jin_hao_effects

Sponsorlu Bağlantılar

slmrt

slmrt

Üye
Arkadaşlar indiren biri başka bi yere upload edebilirmi mediafireden indiremiyorum :/

tycoon_gs

Üye
buyrun yeni link

okitox

okitox

Üye

buyrun arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪ ve .eRCaN.
slmrt

slmrt

Üye
Çok sağolun arkadaslar :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

tycoon_gs

Üye
arkafaşlar yaptım şimdi. N8 madness belle v2.1 tek kelimeyle mükemmel.
Zip i açın. İçindeki dosyayı
C/animations un içine atın. Telefonu kapatıp açın.
Tamamdır.

capadent

Üye
annaya olmuyor sanırım

okitox

okitox

Üye
c6-01 için effects çalıştırmak isteyenler...

önce cfw yüklemeliler. yani normal ofw (orjinal firmware) ile olmaz. cfw yükledikten sonra nokia cooker 2.1'i bulup onunla rofs3 içindeki effects klasörüne girip manifest dosyasını notepad ile açıp ordaki efekt yolunu hafıza kartına dönüştürüp efekt dosyalarını oraya atarak çalıştırabilirler.

yalnız bazı efektlerde menüden çıkarken veya herhangi bir yere girerken özellikle anna kullananlarda bozulma oluyor. mesela bu efektte menüden çıkarken anlık da olsa bir menü tekrar görünüyordu. menü çıkış efekti (appshell_exit) dosyasıdır arkadaşlar. bu dosyayı başka bir çalışan efektin bu dosyasıyla değiştirp telefona atarsanız sorun ortadan kalkar.

umarım yardımcı olabilmişimdir biraz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Kurtuluş40
nix

nix

Üye
arkadaşlar bu efekti uygulamayı çok istiyorum ancak birkaç sorum olacak birincisi bunu yüklemek için telefon hack li mi olması gerekiyor ikincisi c 7 de nereye atıcaz bu dosyaları lütfen yardım edin bilen varsa

nix

nix

Üye
arkadaşlar yok mu yardım edecek biri lütfen

tycoon_gs

Üye
arkadaşlar bu efekti uygulamayı çok istiyorum ancak birkaç sorum olacak birincisi bunu yüklemek için telefon hack li mi olması gerekiyor ikincisi c 7 de nereye atıcaz bu dosyaları lütfen yardım edin bilen varsa

evet hackli cfw olması gerekiyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ne sorunun söyle çözelim ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi eline saglık güzel efekt..bu ara da yeni link veren arkadaslara da tesekkürler sabah ki çalışmıyodu cok makbule gecti..:oke:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Quaresma53

Quaresma53

Üye
effekt değilde o tuş kilidi olayını nasıl bulabilirz acep ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
programın adı slide unlock forumda mevcut dostum

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
emr353

emr353

Üye
c6-01 için effects çalıştırmak isteyenler...

önce cfw yüklemeliler. yani normal ofw (orjinal firmware) ile olmaz. cfw yükledikten sonra nokia cooker 2.1'i bulup onunla rofs3 içindeki effects klasörüne girip manifest dosyasını notepad ile açıp ordaki efekt yolunu hafıza kartına dönüştürüp efekt dosyalarını oraya atarak çalıştırabilirler.

yalnız bazı efektlerde menüden çıkarken veya herhangi bir yere girerken özellikle anna kullananlarda bozulma oluyor. mesela bu efektte menüden çıkarken anlık da olsa bir menü tekrar görünüyordu. menü çıkış efekti (appshell_exit) dosyasıdır arkadaşlar. bu dosyayı başka bir çalışan efektin bu dosyasıyla değiştirp telefona atarsanız sorun ortadan kalkar.

umarım yardımcı olabilmişimdir biraz.

Arkadaşım ben senin dediğin rofs3 de Z = ROM daki effect dosyasını bulamadım. core de buldum. coredeki manifest dosyasını not defteri ile açtım z:resource\effect yolunu e:resource\effect yaptım kaydettim. sonra değişiklik yaptığım core dosyası ile flash attım tele. ama yine aynısı oldu z nin içinde effect dosyası. Nasıl yapacam bi detaylı yardım edermisin. tel c7

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben senin dediğin rofs3 de Z = ROM daki effect dosyasını bulamadım. core de buldum. coredeki manifest dosyasını not defteri ile açtım z:resource\effect yolunu e:resource\effect yaptım kaydettim. sonra değişiklik yaptığım core dosyası ile flash attım tele. ama yine aynısı oldu z nin içinde effect dosyası. Nasıl yapacam bi detaylı yardım edermisin. tel c7
arkadasim oncelikle corede bulnan effects dosyasinin icindekileri temizle sadece manifest kalsin onun icindeki effects yolunu yapmissin zaten ama atadigin e:resource/effect degil (effects) olucak (s) yazmalisin atadigin yolada effects dosyasi koymayida unutma.

emr353

emr353

Üye

arkadasim oncelikle corede bulnan effects dosyasinin icindekileri temizle sadece manifest kalsin onun icindeki effects yolunu yapmissin zaten ama atadigin e:resource/effect degil (effects) olucak (s) yazmalisin atadigin yolada effects dosyasi koymayida unutma.

Eyvallah kurtuluş abi şimdi deniyeceğim. 2 kere flashladım denedim olmadı şimdi 1 de dediğin gibi hatamı düzeltip yapacam becerebilirim inş.

nix

nix

Üye
arkadaşlar c 7 ye bu kurtuluş kardesimizin verdiği dosyaları mi flas atıcaz nasıl yapıcaz ben c 7 belleyi yükledi hiç kurcalamadım ne yapmam gerekiyor kafayı yicem ne olur yardımcı olun