laptop için yeni ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhamet123456

merhamet123456

Üye
    Konu Sahibi
laptop için yeni ekran kartı
laptop umun modeli samsung rv509 i5 480m. 320 gb hdd 4 gb ram 1 gb nvidia 315m ekran kartı. bilgisayardan genel oalrak memnunum sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum. bazı oyunlarda sıkıntı yarattı.. değişiyormu tam oalrak bi bilgim yok laptoplara ekran kartı bulmak sıkıntılıymış öle duydum tam olarak beni bilgilendirecek biri varmı?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
[h=1]NVIDIA GeForce GTX 560M SLI Fiyat olarak bütçene göre seçim yapabilirsin 480m 470m arasında seçim yaparsın. [/h]

futbol123

futbol123

Üye
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:hmmm uymaz derken

merhamet123456

merhamet123456

Üye
    Konu Sahibi
gtx 560m uymaz ikiside birbirinden farklı ekran kartları uyarsa gt320m uyar

arasnda cok buyuk bı fark yok. 128 bitlik iyi bi ekran kartı yada 256 bitlik norml bi ekran kartı ıle degstrmek ıstyorum. fiyatı biraz tuzlu olur blyorm ama o daha snra dsnecegm bi konu

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
gtx 560m uymaz ikiside birbirinden farklı ekran kartları uyarsa gt320m uyar

Peki bunu önerelim ozaman, diğer önerdiğimde burdan bakıp önerdim tabi detayları bilemem

merhamet123456

merhamet123456

Üye
    Konu Sahibi
maalesef araştırdm ama her ekran kartı uymuyor..uyan ekran kartı bulmakta çok zor.. böyle idare edicez yine şimdilik idare etsin artk:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

samsung'un bu ürününde ekran kartı

• VGA Yuvası dahil
  • HDMI Yuvası dahil
Bu durumda ekran kartını değişmekl mümkün değil başta samsunga bakmadan sallamadan konuştuk şimdi biraz araştırma sonucu bu ana kart herşey onboard olarak satışa sunulmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt