N8 belle nokiadan aradılar

Sponsorlu Bağlantılar

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
yukarda yazan arkada s doru dıo once hep yenı cıkan telefonalrı soluo 701 600 mu habıre bunalrdan bahsedıolar

capadent

Üye
:D:D okuma alıskanlıgnızı gelıstırıyım dıye büyle yazdım bakalım 10 kere okyupta anlamayan olcakm? :D:DD:
üstekini geçtim bu yazın daha berbat.bence sen telefon yorumu yapmadan önce okuma yazma kursuna git.güzelim türkçemizi böyle mahvetme.

atakan25

atakan25

Üye
belle kesin değilse carla b*k gelir ki belle gelecek olur mu lan öyle şey daha 1 yıllık telefonlar çöpe mi gidecek?

cargo3230

cargo3230

Üye
ya kafa yapmışlar senle yada hakkaten gece bekçisiyle konuşmuşsun sen n8 de belle uçak hızında neyi kasacak neyi kaldırmayacak......

fairtail

Üye
Hiç de inandırıcı değil

nakresoz

nakresoz

Üye
adam onu dmek istememiş yasal yollarla indirmiyo markketen hacklenmiş kırılmış yazılımı yüklüyor demiş :D sen anya o konya

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arkadaşlar az önce 701 i incelemek için bir vodafone bayisine girdim müşteri temsilcisi ile belle hakkında konuştuk biraz ve bana nokia ile bizzat görüştüğünü ve bellenin şu anki anna yüklü cihazlara kesinlikle gelmeyeceğini söyledi o kadar kendinden emin konuşuyordu ki bi an için elop la görüştüğünü zannettim:) , ben pek inanmadım ama yine sizinle paylaşmak istedim...

TheMadness

TheMadness

Üye
Donanımda öyle bir hasar oluştu ki acayip hızlandı acaba neden :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
uruno

uruno

Üye
arkadaşlar az önce 701 i incelemek için bir vodafone bayisine girdim müşteri temsilcisi ile belle hakkında konuştuk biraz ve bana nokia ile bizzat görüştüğünü ve bellenin şu anki anna yüklü cihazlara kesinlikle gelmeyeceğini söyledi o kadar kendinden emin konuşuyordu ki bi an için elop la görüştüğünü zannettim:) , ben pek inanmadım ama yine sizinle paylaşmak istedim...

Çiçek hanımın yeğenimiymiş sorsaydın:) Dango küçük kafasıyla sana 701 satmaya çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye

adamda goren nokiada symiban muhendisymiş ammada atmış :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kısa ve öz o arkadaşın arkası açıkta kalmış.. bütün s3lere geliyor belle..de ne zaman belli değil :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
[h=4]good[/h] Nokia E6-00 üzerinde rkunga tarafından 1 gün önce
just tried it out on an E6 running Belle. Other than the usual screen resolution issues it looks good, feels great. Good work

bu arada nokia mağazayı geziyordum foursquare yorumlarının arasından şöyle birşey buldum..adamın e6 sında belle yüklüymüş..belki de anna ile belle yi karıştırdı garibim :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Çiçek hanımın yeğenimiymiş sorsaydın:) Dango küçük kafasıyla sana 701 satmaya çalışıyor.

:))) arkadaşın da dediği gibi sana 701 i satmak için yapmış o eleman :))) pahalı fiyattan 701 i satacak çakal :)))

maxirabit

maxirabit

Üye
Resmi olarak yayınlanınca zaten nokia'nın europe sitesinde söylenir.
Türkiyede ki nokia'da tam kensin tarih bilmeye biliyor.
Anna'ya bile,bir hafta sonra gelicek demişti bana,nokia türkiye de yazmasına rağmen aradıklarından ertesi günü anna güncellemesini yükledim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
vodafone daki aynı müşteri temsilcisi 2 ay sonra N9 un Türkiyeye geleceği ve vodafone un bir kampanya yapacağını söyledi fiyatın ise tahmini 1700 tl olacağını söyledi...

vedat2957

Üye
çıkabilir 25,07 guncellendi çünkü belleye çevrilmiyordu bu da gelecek mi diye düşündürüyor güncellemenizi yapın.

curse.

Üye
Bugün Nokia "napıon qanqa" şeklinde bi mesaj attı, anlam veremedim.

slant1111

slant1111

Üye
Adamlar ne yaptığını bilmiyor.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya arkadaşlar nokia sitesinden duyurmuşken her yerde boy boy video reklamları varken artık ha çıktı ha çıkacak hazırlıkları yapılırken ne gerek var böyle iddalara belel gelecek işte bunun gelmeme olasılığı yok sadece zaman farkı var insanlar yılbaşı süprizi beklerken mart yada şubat süprizi olacak o kadar ben de Mersin Forum Nokia bayisine gittim nokia 701'i incelemek için paketlerde dedi adam sadece o beyaz olanı gösterdi 601 filan olabilir yanlışım varsa özür dilerim küçük bir şeydi belle süper bir şey dedim C7 ve diğer telefonlar içinde gelecekmiş tarihi hakkında fikriniz varmı dedim onlar şu anda anna kullanıyor zaten dedi güncelleme ne zaman gelecek dedim belle önümüzde ki aya yakın gelir dedi adam.

Üst Alt