jin_hao_effects

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4072425' Alıntı:
kurtulus abi bi arkadas cfw linki vermişti baktınmı ona ?
Evet onunla yapmistim tr ekledim sorun yok ama effects olmadi ama Z atinca oluyor.bu seferde her seferinde flash gerekiyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
efek süper ama imkanım olsda yüklesem :D

distakjo

distakjo

Üye
:yavrum::tebessüm::tebessüm:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,n8 de c/data/animations klasörüne attım cihazı kapatıp açtım sorunsuz çalıştı..Tavsiye ederim

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Yahu biri sunu düzgünce nasıl yaptıgını anlatabilir mi şimdi ben telefonu hackledim tamam sistem dosyalarına erişebiliyorum. Bu efekt dosyalarını nereye atacağım C7 belle için bir bilgisi olan var mı ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu biri sunu düzgünce nasıl yaptıgını anlatabilir mi şimdi ben telefonu hackledim tamam sistem dosyalarına erişebiliyorum. Bu efekt dosyalarını nereye atacağım C7 belle için bir bilgisi olan var mı ?
adam akilli anlatim istiyorsun ama C7 belle olmuyor manuel eklenmiyor rofs2 yada core icindeki effects icini kaldiricaksin bunu atcaksiniz ama dikkatli olun birde su doyayia elleme manifest.mf anca flash sistemiyle calisir.:(

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
the.reds

the.reds

Üye
gerekten mükemmel ve çok ilgi çekici bir effect vede hızlı çok teşekkürler..

the.reds

the.reds

Üye
ya bide konu dışı ama effect demişken aklıma geldi arkadaşın biri effectlerin atılacağı klasörleri gösteriodu x plore aracılığıyla bilgisayardan bilen varsa x plorenin windows 7 iicn olanının linkini verebilirmi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bide konu dışı ama effect demişken aklıma geldi arkadaşın biri effectlerin atılacağı klasörleri gösteriodu x plore aracılığıyla bilgisayardan bilen varsa x plorenin windows 7 iicn olanının linkini verebilirmi
nasil windows7 icin x-plore olani varmidirki? pc'den effects atamazsiniz eger effects C surucusundeyse.

the.reds

the.reds

Üye
bende o yüzden diyorum zaten c sürücüsünü falan gösteriodu konuyu bulabilirsem size gösteriyim

the.reds

the.reds

Üye
bende o yüzden diyorum zaten c sürücüsünü falan gösteriodu konuyu bulabilirsem size gösteriyim

the.reds

the.reds

Üye
işte video linki !

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte video linki !
evet ama ordaki arkadasin yaptigi pcden bir islem degil sadece effects dosyasini E aldiktan sonra telefonun ekran goruntusunu pc aktardigi icin oyle gozuko-uyor islem yinede telefondan yapiyor goruntu pc'den gozukuyor.

nix

nix

Üye
arkadaşlar kurtuluş hocam ya bi yardım edin ben bu efekti c7 de denedim rofs2 de buldum diğer dosyaları sildim yerine bu dosyaları ekledim flaşladım olmadı manifest dosyasından yolu değiştirip hem e yaptım hem f yaptım tek tek denedim olmadı bunun bi çaresi yok mu allah aşkına c7 ye olmuyo mu bu tema çıldırıcam

nix

nix

Üye
arkadaşlar yardımcı olabilecek yada nasıl olduğunu bilen biri yok mu