Skyfire Acilacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire Acilacak
Arkadaslar basliktanda anliyacaginiz uzere skyfire in forumunda gordum acilacagi haberini net bir tarih verilmemis umarim yeni yilla birlikte acilir

anılbaran

anılbaran

Üye
açılmaz bence . bıde kaynak belirtitimisin dostum lınk verde bızde bakalım. ayrıca zaten skyfıre açık sadece symbıan cıhazlara kapalı :oke:

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
inşallah..:) bekleyelim görelim çok iyi olur..:)

----------Eklendi @ 11:51:36 ---------- Yazıldı @ 11:35:43 ----------

açılmaz bence . bıde kaynak belirtitimisin dostum lınk verde bızde bakalım. ayrıca zaten skyfıre açık sadece symbıan cıhazlara kapalı :oke:

Aynen dostum..:) link verse bakardık ama hiç zannetmiyorum açılacağına..

lord1902

Üye
Android cihazlarda çalısıyor . Ezik symbian. artık telefonla ugrasmyorum. Laptop alıp rahatıma bakcam

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
phasan

phasan

Üye
ınsallah açılır

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar bu skyfire yi daha önceden kullananlar varmı? Yani nasıl çok mu iyi ? Her siteden vıdeo izleyebiliyormuydunuz(donma olmadan,ve görüntü kalitesi dandik olmadan ) Facebook ta oyun oynayabiliyomuydunuz ? Ayrıca flash destekli degilmiş galiba başka bişi ile açıyomuş o videoları.merak ettim de soruyum sizlere dedim

lord1902

Üye
Iphone, ıpad ve android cihazlarda calısıyor. Windows mobile destegini bile kapatmış

Symbianist

Symbianist

Üye
arkadaşlar bu skyfire yi daha önceden kullananlar varmı? Yani nasıl çok mu iyi ? Her siteden vıdeo izleyebiliyormuydunuz(donma olmadan,ve görüntü kalitesi dandik olmadan ) Facebook ta oyun oynayabiliyomuydunuz ? Ayrıca flash destekli degilmiş galiba başka bişi ile açıyomuş o videoları.merak ettim de soruyum sizlere dedim
ben çok kullandım. Pc'deki tarayıcıyi al cep telefonuna koy ancak böyle denir. Girip videoyu falan direkt izliyordun. Youtube falan realplayer gibi değil pencerede açılıyordu ama ram düşmanidir skyfire

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben çok kullandım. Pc'deki tarayıcıyi al cep telefonuna koy ancak böyle denir. Girip videoyu falan direkt izliyordun. Youtube falan realplayer gibi değil pencerede açılıyordu ama ram düşmanidir skyfire

:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm sagolasın konuyu açan arkadaş aldıgı bilginin linkini gönderse iyi olacak .Umarım bu resmi bi açıklamadır

Symbianist

Symbianist

Üye
Umarım

anılbaran

anılbaran

Üye
İnanmayın beyler bunlar hep Amerikanın oyunları

valla inanmoyom aslında ama böylede ortaya bişi atılınca insanın kafası karışıyor.Skyfire çok abartılqr ben hiç yüklememiştim telefonu geç aldım ben aldımda skyfire kapatıldıgını filan görmüştüm.Hep denemek istemişimdir skyfire yi.Açıklama resmi ise süper.Ama sanırsam degil :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Inşallah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
açılınca konuda açılacak

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt