T20 almalı mıyım abiler ablalar bi konuya el atsanız :)

Sponsorlu Bağlantılar

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
T20 almalı mıyım abiler ablalar bi konuya el atsanız :)
Abilerim ablalarım bn t20 almayı düşünüyorum fiyat/performans açısından ama size de danışmadan bişe alamaz oldum bugünlerde :) sar değeri beni biraz korkutuyor açıkcası telefona sabah7 akşam 11 kullanan biriyim. uygun bir cihaz olsun istiyorum. bu nedenle sizden hem telefon önerilerini hemde t20nin artı ve eksilerini benimle paylaşmanızı rica ediyorum :) paylaşım payan yapmayan tüm abilerime ve ablalarıma teşekkürler..

PriZm

PriZm

Üye
bence biraz daha çık ideos x5 al.o zaman hiç pişman olmassın;)

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991, baranselona ve 7Fun
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 almayı düşünüyordum acıksacı neo v de almayı düşünüyordum ama oval bir yapısı oldukları için içimden gelmiyor almak :)

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.. başka öneriniz var mı acaba yada t20 hakkında duyumlarınız?

PriZm

PriZm

Üye
ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.. başka öneriniz var mı acaba yada t20 hakkında duyumlarınız?

t20 nin rami az,dolayısıyla multitasking de ve tarayıcıda çok heveslenmeyin derim.

bir android tel alınacaksa en az 512 mb ram ve 800 mhz işlemci olmalı.

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
çok doğru söylüyorsunuz kardesim. yukarıda belirtmedim ay önce s2 aldım ve cok menmundum rom atarken yanlış atmıştım ve garantiye vermişdim acılmıyor diye değişim aldım ürüne ve iade ederk paramı geri aldım açıkcası cok gzl tlefon ama okadar parayı verdiğime pişman oldum ama eger uygun bi telefon alırsam nette gezerken takılma yapmıyacak ufak çaplı oyunları açacak bir telefon olarak t20 yi düşündüm.. 420liraya sizcede iyi diğilmidir bu cihaz? s2 bunun 4katı fiyat ekran hız ve kamera dan farklı bir +sını görmedim :)

PriZm

PriZm

Üye
çok doğru söylüyorsunuz kardesim. yukarıda belirtmedim ay önce s2 aldım ve cok menmundum rom atarken yanlış atmıştım ve garantiye vermişdim acılmıyor diye değişim aldım ürüne ve iade ederk paramı geri aldım açıkcası cok gzl tlefon ama okadar parayı verdiğime pişman oldum ama eger uygun bi telefon alırsam nette gezerken takılma yapmıyacak ufak çaplı oyunları açacak bir telefon olarak t20 yi düşündüm.. 420liraya sizcede iyi diğilmidir bu cihaz? s2 bunun 4katı fiyat ekran hız ve kamera dan farklı bir +sını görmedim :)

daha arka planda kalan s2 nin + larıda var.USb on the go,HDMİ vsvs

yani ben en düşük android alınacaksa ideos x5 alın derim.benim galaxy S ile ram,işlemci nerdeyse aynı:)

• Beğen
Tepkiler: 7Fun
baranselona

baranselona

Üye
t20 nin üzerine birazdaha ekleyip ideos x5 almalısın t20 yeterince stabil değil ve öyle çok tutulan bir telefonda değil yani istediğin gibi romlar yükleyemeyeceksin ne biliyim düşük işlemci düşük çözünürlük vb.. ideos x5 alman çok daha mantıklı olur...

