Faik Işık Bombaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Faik Işık Bombaladı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Faik Işık, futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili olarak, ''Türkiye'de şikeye bulaşanlar arasında bir puan cetveli yapılsa, Fenerbahçe inanın dereceye bile giremez'' dedi.

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu'nun Işık ile yaptığı röportaj, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında yayımlandı.

''Yapılan operasyonları ve içeriğini, suçlamaları görmeseydim, bunlar beni rahatsız etmeseydi, bu suçlamalar bu şekilde olmasaydı, böyle bir dosyada avukat olmayı istemezdim, ama kendimi bu davaya mecbur hissettim'' diyen Faik Işık, ''Türkiye'de şikeye bulaşanlar arasında bir puan cetveli, birinci, ikinci, üçüncü diye bir sıralama yapılsa, Fenerbahçe inanın dereceye bile giremez'' ifadelerini kullandı.

Faik Işık, röportajda Bacıoğlu'na ''Fenerbahçeli futbolcuların alın terleri sonucu kazanılan kupayı almak o kadar kolay mı? Bu işler bu denli ucuz değil. Sen müze müdürüsün. Eğer illa bir kupa istiyorlarsa sen yeni bir kupa yaptır. Üzerine de 'Operasyon Kupası' yazdır ve Trabzonspor Müzesi'ne gönder'' dedi.

haltie

haltie

Üye
Akıl melekeleri yerinde bir adam olsa dediklerini önemseyeceğim ama olmuyor.Dedikleri yanlıştır demiyorum ama bir lafa bakıyorum bir de adama.

Kaldı ki haddini aşan bir konuşmadır kendisi avukat avukatlık yapsın Türk futbolu hakkında demeç vermeyi gerektirecek yetkiye ve potansiyele sahip değil.

Röportajı yapan:Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu
Röportaj yapılan:Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Faik Işık

Böyle bir röportajdan başka bir sonuç beklemekte ayrı bir konu :ehe

arslansem

arslansem

Üye

Üzerine de 'Operasyon Kupası' yazdır ve Trabzonspor Müzesi'ne gönder'' dedi. :ehe
Tam şovmen bu adam ya Ahmet Çakar Erman Toroğlu ayarında :ehe

• Beğen
Tepkiler: alien61 ve DiaBLoS
Masha

Masha

Üye
Şu da bi gerçek nerde Fenerbahçe haberi olsa önce GS ve BJK yandaşları var. Yorum yapılacak ya o bakımdan :)

haltie

haltie

Üye
İsteyen istediği konuya istediği mesajı yazar.forum kuralları dahilinde tabi:)

• Beğen
Tepkiler: alien61
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Şu da bi gerçek nerde Fenerbahçe haberi olsa önce GS ve BJK yandaşları var. Yorum yapılacak ya o bakımdan :)

Dun helvaci cnnturkte fenerbahce avukati ve bedri baykam karsisinda napacagini sasirdi.Helvaci diyor Cornu yalan beyan vermis boyle birsey demedik.Bizimkiler soruyor.Isvicre yerel mahkemesine iftira attigi icin suc duyurusunda bulunacakmisiniz tik yok :ehe Olayin boyutunu siz dusunun iste:D

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Üzerine de 'Operasyon Kupası' yazdır ve Trabzonspor Müzesi'ne gönder'' dedi. :ehe
Tam şovmen bu adam ya Ahmet Çakar Erman Toroğlu ayarında :ehe

Adam haklı beyler ... Dağılııınnnnnnnnn ...:ehe:ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
gizlilik kalkınca operasyonu sizde göreceksiniz az kaldı:)

alien61

alien61

Üye
Akıl melekeleri yerinde bir adam olsa dediklerini önemseyeceğim ama olmuyor.Dedikleri yanlıştır demiyorum ama bir lafa bakıyorum bir de adama.

Kaldı ki haddini aşan bir konuşmadır kendisi avukat avukatlık yapsın Türk futbolu hakkında demeç vermeyi gerektirecek yetkiye ve potansiyele sahip değil.

Röportajı yapan:Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu
Röportaj yapılan:Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Faik Işık

Böyle bir röportajdan başka bir sonuç beklemekte ayrı bir konu :ehe

+61 yazarım buraya. Bir kere Trabzonspor ismini belirterek taraflığını, kinini ortaya koymuştur. Size bu suçlamaları yapanlar Trabzonlular değildir!

Her ne olursa olsun adalete güvenmekten başka yol yoktur.

"Ayrıca farkettiniz mi bilmem ama Trabzonumun Avrupada en önemli maça çıkacağı hafta fb'li kişiler iddanameyi beklemek yerine konuları tekrar tekrar hortlatıyor tff ise o güne derbi maçı koyuyor"

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
tff maç gününü değiştirmeye çalıştı ancak gs ve fb buna yaklaşmadı.Ben olsam bende değiştirtmem.Bize ne Ts'den zaten hangi şartlar altında yollandığı da ortada:)

Ayrıca hortlatıyor dediğiniz nedir? Bu konu mu? Fenerbahçe dergisinde çıkan bir röpartaj elbette yayınlayacağız.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca ne kadar komik Fenerbahçe dergisine röportajı Galatasaraylı mı yapacaktı?

alien61

alien61

Üye
Ben maç tarihi konusunda zaten tff'ye sitem ediyorum. Bizden size ne olabilir ama tff bunu diyemez.

Ayrıca şike konusunda konuşmak şu anda anlamsız. Bizim (halkın) göremediği şeyler açığa çıkmadan boş konuşmayı doğru bulmuyorum.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben maç tarihi konusunda zaten tff'ye sitem ediyorum. Bizden size ne olabilir ama tff bunu diyemez.

Ayrıca şike konusunda konuşmak şu anda anlamsız. Bizim (halkın) göremediği şeyler açığa çıkmadan boş konuşmayı doğru bulmuyorum.

Helal olsun dostum . İşte budur ... :oke:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
tff haftalar önce açıkladı fikstürü kabul edelim ki yönetemiyorlar bu süreci kendileriyle çelişiyorlar,şimdi de uefayla çelişiyorlar.Bu saatten sonra derbi değişmez gerçi benim için önemi yok,sabaha kadar lilliyiz:)

haltie

haltie

Üye
+61 yazarım buraya. Bir kere Trabzonspor ismini belirterek taraflığını, kinini ortaya koymuştur. Size bu suçlamaları yapanlar Trabzonlular değildir!

Her ne olursa olsun adalete güvenmekten başka yol yoktur.

"Ayrıca farkettiniz mi bilmem ama Trabzonumun Avrupada en önemli maça çıkacağı hafta fb'li kişiler iddanameyi beklemek yerine konuları tekrar tekrar hortlatıyor tff ise o güne derbi maçı koyuyor"

Haber değeri bile yok benim için.Adam zaten aksini savunmak için para alıyor kalkıpta şöyle olmuş böyle olmuş diyecek hali yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...