Phoenix ile Nokia N8 Flash Symbian Belle Yükleme+ Hack

Sponsorlu Bağlantılar

Beykozlu30

Üye
ben denedim hata veriyor ya arkadaşlar ben yaptım oldu diyenlere inanmayın kandırıyolar.hikaye anlatmayın yani.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
bende yaptım oldu istersen msn den canlı olarak göstereyim beykozlu30. kimse hikaye anlatmıyor kardeşş.. bide millete laf söylüyorsun yaptım bende gayet te güzel çalışıyor beceremiyor kamil atıyor millete

----------Eklendi @ 10:56:59 ---------- Yazıldı @ 10:56:25 ----------

emeğine sağlık kardeşim ingilizce ama süper

----------Eklendi @ 10:59:33 ---------- Yazıldı @ 10:56:59 ----------

ben denedim hata veriyor ya arkadaşlar ben yaptım oldu diyenlere inanmayın kandırıyolar.hikaye anlatmayın yani.

ben yapınca oluyorda sen yapınca neden olmuyor bilader hikaye imiş. iki elle doğrultamıyorsunuz sonra laf söylüyorsunuz

pro8181

pro8181

Üye
çok güzel anlatmışsın,eline sağlık teşekkürler.

birmot

birmot

Üye

hikaye mi :aha: işimiz gücümüz yok sana hikaye mi anlatalım yaptık oldu bence biraz daha uğraş

seko14

seko14

Üye
walla bugün bende kurdum.. opera çalışmıo diyen arkadaşlar vardı . denemedim ama .bence opreaya gerekte yok. çok büyük bi eksiklik deil. onu kafaya takmayın derim.. canavar gibi çalışıo bi sıkıntı yok şimdilik.. olursa yazarım ... bence belle daha iyi olmuş. s^3E göre tavsiye ederim.. ;) ben memnunum yani sıkıntı çıkarmadığı sürece..

birmot

birmot

Üye
java yı çözen varmı java uygulamaların çoğu çalışmıyor varsa yapan anlatsın c ye kopyalanmıyor o indirilen java

M & M

Üye
İmzamdaki site Symbian Belle ve Symbian Anna için birebir Bkz:

mamilim90

mamilim90

Üye
Böyle bi hata alıyorum

vobay

vobay

Üye
ustatlar bir arkadasımız s3 versiyondaki gibi belledede mesajlardaki oturumların olupolmadıgını sormus . bu konuyu aydınlatırmısınız oturumlar belledede varmı?

ferhatanar

ferhatanar

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bi hata alıyorum

Kardeşim sen anna Dsoyalarını Atıcaksın ilk once Dİrek belle dosyalarını atma........ annayı atııkdan sonra baglan daha sonra edit bölümden belle dosyalarını upla ;)

----------Eklendi @ 23:20:05 ---------- Yazıldı @ 23:18:48 ----------

bende yaptım oldu istersen msn den canlı olarak göstereyim beykozlu30. kimse hikaye anlatmıyor kardeşş.. bide millete laf söylüyorsun yaptım bende gayet te güzel çalışıyor beceremiyor kamil atıyor millete

----------Eklendi @ 10:56:59 ---------- Yazıldı @ 10:56:25 ----------

emeğine sağlık kardeşim ingilizce ama süper

----------Eklendi @ 10:59:33 ---------- Yazıldı @ 10:56:59 ----------

ben yapınca oluyorda sen yapınca neden olmuyor bilader hikaye imiş. iki elle doğrultamıyorsunuz sonra laf söylüyorsunuz

Yorma ellerini Belle kulanmak Ayrıcalıkdır :)

epts

epts

Üye
ALLAH razı olsun çok süper olmuş. telefon adam oldu... bide türkçe olsa...

cargo3230

cargo3230

Üye
kardeş eline sağlık kurdum ama yanlışmı gördüm ben mi yanlış yaptım bilmiyom kurdum ama şöyle kurdum senin anna dosyalarında da belle çıkıyo onu başka biyerden indirdim rm-596 ya attım öyle gördü sonra kurdum ama güzelmiş ve ayrıcalıkmış hakkaten bide zahmet el atıp bunu türkçeleştiren inanın direk cennete gider o adam sırat köprüsünü görmez :ehe

makres

Üye
n8 symbian anna dan belleye nasıl cevircez bilen varmı ?

baho_29

Üye
Arkadaşlar ben konuya bir açıklık getireyim. herkez yaptım oldu felan filan iyi anlatıyorda. yapamayan arkadaşların neden yapamadıklarını yazayım. Telefonun en son yazılım sürümü olan 25.007 yüklü ise telefonununuza Waiting for U;SB bölümünde telefon reset atıp açılması gerekirken orda kalıyor yani yıkılıyor telefon. neredeyse 10 yıldır windows mobile telefon kullanıcısı ve bir çok diğer akıllı telefon kullanan biri olarak yazıyorum. Yani telefona yazılım atamayacak biri değilim orda anlaşalım.
25.007 olanlar uğraşmasın ben bir günümü harcadım ama olmadı defalarca denedim. yabancı forumlardan baktım olmuyormuş. o yüzden 25.007 ler biraz daha bekleyecez yani.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben konuya bir açıklık getireyim. herkez yaptım oldu felan filan iyi anlatıyorda. yapamayan arkadaşların neden yapamadıklarını yazayım. Telefonun en son yazılım sürümü olan 25.007 yüklü ise telefonununuza Waiting for U;SB bölümünde telefon reset atıp açılması gerekirken orda kalıyor yani yıkılıyor telefon. neredeyse 10 yıldır windows mobile telefon kullanıcısı ve bir çok diğer akıllı telefon kullanan biri olarak yazıyorum. Yani telefona yazılım atamayacak biri değilim orda anlaşalım.
25.007 olanlar uğraşmasın ben bir günümü harcadım ama olmadı defalarca denedim. yabancı forumlardan baktım olmuyormuş. o yüzden 25.007 ler biraz daha bekleyecez yani.
tamam guzel anlatmissiniz ama eksik eger telefonunuz N8 anna v25.07 ise belle yuklemek mumkun fakat bunun icin downgrade yani versiyon dusurmeniz gerekiyor.olmaz diye birsey yok gelin bana hemen yukleyelim belle'yi %100 belle yukleyelim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

karizma7552

Üye
birinizde link verinde bizde yükleyelim arkadaşlar yaa

radyoaktif

Üye
Anlatım için teşekkürler.

Üst Alt