyundai Yeni i30 ile satışta P oranında dizel/benzinli motor dağılımı hedefliyor. Bununla beraber, bütün motor seçeneklerinde 6 ileri manuel şanzıman standart olarak sunulacak. Akabinde güçlü dizel ve benzinli motor seçenekleri 6 vitesli otomatik şanzıman ile kombine edilebilecek.
Hyundai, yeni i30’da bir ilki olarak sürücü için diz hava yastığını güvenlik donanımına eklemiş. Ayrıca, adaptif farlar, yüksek çözünürlüklü 7-inç TFT LCD ekran, panoramik cam tavan, entegre bir navigasyon sistemi, geri görüş kamerası ve elektrikli park freni diğer güncel ekipmanlardan. Almanya Rüsselsheim’de bulunan “Hyundai Motor Avrupa Teknik Merkezi”de (Hyundai Motor Europe Technical Centre) geliştirilen yeni i30’da mühendisler iç ve dış tasarım hatlarını güncel i40 sedan / estate modelinden esinlenerek hazırladıklarını söylemekten kaçınmıyor. Tüm bu teknolojik donanımların yanı sıra, Yeni i30’un gelişim süreci Euro-NCAP çarpışma testlerinde en yüksek sonuçlar hedef alınarak gerçekleştirildi.Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve technoshark

y n s c n

y n s c n

Üye
Param olsa alırdım beraber gezerdik aslı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Sen alda ilk önce kendin gez :)

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
technoshark

technoshark

Üye
ya araba almak gibi bi niyetimde var kredi vermiyorlar ama :S verseler bugun alacagımm. :S Ben hyundai ürünlerini çok seviyorum

• Beğen
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
ya araba almak gibi bi niyetimde var kredi vermiyorlar ama :S verseler bugun alacagımm. :S Ben hyundai ürünlerini çok seviyorum
Aşık gibi konuştun maşallah. Emin ol oda seni çok seviyordur.
Şaka bir yana Hyundai araçları yakıt konusunda cimriler.
Ve en çok beğendiğim araçlarının başında İ30 geliyor. :)

maxirabit

maxirabit

Üye
0 km araç'ta standart ve opsiyonel donanım da çok farklar olması bazen 2.ele yönlendiriyor.
Basit bir navigasyon sistemi için 2bin küsür tl alıyorlar.

• Beğen
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
O da farklı bi strateji :)
Aslında herkes ister aracında bir navigasyon sistemi olmasını 2 bin lira veren vardır parası olana hayat güzeldir. :)
Ben mesela beğendiğim arabaya ( param olsa ) ne kadar para isterlerse veririm. Mesela İ30'a 100 bin lira da verirdim.

maxirabit

maxirabit

Üye
100 bin'e kadar çıkıyorsan,fazlasıyla parayı bulduğun da Hyundai yaşadı ozaman:)
Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
cargo3230

cargo3230

Üye
çok kötü bi konu satmak zorunda kaldığım GETZimi aklıma getirdin...:ağlarım::ağlarım:

Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
maxirabit

maxirabit

Üye
Fıat'tan daha iyi hemde daha sağlam alfa.
Birde biraz daha uzun olduğu kesin çünkü 500'de arka koltuğa kimse sığmaz uzunluğu fazla yok çünkü:)
O sınıfa yakın zaten lancia delta ve alfa romeo giulietta var:)

• Beğen
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Alfa fazla yakıyor sanırım. Türkiye'de piyasa da pek tutulmuyor.

maxirabit

maxirabit

Üye
Alfa fazla yakıyor sanırım. Türkiye'de piyasa da pek tutulmuyor.
Keyfi olarak binilecek araba ama satılma yönünden bakıyorsan elden daha çabuk giden arabalar var tabi:)

• Beğen
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi

Keyfi olarak binilecek araba ama satılma yönünden bakıyorsan elden daha çabuk giden arabalar var tabi:)
Eğer araç alacaksan piyasayı takip etmelisin. Bu araba kimsede yok ben alayım mantığıyla gidersen o mantıkla devam edersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt