Arkadaşlar indiren biri başka bi yere upload edebilirmi mediafireden indiremiyorum :/
arkadaşlar bu efekti uygulamayı çok istiyorum ancak birkaç sorum olacak birincisi bunu yüklemek için telefon hack li mi olması gerekiyor ikincisi c 7 de nereye atıcaz bu dosyaları lütfen yardım edin bilen varsa
c6-01 için effects çalıştırmak isteyenler...
önce cfw yüklemeliler. yani normal ofw (orjinal firmware) ile olmaz. cfw yükledikten sonra nokia cooker 2.1'i bulup onunla rofs3 içindeki effects klasörüne girip manifest dosyasını notepad ile açıp ordaki efekt yolunu hafıza kartına dönüştürüp efekt dosyalarını oraya atarak çalıştırabilirler.
yalnız bazı efektlerde menüden çıkarken veya herhangi bir yere girerken özellikle anna kullananlarda bozulma oluyor. mesela bu efektte menüden çıkarken anlık da olsa bir menü tekrar görünüyordu. menü çıkış efekti (appshell_exit) dosyasıdır arkadaşlar. bu dosyayı başka bir çalışan efektin bu dosyasıyla değiştirp telefona atarsanız sorun ortadan kalkar.
umarım yardımcı olabilmişimdir biraz.
arkadasim oncelikle corede bulnan effects dosyasinin icindekileri temizle sadece manifest kalsin onun icindeki effects yolunu yapmissin zaten ama atadigin e:resource/effect degil (effects) olucak (s) yazmalisin atadigin yolada effects dosyasi koymayida unutma.Arkadaşım ben senin dediğin rofs3 de Z = ROM daki effect dosyasını bulamadım. core de buldum. coredeki manifest dosyasını not defteri ile açtım z:resource\effect yolunu e:resource\effect yaptım kaydettim. sonra değişiklik yaptığım core dosyası ile flash attım tele. ama yine aynısı oldu z nin içinde effect dosyası. Nasıl yapacam bi detaylı yardım edermisin. tel c7
arkadasim oncelikle corede bulnan effects dosyasinin icindekileri temizle sadece manifest kalsin onun icindeki effects yolunu yapmissin zaten ama atadigin e:resource/effect degil (effects) olucak (s) yazmalisin atadigin yolada effects dosyasi koymayida unutma.