bengidiyorum :bye: http://www.youtube.com/watch?v=mKy0F__49yc
pelın_ Konu Sahibi Artık gitme vakti geldi bengidiyorum [video=youtube;mKy0F__49yc]http://www.youtube.com/watch?v=mKy0F__49yc[/video]
DiaBLoS Admin Pelin biryere gitmemiş arkadaşlar , üzülen arkadaşlarımıza bir not olsun ... Şu an forumda aktif ...
pelın_ Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bukadar mi istıyodunuz be gitmemi ----------Eklendi @ 14:42:53 ---------- Yazıldı @ 14:42:28 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Pelin biryere gitmemiş arkadaşlar , üzülen arkadaşlarımıza bir not olsun ... Şu an forumda aktif ... Genişletmek için tıkla ... ne ispiyonluyosun be mod. burdayım ama gitcem
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bukadar mi istıyodunuz be gitmemi ----------Eklendi @ 14:42:53 ---------- Yazıldı @ 14:42:28 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Pelin biryere gitmemiş arkadaşlar , üzülen arkadaşlarımıza bir not olsun ... Şu an forumda aktif ... Genişletmek için tıkla ... ne ispiyonluyosun be mod. burdayım ama gitcem
DiaBLoS Admin Sen gidersen biz de gideriz Pelin ... Yapma , etme ... Bize bu acıyı yaşatmaya hakkın yok ...
Revengeful Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Sen gidersen biz de gideriz Pelin ... Yapma , etme ... Bize bu acıyı yaşatmaya hakkın yok ... Genişletmek için tıkla ... ben kendimi kaç kere banladım 1 kere böyle birşey demedi yahu
DiaBLoS' Alıntı: Sen gidersen biz de gideriz Pelin ... Yapma , etme ... Bize bu acıyı yaşatmaya hakkın yok ... Genişletmek için tıkla ... ben kendimi kaç kere banladım 1 kere böyle birşey demedi yahu
DiaBLoS Admin Revengeful' Alıntı: ben kendimi kaç kere banladım 1 kere böyle birşey demedi yahu Genişletmek için tıkla ... Sen gidince de intihara kalkıştım ... Haberin yok mu ? ----------Eklendi @ 15:00:05 ---------- Yazıldı @ 14:59:19 ---------- pelın_' Alıntı: Var gidiyorum cidden Genişletmek için tıkla ... Neden gittiğini de söylesen , daha mantıklı olmayacak mı ?
Revengeful' Alıntı: ben kendimi kaç kere banladım 1 kere böyle birşey demedi yahu Genişletmek için tıkla ... Sen gidince de intihara kalkıştım ... Haberin yok mu ? ----------Eklendi @ 15:00:05 ---------- Yazıldı @ 14:59:19 ---------- pelın_' Alıntı: Var gidiyorum cidden Genişletmek için tıkla ... Neden gittiğini de söylesen , daha mantıklı olmayacak mı ?
zaza Üye bende gidiyorum ama askere merak etme gidenler kalanların hatıralarında kalacaktır tabi kalıcılar insaflıysa
bende gidiyorum ama askere merak etme gidenler kalanların hatıralarında kalacaktır tabi kalıcılar insaflıysa
DiaBLoS Admin zaza' Alıntı: bende gidiyorum ama askere merak etme gidenler kalanların hatıralarında kalacaktır tabi kalıcılar insaflıysa Genişletmek için tıkla ... Ne zaman gidiyorsun ? ( Kutlamalar başlasın ... Pardon ağzımdan kaçtı )
zaza' Alıntı: bende gidiyorum ama askere merak etme gidenler kalanların hatıralarında kalacaktır tabi kalıcılar insaflıysa Genişletmek için tıkla ... Ne zaman gidiyorsun ? ( Kutlamalar başlasın ... Pardon ağzımdan kaçtı )
zaza Üye DiaBLoS' Alıntı: Ne zaman gidiyorsun ? ( Kutlamalar başlasın ... Pardon ağzımdan kaçtı ) Genişletmek için tıkla ... Tam belli değil artık önümüzdeki günlerde kesinlik bekliyorum.
DiaBLoS' Alıntı: Ne zaman gidiyorsun ? ( Kutlamalar başlasın ... Pardon ağzımdan kaçtı ) Genişletmek için tıkla ... Tam belli değil artık önümüzdeki günlerde kesinlik bekliyorum.