üstekini geçtim bu yazın daha berbat.bence sen telefon yorumu yapmadan önce okuma yazma kursuna git.güzelim türkçemizi böyle mahvetme.okuma alıskanlıgnızı gelıstırıyım dıye büyle yazdım bakalım 10 kere okyupta anlamayan olcakm?
D:
, ben pek inanmadım ama yine sizinle paylaşmak istedim...arkadaşlar az önce 701 i incelemek için bir vodafone bayisine girdim müşteri temsilcisi ile belle hakkında konuştuk biraz ve bana nokia ile bizzat görüştüğünü ve bellenin şu anki anna yüklü cihazlara kesinlikle gelmeyeceğini söyledi o kadar kendinden emin konuşuyordu ki bi an için elop la görüştüğünü zannettim, ben pek inanmadım ama yine sizinle paylaşmak istedim...
Dango küçük kafasıyla sana 701 satmaya çalışıyor.arkadaşlar az önce 701 i incelemek için bir vodafone bayisine girdim müşteri temsilcisi ile belle hakkında konuştuk biraz ve bana nokia ile bizzat görüştüğünü ve bellenin şu anki anna yüklü cihazlara kesinlikle gelmeyeceğini söyledi o kadar kendinden emin konuşuyordu ki bi an için elop la görüştüğünü zannettim, ben pek inanmadım ama yine sizinle paylaşmak istedim...

arkadaşlar az önce 701 i incelemek için bir vodafone bayisine girdim müşteri temsilcisi ile belle hakkında konuştuk biraz ve bana nokia ile bizzat görüştüğünü ve bellenin şu anki anna yüklü cihazlara kesinlikle gelmeyeceğini söyledi o kadar kendinden emin konuşuyordu ki bi an için elop la görüştüğünü zannettim, ben pek inanmadım ama yine sizinle paylaşmak istedim...
Çiçek hanımın yeğenimiymiş sorsaydınDango küçük kafasıyla sana 701 satmaya çalışıyor.
)) arkadaşın da dediği gibi sana 701 i satmak için yapmış o eleman
)) pahalı fiyattan 701 i satacak çakal
))Donanımda öyle bir hasar oluştu ki acayip hızlandı acaba neden![]()