ben denedim hata veriyor ya arkadaşlar ben yaptım oldu diyenlere inanmayın kandırıyolar.hikaye anlatmayın yani.
ben denedim hata veriyor ya arkadaşlar ben yaptım oldu diyenlere inanmayın kandırıyolar.hikaye anlatmayın yani.
işimiz gücümüz yok sana hikaye mi anlatalım yaptık oldu bence biraz daha uğraşaynen kardesim kimsede yokken kullanmak cok guzelhikaye miişimiz gücümüz yok sana hikaye mi anlatalım yaptık oldu bence biraz daha uğraş
Böyle bi hata alıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende yaptım oldu istersen msn den canlı olarak göstereyim beykozlu30. kimse hikaye anlatmıyor kardeşş.. bide millete laf söylüyorsun yaptım bende gayet te güzel çalışıyor beceremiyor kamil atıyor millete
----------Eklendi @ 10:56:59 ---------- Yazıldı @ 10:56:25 ----------
emeğine sağlık kardeşim ingilizce ama süper
----------Eklendi @ 10:59:33 ---------- Yazıldı @ 10:56:59 ----------
ben yapınca oluyorda sen yapınca neden olmuyor bilader hikaye imiş. iki elle doğrultamıyorsunuz sonra laf söylüyorsunuz


tamam guzel anlatmissiniz ama eksik eger telefonunuz N8 anna v25.07 ise belle yuklemek mumkun fakat bunun icin downgrade yani versiyon dusurmeniz gerekiyor.olmaz diye birsey yok gelin bana hemen yukleyelim belle'yi %100 belle yukleyelim.Arkadaşlar ben konuya bir açıklık getireyim. herkez yaptım oldu felan filan iyi anlatıyorda. yapamayan arkadaşların neden yapamadıklarını yazayım. Telefonun en son yazılım sürümü olan 25.007 yüklü ise telefonununuza Waiting for U;SB bölümünde telefon reset atıp açılması gerekirken orda kalıyor yani yıkılıyor telefon. neredeyse 10 yıldır windows mobile telefon kullanıcısı ve bir çok diğer akıllı telefon kullanan biri olarak yazıyorum. Yani telefona yazılım atamayacak biri değilim orda anlaşalım.
25.007 olanlar uğraşmasın ben bir günümü harcadım ama olmadı defalarca denedim. yabancı forumlardan baktım olmuyormuş. o yüzden 25.007 ler biraz daha bekleyecez yani.
