Alex: Heykelimin dikilmesi için ne yaptım anlamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Zamanında yapılanlarıda biliyoruz kezmanla alexe saldırıldığı zamanlar rüştünün dövüldüğü zamanlar stadın yakıldığı zamanlar küfürler hakaretler neyse konu bu değil Adam bile anlamamış neden heykelinin dikildiğini:)Neyi konuşuyoruz ki daha.Konuyu dağıtmayalım hayırlı olsun fenerbahçe camiasına.Gelen futbolcular için her sezon hatırı sayılır gol asist yapmak heykel için yeterli olacaktır..:good:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuyu farklı yerlere çekerek , amacının ne olduğunu daha iyi anlayabiliyoruz Halitcim ...:)
Alex in öyle demesi mütevazi olmasını gösteriyor ... Adam gibi adam yani ... Sen bile anlayamamışsın ya yakışmıyor sana , seni akıllı adam biliyoruz biz ... :) Bunları düşünmen lazım .

Gelen hiç bir futbolcu Alex gibi olmadı , olamaz da ...
:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Amacım ne olabilir Ali.Adama iyi diyorum istikrarlı diyorum ama heykel dikmekte ne.Efsane olacak bir şey yapmadı ama camia olarak başarı hayalleriniz küçükse ona bişey diyemem tabi.:)

Kaldı ki yineliyorum Alex iyi bir oyuncudur her şeyden önce çok karakterli bir insan bunun aksini demiyorum.Ama heykel dikilmesi çok büyük bir olay.Kimin heykeli dikilir neden dikilir onu araştırmak lazım.Atamızın heykeli var çünkü ölümsüzdür yaptıklarıyla başarılarıyla yada lefter wikiyi açıp bakabilirsin gerçek bir efsanedir.Bence Alex büyük oyuncu olabilir ama efsane olamaz.

Bu benim görüşüm birde.Aynı düşünmek zorunda değiliz.Sonuçta Alexin heykelinin dikilmesinin bana ne zararı olacak.Adamı öldürmek istiyorsunuz stad yakıyorsunuz saldırıyorsunuz sonrada adamın heykelini dikiyorsunuz anlamadığım nokta bu.

Beşiktaşta deron williamsın forma numarası emekli edildi çok yanlış ve saçma.Çok büyük oyuncudur.Avrupaya gelmiş En iyi basketbolcudur''Türkiye değil Avrupa'' Ama çok sayı attı tek başına maç kazandırdı bunlar önemli değil önemli olan takımı her platformda başarıya taşımasıdır.Bence çok yanlış bir karardı.Kaldı ki Alexin heykeli dikildi.

Umarım bu örnekle amacımın ne olduğunu anlamışsındır.Hiç bir oyuncu ne fenerden ne galatasaraydan ne de beşiktaştan büyüktür.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alex bizim ve Türk futbolunun gönlünde taht kurmuş her yönü ile ... Bırakın da heykelini dikelim ... Saygıyı hak ettiğimize inanıyorum ...
Efsane olacak çok şey yaptı Fenerbahçemizde ... Yaptıkları bizler için yeterlidir ... Bir Avrupa da kupa kazandırmadı diye mi eleştireceğiz ...:)

Alex ile Hagiyi şu heykel konusunda eleştirmek , tartışmak bence komplekstir ...

Onlar da ozaman gitsinler Hagi nin heykelini diksinler ... Tokiye başvurmuşlardı sanırım , herhalde cevap gelmemiş olmalı ...
:pro:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hocam ne kadar anlatsanızda anlatın bir fenerli doğru bildigini okur alex alex der hadi en iyisi alex olsun hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt