eline saglık kolay gelsin
dosyaların hepsini indirdim şimdi ne yapacağım
eline sağlık..

QT ve QT Mobility nin son versiyonlarını yüklediğinizde kurabilirsiniz fakat Ovi üzerinden yükleme hala yapılamıyorQt Sorunu varmı arkadasım. Yuklenıyormu
emin misin?? ikisinde de sorunsuz çalışıyor Add to Auto yaptın mı???rompatcher yine çalışmıyo kardeş haberin olsun
yama eklenmiyorvalla ne yaptıysam olmadı, keşke rompatcher ve yamalarını sisteme gömmeseydin, sorun oluyo... tekrar flash attım ama olmadı , bakalım ilerde belki düzelir. bide yeni yama nasıl eklenecek buna patches klasoru c de gizli
çağrı mı???kardeş ikinci çağrı aktif mi?
tamam da bu sana kalmış ayarlardan ister beklemeye alırsın istersende meşgule alırsınçağrıdan kasıt bi görüşme yaparken ikincisi meşgule mi düşüyor
sensörde hiç bi sorun yoktur,tekrar flash la ya da hard format atyatay ekran çalışmıo dostum.sensör ayarlarına baktım herşey normal ama teli yan çevirince yatay ekrana geçmiyor.
tşk ederim ama c5 çok sade geliyor bana bence böyle iyiusta diyorum ki acaba c5 tuş kilidi modu daha mı güzel olurdusadece bi fikir tabi benimki. Biliyosun cfwnin hayranıyım
![]()

tşk ederim ama c5 çok sade geliyor bana bence böyle iyi![]()
bu arada şu sohbetlerin mesaj geldiğinde otomatik açılması ve dikey qwerty klavye portlamasında bi gelişme var mı yane yazık ki yokeywallah üstadbu arada şu sohbetlerin mesaj geldiğinde otomatik açılması ve dikey qwerty klavye portlamasında bi gelişme var mı ya

iyi günlerde kullangüzel bir cfw sensor sorunu yk.teşekkürler