Alex: Heykelimin dikilmesi için ne yaptım anlamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Alex: Heykelimin dikilmesi için ne yaptım anlamıyorum

''HEYKELİMİN DİKİLMESİ İÇİN NE YAPTIĞIMI ANLAMIYORUM''
Alex, basın mensuplarının pazar günü heykelinin açılış töreninin yapılacağını hatırlatması üzerine, bu konuda duygularını ifade etmekte zorluk çektiğini söyledi.

Kulübün tarihinde çok fazla sayıda büyük futbolcu olduğunu dile getiren Alex, ''Bunların biri Lefter, biri de şu anda hocam olan Aykut Kocaman. Onun dışında da onlarca isim var. Açıkçası hala bunun sebebini anlamamakla birlikte bu bir fikir olarak ortaya çıktı, şimdi ise bu gerçekleştiriliyor. Açıkçası konuşunca ben duygulanıyorum. Buna beni layık görenlere teşekkür etmek istiyorum. Samandıra'ya her gün gidip, 'Bunu nasıl hak ettim ve bunu nasıl geri verebilirim?' diye düşünmek ve çalışmalarımı sürdürmek istiyorum. Açıkçası, 'Ne yaptım, ne için bunu hak ettim?' dediğimde, hala anlayamıyorum. Tek söyleyebileceğim, bunu bana layık görenlere teşekkür etmek.'' dedi.

greenmile

greenmile

Üye
Bunun kadar alcakgonullu adam gormedim.Onca emegine ragmen neden yaptilar anlamadim diyor.Baskasi olsa cok daha farkli konusur helal olsun

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İşte Alex bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi yabancı ... İşte Alex bunun için KRALEX ...
Senin gibisi gelmedi be ALEX ...

Bu kadar mütavazi işte ... O KRALEX ...
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
İşte Alex bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi yabancı ... İşte Alex bunun için KRALEX ...
Senin gibisi gelmedi be ALEX ...

Bu kadar mütavazi işte ... O KRALEX ...

pehh onun gibisi gelmemiş alt tarafı süper lig yıldızı

greenmile

greenmile

Üye
Kim hagi mi? Kayseri halkina hirsiz diyen hagiyi mi diyorsun yoksa?

arslansem

arslansem

Üye
Ben ne yaptım ki la alt üstü 2 maç oynadık Avrupa'da? :ehe tek dileğim Kasımpaşa'ya gol atmaktı ama olmadı :d: Türkiye yetmez yeğen keşke Avrupa'da da icraatin olsaydı :)

arslansem

arslansem

Üye
Kim hagi mi? Kayseri halkina hirsiz diyen hagiyi mi diyorsun yoksa?

Her yerde aynı şeyi yazıyorsun be Murat.Peki madem bu kadar saygıya önem veriyorsun Emre'nin milli maçta basın tribününe nah işareti yapmasına rağmen ve Volkan'ın stadda el kol yapıp küfretmesini neden 10-15 sayfa boyunca savunuyorsun?Objektif olamamak mıdır bunun adı? Yine anlatmaya başlama ona küfrettiler ondan falan diye çünkü ben de adamın cep telefonu çalındığı ve o maçta yenildiğimiz için öyle hırsız dedi derim.Sadece niye bu kadar tutarsızsın ve objektif olamıyorsun?

greenmile

greenmile

Üye
Bak güzel kardeşim her insan yapısı farklıdır.Kimi çabuk sinirlenir kimiyse öfkesini içinde yaşar.Seyirci bana o şekilde davransa bende Emre ve Volkan gibi davranırım.Hatta daha fazlasını yaparım.Bunu yapana kızamam.Yemişim profesyonelliğini derim,ancak Alex bunu yapmıyorsaki yapmıyor bu da saygı duyulacak davranıştır.Herkesten aynı davranışı bekleyemessin.Herkes canı yandığında adam öldürmez umarım anlatabilmişimdir.

Saygıya elbette önem veriyorum kimseye durduk yere birşey yapmaz futbolcu sen bunu bi anlasan daha kolay anlaşacağız öyle bir anlatıyorsun ki sanki Volkana,Emre'ye hiçbirşey yapılmamışta.Onlar durduk yere tepki vermiş.

Ayrıca bir şehrin halkına hırsız demekle,seyircinin seninle dalga geçmesine gösterdiğin tepkiyi aynı kefeye koyuyorsan bunu tartışmaya gerekte yok.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
greenmile

greenmile

Üye
Ayrıca haginin telefon bulunmuştu bildiğim kadarıyla yani yanlış alarm;)

arslansem

arslansem

Üye
Bak güzel kardeşim her insan yapısı farklıdır.Kimi çabuk sinirlenir kimiyse öfkesini içinde yaşar.Seyirci bana o şekilde davransa bende Emre ve Volkan gibi davranırım.Hatta daha fazlasını yaparım.Bunu yapana kızamam.Yemişim profesyonelliğini derim,ancak Alex bunu yapmıyorsaki yapmıyor bu da saygı duyulacak davranıştır.Herkesten aynı davranışı bekleyemessin.Herkes canı yandığında adam öldürmez umarım anlatabilmişimdir.

