T20 almalı mıyım abiler ablalar bi konuya el atsanız :)

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
+100 TL ye bu işi halledebiliyorsan hiç durma hemen al derim. t20 kullanıcısıyım. memnun olmadığım özellikleri var tabi. yani yukarda behsedilenler doğru. kamera ve müzik kulaklık sesi de çok yeterli değil. ama dokunmatiği başarılı, ekranı da yeterli düzeyde. android uygulamalar var zaten yükleyip kullanabileceğin. hani sıfır alayımmı dersen alma derim. ama böyle takas usülü 350 tl'ye bulduysan kaçırma. en azından elindeki telefonun üzerine 100 tl koyup dokunmatik, geniş ekran, andorid bir telefon almış olacaksın. ben elimde olsa hiçbir ne android ne de apple telefon almam. ama t20 fiyat/performans şeklinde düşünürsen alınabilecek bir telefon derim.

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
+100 TL ye bu işi halledebiliyorsan hiç durma hemen al derim. t20 kullanıcısıyım. memnun olmadığım özellikleri var tabi. yani yukarda behsedilenler doğru. kamera ve müzik kulaklık sesi de çok yeterli değil. ama dokunmatiği başarılı, ekranı da yeterli düzeyde. android uygulamalar var zaten yükleyip kullanabileceğin. hani sıfır alayımmı dersen alma derim. ama böyle takas usülü 350 tl'ye bulduysan kaçırma. en azından elindeki telefonun üzerine 100 tl koyup dokunmatik, geniş ekran, andorid bir telefon almış olacaksın. ben elimde olsa hiçbir ne android ne de apple telefon almam. ama t20 fiyat/performans şeklinde düşünürsen alınabilecek bir telefon derim.
cevabın için cok tesekkür ederim kardesim gerçekten içimi rahatlattın satan kişi 1 de orjinal yedek batarya veriyor ayrıca t20nin üzerindeki koruma bandıda duruyor 0gibi :)
sırf bu yüzden aklıma girdi ama kulaklık sesi çok önemliydi bnm için c903de mega bas a lıp keyifli müzik dinleye biliyordum t20dede bu mümkün mü acaba?

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
baska ilgilenen yokmudur huhu :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
t20'de keyifli müzik dinleyemezsin. kulaklık sesi bu isteğini karşılamaz malesef. arıca benim t20'nin camında koruma bandı yoktu. sonradan alıp taktırdım. telefonun orjinal olduğundan emin ol ama almadan önce. belki çinliler bunun da taklidini yapmışlardır :) dikkat et yani.

D u M a N

D u M a N

Üye
bence ideos x5 tasarım olarak mükemmel ben önceden t20 güzel gibi geliyordu ama x5 alınca t20 çok kötü geliyo ve x5 çok daha kaliteli oyunlar açıyor

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
kardes symbian olmasına rağmen nokia c6-01 al hiç pişman olmassın hem fiyatı düşük hemde 1000 tlye kadar alcagın bütün telefonlardan iyi :D n8 ile karsılastırdım performans farkı bile bulamadım :D ama sana kalmıs t20 güzel telefon ama biraz daha beklersen umarım t30 da cıkacaktır.

baranselona

baranselona

Üye
kardes symbian olmasına rağmen nokia c6-01 al hiç pişman olmassın hem fiyatı düşük hemde 1000 tlye kadar alcagın bütün telefonlardan iyi :D n8 ile karsılastırdım performans farkı bile bulamadım :D ama sana kalmıs t20 güzel telefon ama biraz daha beklersen umarım t30 da cıkacaktır.

hocam sen ne diyosun 3.2 ekranlı ve küçücük boyutuna rağmen 130 gram ve kalın olan autofocus suz kamerası olan symbian kullanan işlemci hızı düşük ve işlemci mimarisi eski olan 256 mb ramli ve 680 lira olan "kazık" bir telefonu niye alsın adam?.. bide n8 ile karşılaştırmışsın ne farki olacak ki zaten performans konusunda n8 ile c6-01 in aynı işlemci aynı ram... o fiyatı verebilecek olsa tabiikide ideos x5 alır hemde 100 lira daha az vererek çok daha iyi bir telefon alır ne yavaşlıkla ne uygulamalarla ne ekran küçüklüğüyle hiç bi işide olmaz... adam 569 lira veremem diyor sen 680 liralık telefonu öneriyosun...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2

kolpaspor

Üye
ben bir t20 kullanıcısı olarak diyorum ki sakın alma..aldıktan sonra millete sonra bol bol söversin...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayır ideosu boşver 100 lira daha koy motorola atrix al işte bukadar :oke:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
acele etme iknci eli 350 civarı galiba az ekle bekle ikinci el yada sıfır Motorola Atrix al
teknik ozellikleri 10 numara batarya 1800 mAh gayet iyi

burakc1907

Üye
Gooapple v5 3g alabilirsin.

enterneoll

enterneoll

Üye
X5 almalisin

il.ya

il.ya

Üye
Xperi tipo, araştır pişman olmazsın