Arkadaşlar Telefonumun Neden Böyle Olduğunu Bilen Varmı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefonumun Neden Böyle Olduğunu Bilen Varmı!
Telefonum n95 8gb iki soru soracam
1)telefonum acayip yavaş mesela 2.5 mb biroyun açacam kasmaktan oyunların zevki felan kalmıyor 400 kb lik bir uygulamayı 17-23 saniye arasında yüklüyor aynı durumda siliyor ve bu durum hard format attığımda bile düzelmiyor
2)Telefonumu üst tuşlarının hep boyası kalkıyor (yes,no,seç,geri)tuşlarından bahsediyorum sanırım telefoncu ya gitmem gerekecek telefoncu yapabilirmi ve tahminen nekadara yapar

llovell

llovell

Üye
At çöpe gitsın veya sat smartphone olarak n8- veya 701 al

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
o kadar param olsa bunu almazdım zaten :D

Symbianist

Symbianist

Üye
Formattan sonra bile aynı ise yorulmuş olabilir o telefonun işlemcisi veya rami. Ben e 50'de gördüm onu. 78 renoyu ne kadar da yenilesen , onun 78 model olduğu gerçeğini nasıl değiştiremez isen seninki de o hesap yani.

mstf_l

mstf_l

Üye
iki ile uc normalde cozum olarak toplu uygulama kaldiracaginda kendi yoneticisini kullan ordan kaldir isini daha hizli gorursun boya atmasini ben de de e63 un navi tusu 1.5 ayda atti hic takmiyom

Ama 1 sorun biraz garip geldi oyun ne

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
2mb olan gysp jump dı heralde

BrainFree

BrainFree

Üye
iki ile uc normalde cozum olarak toplu uygulama kaldiracaginda kendi yoneticisini kullan ordan kaldir isini daha hizli gorursun boya atmasini ben de de e63 un navi tusu 1.5 ayda atti hic takmiyom

Ama 1 sorun biraz garip geldi oyun ne

Navi tuşu hapı yuttu benm de. Sende de mi öyle oldu?

mstf_l

mstf_l

Üye
oylede ben fazla takmiyom

mstf_l

mstf_l

Üye
nolcak ya benim bakır bile gitti direk plastik var bigun alacam kaplamayı dalacam telefona :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...