ferhatanar
Üye
Phoenix ile Nokia N8 Flash Symbian Belle Yükleme+ Hack
Evet Arkadaşlar Biraz Evvel Yükledim Kendi Telefonuma ve çok memnun kaldım, Tamamen İngilizcedir Bence ingilizcede Kulanılabilir.
Paylaşmak İstedim.
Öncelikle telefon fwsi Farketmez pr1.2 yada 2.0 telefonunuza yüklemenize gerek yok.
1. Phoenix burdan indirin =>
Password: gizmolord.com
7 Daha sonra Flashing'den Firmware update Tıklıyoruz.
8 (...) firmware ürün kodunu seçin (ürün kodu için endişe etmeyin, herhangi biri olabilir)
9.Ok dedikten Sonra OPTION Tıklıyoruz Ve Anna Firmware Dosyalarını Görüyoruz
10.Symbian Anna firmware dosyalarını Görüyoruz Tek Tek Üstüne Tıklayıp Edit Tuşuna Basıp İndirdiğimiz. Symbian Belle Firmware dosyalarıyLa Yer Değiştiriyoruz.. Bu adım çok önemlidir! Dikkat Edin Zaten İsimleri Hemen Hemen Aynı. Bittiğinde Aşağıdaki Gibi OLucak.
11. ) Ok tuşuna Bastıktan Sonra REFURBISH Tuşuna basıp Belle'yi telefonumuza Yüklüyoruz..
Paylaşmak İstedim.Öncelikle telefon fwsi Farketmez pr1.2 yada 2.0 telefonunuza yüklemenize gerek yok.
1. Phoenix burdan indirin =>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Password: gizmolord.com
İndirelim
7 Daha sonra Flashing'den Firmware update Tıklıyoruz.
8 (...) firmware ürün kodunu seçin (ürün kodu için endişe etmeyin, herhangi biri olabilir)
9.Ok dedikten Sonra OPTION Tıklıyoruz Ve Anna Firmware Dosyalarını Görüyoruz
10.Symbian Anna firmware dosyalarını Görüyoruz Tek Tek Üstüne Tıklayıp Edit Tuşuna Basıp İndirdiğimiz. Symbian Belle Firmware dosyalarıyLa Yer Değiştiriyoruz.. Bu adım çok önemlidir! Dikkat Edin Zaten İsimleri Hemen Hemen Aynı. Bittiğinde Aşağıdaki Gibi OLucak.
11. ) Ok tuşuna Bastıktan Sonra REFURBISH Tuşuna basıp Belle'yi telefonumuza Yüklüyoruz..

İndirebilirsiniz Java atbilirsiniz. =)