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
daha arka planda kalan s2 nin + larıda var.USb on the go,HDMİ vsvs

yani ben en düşük android alınacaksa ideos x5 alın derim.benim galaxy S ile ram,işlemci nerdeyse aynı:)

kardes bu ideos çok gzl telefon ama bn genellikle köseli telefonları seviyorum idoes x5 alsam piskolojikmen men olurum :)
ideos doğrudur kat kat daha iyi ama +500ideos a vereceğime neo v alırdım ama oda ovel yapıda :(

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası t20de ısrar etmem elimde c903 sony var bi arkadaasımda bu telefonu 250liraya alıyor.. bir diğer arkadasım ise t20 yi 350liraya satıyor daha 1aylık bu nedenle +100tl ye işi kapamıs olurum diye sylüyorm.. yksa s2 bile hala aklımın bir köşesinde :)

baranselona

baranselona

Üye
kardes bu ideos çok gzl telefon ama bn genellikle köseli telefonları seviyorum idoes x5 alsam piskolojikmen men olurum :)
ideos doğrudur kat kat daha iyi ama +500ideos a vereceğime neo v alırdım ama oda ovel yapıda :(

iyide t20 de oval yapıya sahip keskin bir yapısı falan olsa neysede zaten neredeyse aynı cihazlar sen bilirsin

huawei sonic yani T20

huawei ideos x5 (titan)

PriZm

PriZm

Üye

bence dizayn takıntını yenmelisin:)

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşa katılıyorum eğer alabiliyosan ideos x5 al. Şekli seni yanıltmasın gerçekten harika performans gösteriyor. Ben T20 kullanıcısı olarak iğreniyorum telefonumdan artık :D Bir oyun görüyorum hevesleniyorum bi bakıyorum telefon desteklemiyor :D sadece oynadığım oyunlar T20 de zevk alarak pes 2012, pocket legends (online), asphalt 5 bir kaç tane daha var ama en iyileri bunlar :D Yani kısacası T20 hemen hemen 500tl ye felan geliyor. Bi 50-60 daha koy ideos x5 al tabi yanılmıyosam o arada bişeydi fiyatı.

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
iyide t20 de oval yapıya sahip keskin bir yapısı falan olsa neysede zaten neredeyse aynı cihazlar sen bilirsin

huawei sonic yani T20

huawei ideos x5 (titan)

hocam t20 yine okadar ovel durmuyor :) x5ide yazdım bi kenara kardesim eksileri ve artılarına bolca bakmalıym :)

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşa katılıyorum eğer alabiliyosan ideos x5 al. Şekli seni yanıltmasın gerçekten harika performans gösteriyor. Ben T20 kullanıcısı olarak iğreniyorum telefonumdan artık :D Bir oyun görüyorum hevesleniyorum bi bakıyorum telefon desteklemiyor :D sadece oynadığım oyunlar T20 de zevk alarak pes 2012, pocket legends (online), asphalt 5 bir kaç tane daha var ama en iyileri bunlar :D Yani kısacası T20 hemen hemen 500tl ye felan geliyor. Bi 50-60 daha koy ideos x5 al tabi yanılmıyosam o arada bişeydi fiyatı.

hocam t20 uygun olduğu için tercih ettim inanın telefon almak istesem sınır tanımam :)
ama 500üzeri para verirsem laptop emelim ortadan kaybolur gider :)

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
sana sonuna kadar hak veriyorum kardesim ama yenmek için nerden başlamalıyım bilmiyorum.. ince ayrıntı en ufak detay bile kafama takılıyor :S

Bende senin gibi düşünüyorum. Keşke ideos x5 i s2 gibi düm düz yapsalarmış :D O zaman vazgeçilmez olurdu bence. :D

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi

Bende senin gibi düşünüyorum. Keşke ideos x5 i s2 gibi düm düz yapsalarmış :D O zaman vazgeçilmez olurdu bence. :D

evet asla vazgeçmezdim hatta satış rekoru bile kırardı bnce :) ergonomik yapı çok önemli etken :)
birde sorum olucak.. t20 fiyatı acısından performans sıkıntısı var mı?

Peocawe

Peocawe

Üye
Aslında fiyatına göre gayet iyi bir performansı var ama ideos x5 le karşılaştırıldğında pert :D

• Beğen
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Aslında fiyatına göre gayet iyi bir performansı var ama ideos x5 le karşılaştırıldğında pert :D
olsun bnce t20nin gzl bi ergonomik yapısı var çok detaya inersek işin içinden çıkamayz :) bu arada t20nin ekran renk kalitesi güneşde kullanım kolaylığı nasıl?