bende her temada öyle müzik ile sosyal hep aynı kalıyorsırf o yüzden kullanmıyorum temayı diyebilirim :S
müziği uygulamalara falan atmak da istemiyorum açıkcası
resimlerin hepsi fevkalade..ellerinize de kameranıza da sağlık hocam..Ben de sizin gibi s^3 ailesinin en şirin üyesi olarak görüyorum telefonumu
resimleri paylaştığınız için teşekkür ederiz![]()

Şu yeni resimleri de bi koyayım...
----------Eklendi @ 23:53:14 ---------- Yazıldı @ 23:51:19 ----------
----------Eklendi @ 23:54:37 ---------- Yazıldı @ 23:53:14 ----------
dördüncü resimdeki ekran koruyucu temanın mı? Değilse rica etsen ismini verirseniz sevinirim. Çok hoşuma gitti de.

denemenizi tavsiye ederim
bu arada okitox eline sağlık makrolar nokia nın sitesindeki resimlerden bile güzel görünüyor) bana da fotoğraf makinası aldırtacaksın şu resimler yüzünden
)
bazen çok güzel şeyler çekilebiliyor.Arkadaşlar delikli silikon kılıf kullanıyordum ve sürekli arka kapak toz içinde kalıyordu geçen gün ekran kilidinin ordan kırıldı ve SGP denen plastik kapaklardan aldım başta çok itici geldi ama telefona takıp baktığımda bir değişik geldidenemenizi tavsiye ederim
sanırım Okitox un da eski kılıf kırılmış olacak ki Angry Birds desenli SGP kapak kullanmaya başlamış![]()

okitox teşekkürler fotoğrafları gördükçe bende aynısı mı var diye düşünüyorum fotolar süper ...