Saygıya elbette önem veriyorum kimseye durduk yere birşey yapmaz futbolcu sen bunu bi anlasan daha kolay anlaşacağız öyle bir anlatıyorsun ki sanki Volkana,Emre'ye hiçbirşey yapılmamışta.Onlar durduk yere tepki vermiş.

Ayrıca bir şehrin halkına hırsız demekle,seyircinin seninle dalga geçmesine gösterdiğin tepkiyi aynı kefeye koyuyorsan bunu tartışmaya gerekte yok.
Hagi Fenerbahçeli olsaydı Volkan ve Emre Gsaraylı olsaydı sen %100 aynı düşüncelere sahip olmazdın bundan adım gibi eminim ;)

• Beğen
Tepkiler: India
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Hagi telefonu çaldırdığında futbolu bırakmamış mıydı?Beşiktaşlıyım ama en iyi yabancı oyuncu Hagidir.Nedeni ise uefa kupası,süper kupa ve dört yıl üst üste alınan şampiyonluktaki payıdır.Alex ligde istikrar abidesidir ama Avrupada hiç bir başarısı yoktur bu anlamda takımına bir şey katamamıştır.Alexe heykel dikiliyorsa Hagiye anıt park yapılsın...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hagi telefonu çaldırdığında futbolu bırakmamış mıydı?Beşiktaşlıyım ama en iyi yabancı oyuncu Hagidir.Nedeni ise uefa kupası,süper kupa ve dört yıl üst üste alınan şampiyonluktaki payıdır.Alex ligde istikrar abidesidir ama Avrupada hiç bir başarısı yoktur bu anlamda takımına bir şey katamamıştır.Alexe heykel dikiliyorsa Hagiye anıt park yapılsın...

Avrupa da en çok gol atan yabancı futbolcu ...!
Şampiyonlar liginde asist krallığı ..!

arslansem

arslansem

Üye
Adam asist kralı olmuş beyler dağılın :pro:

greenmile

greenmile

Üye

Hagi Fenerbahçeli olsaydı Volkan ve Emre Gsaraylı olsaydı sen 0 aynı düşüncelere sahip olmazdın bundan adım gibi eminim ;)

emrenin saha içerisindeki hareketleri yanlış özellikle rakipleriyle olan diyalogları bunu hiçbir zaman savunmadım ben,ayrıca bunun ucu bize dokunuyor.Ancak seyirciyle yaptığı olaylarda sorun görmüyorum,etki tepki olayı.Ergün Penbe'ye ağzımızı açıp tek laf ettik mi?Adam çıkar topunu oynardı.Bizim taraftarlar ona yanlış yapmışlardı bir maçta bunu da söylüyorum.Ancak aynı şeyleri ayhan akman'a falan söylemem mümkün değil.

greenmile

greenmile

Üye
Ayrıca Galatasaray Bülent Korkmaz,Hasan Şaşı,Suat Kayayı,Ergün Penbe'yi(bunlar Galatasaray'ı Galatasaray yapan adamlardı) ne şekilde gönderdikleri ortada,üstüne Galatasaraydan hagiye falan anıt beklemeleri saçmalık.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

Avrupada birşey yapmamış diyen kişi ve kişilere cevabımızdı ... :pro:
Evet dağılabilirsin ... :pro:

Bana başarı göster Ali:)Zico zamanında iyi işler oldu sadece.Ben dikkat edersen Alexe başarısız demedim aksine istikrar abidesi dedim.Ama Hagi mi Alex mi dersen Hagi sadece galatasaraya değil Türk futboluna çok şey katmıştır.Ama her insan bakmak istediği gibi görür.Dediğimi anla Alex iyi oyuncudur ama bir hagi olamadı olamaz bu saatten sonrada.Lefterin heykeli dikildi.O çok güzel bir şey mesala.Haketmiş bir insan ve oyuncudur.:good:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alex Fenerbahçe ve Türk futbolu için müthiş işler başarmıştır . Ve bu heykeli de sonuna kadar hak etmiştir ... Fenerbahçe de hak edilen değerler verilir ... Diğer takımlar gibi hayırsız hiçbir zaman olunmamıştır ...
Kimler geldi Alex ile kıyaslandı ... Hep geldi geçti ama KRALEX halen burada ...

İstatistiklerine bakıldığı zaman Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancıdır sözünü daha net açıklamış oluyoruz ...:oke:

TÜRKİYE DE YAPTIKLARINDAN BAHSEDİYORUZ ...Konuyu saptırmayalım lütfen ... Avrupa da da Fenerbahçe nezdinde başarılara imza atmıştır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt