C6-01 Dış Görünüş ve Fotolar

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
o temanın tek eksiği o zaten yav. Ben uygulamalara attım müziği ordan açmıyorum diye.

accman

accman

Üye
resimlerin hepsi fevkalade..ellerinize de kameranıza da sağlık hocam..Ben de sizin gibi s^3 ailesinin en şirin üyesi olarak görüyorum telefonumu :)
resimleri paylaştığınız için teşekkür ederiz :)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Sebebini bilen varmı :hmmm

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
resimlerin hepsi fevkalade..ellerinize de kameranıza da sağlık hocam..Ben de sizin gibi s^3 ailesinin en şirin üyesi olarak görüyorum telefonumu :)
resimleri paylaştığınız için teşekkür ederiz :)

rica ederim hocam ne demek...

youtube'dan baktım da c6-01 için efektli video bulamadım hiç. onu da video olarak çekip koyucam yakında :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Harika fotoğraflar :) Eline objektifine sağlık :)

Bu zaman kadar slikon kılıf hiç kullanmadım ama geçen gün telefonum arkasındaki ufak çizilmeyi görünce bende kullanmaya karar verdim özellikle kırmızı slikonlu fotoğrafı görünce artık kesin bu hafta alırım :)
Önümüzdeki yazda kasayı komple değiştiririm artık :)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Silikon değil aynısının siyahı bende var sert bi şey :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Slikon değilmi o :) Slikon gibi geldi bana bakmak lazım :)

Mert045

Mert045

Üye
silikon değil esnek plastik :) delikli benim 5800 var aynısından var bordo çok hoş duruyor tavsiye ederim .

semih1404

Üye
Şu yeni resimleri de bi koyayım...

----------Eklendi @ 23:53:14 ---------- Yazıldı @ 23:51:19 ----------

----------Eklendi @ 23:54:37 ---------- Yazıldı @ 23:53:14 ----------

dördüncü resimdeki ekran koruyucu temanın mı? Değilse rica etsen ismini verirseniz sevinirim. Çok hoşuma gitti de.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben satıyorum c6 01 1 aylık 400 tl

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar delikli silikon kılıf kullanıyordum ve sürekli arka kapak toz içinde kalıyordu geçen gün ekran kilidinin ordan kırıldı ve SGP denen plastik kapaklardan aldım başta çok itici geldi ama telefona takıp baktığımda bir değişik geldi :) denemenizi tavsiye ederim
sanırım Okitox un da eski kılıf kırılmış olacak ki Angry Birds desenli SGP kapak kullanmaya başlamış :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu arada okitox eline sağlık makrolar nokia nın sitesindeki resimlerden bile güzel görünüyor :)) bana da fotoğraf makinası aldırtacaksın şu resimler yüzünden :))

semih1404

Üye
okitox teşekkürler fotoğrafları gördükçe bende aynısı mı var diye düşünüyorum fotolar süper ...

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
bu arada okitox eline sağlık makrolar nokia nın sitesindeki resimlerden bile güzel görünüyor :)) bana da fotoğraf makinası aldırtacaksın şu resimler yüzünden :))

teşekkür ederim kardeşim. valla en azından bi yarı profesyonel makinanın herkeste olması lazım bence :) bazen çok güzel şeyler çekilebiliyor.

Arkadaşlar delikli silikon kılıf kullanıyordum ve sürekli arka kapak toz içinde kalıyordu geçen gün ekran kilidinin ordan kırıldı ve SGP denen plastik kapaklardan aldım başta çok itici geldi ama telefona takıp baktığımda bir değişik geldi :) denemenizi tavsiye ederim
sanırım Okitox un da eski kılıf kırılmış olacak ki Angry Birds desenli SGP kapak kullanmaya başlamış :)

angry birds kılıfını ankarada ankamall'deki nokia shoptan almıştım. nokianın kendi malı. beyazı siyahı ve kırmızısı da vardı düz renk olarak. bende 4 tane kılıf var. ikisi silikon biri angry birds biri de şu resimlerdeki kırmızı delikli olan. giydiğim elbiseye veya bulunduğum ortama göre değiştirip öyle çıkıyorum evden :D

okitox teşekkürler fotoğrafları gördükçe bende aynısı mı var diye düşünüyorum fotolar süper ...

telefonda potansiyel var kardeş :D

Üst Alt