Cengiz :ehe (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) :ehe
-efşan Üye greenmile' Alıntı: Cengiz (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: Cengiz (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ...
__piranha__ Üye greenmile' Alıntı: Ayakligazete koy (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... benden tamamen uzak bir nick oldu gazete okumayı hiç sevmem
greenmile' Alıntı: Ayakligazete koy (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... benden tamamen uzak bir nick oldu gazete okumayı hiç sevmem
greenmile Üye Yalniz konusman heyecan vermeli ilk bas nick entry uyumu olmali (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
Yalniz konusman heyecan vermeli ilk bas nick entry uyumu olmali (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
SHS Üye hey oyun oynayalım mı? Herkes gördüğü komik nickleri yazsın. Uykum kaçtı zaten, hem arkadaşta ne koymayacığı bilir
hey oyun oynayalım mı? Herkes gördüğü komik nickleri yazsın. Uykum kaçtı zaten, hem arkadaşta ne koymayacığı bilir
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Herkesin heyecan anlayisi farkli tabii (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... aslında bunun altında kalmazdında canım sıkkın diye üzerime gelemiyon dimiii sevdim bu durumu
greenmile' Alıntı: Herkesin heyecan anlayisi farkli tabii (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... aslında bunun altında kalmazdında canım sıkkın diye üzerime gelemiyon dimiii sevdim bu durumu
greenmile Üye Aklima gelenleri yazayim Bebepuskevisi Ikizleretakke Muratgilindami (adin murat sanirim) Visnesuyu Opuskencanli Sogancucugu Bayirassaga Dikenlitel Sazlisozlumuzik (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
Aklima gelenleri yazayim Bebepuskevisi Ikizleretakke Muratgilindami (adin murat sanirim) Visnesuyu Opuskencanli Sogancucugu Bayirassaga Dikenlitel Sazlisozlumuzik (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
greenmile Üye vapur dumanı;4066017' Alıntı: aslında bunun altında kalmazdında canım sıkkın diye üzerime gelemiyon dimiii sevdim bu durumu Genişletmek için tıkla ... Hahah cozmussun olayi sen (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
vapur dumanı;4066017' Alıntı: aslında bunun altında kalmazdında canım sıkkın diye üzerime gelemiyon dimiii sevdim bu durumu Genişletmek için tıkla ... Hahah cozmussun olayi sen (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
__piranha__ Üye greenmile' Alıntı: Aklima gelenleri yazayim Bebepuskevisi Ikizleretakke Muratgilindami (adin murat sanirim) Visnesuyu Opuskencanli Sogancucugu Bayirassaga Dikenlitel Sazlisozlumuzik (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... harbiden enteresanlar bir arkadaşima bana ateşli bi nick öner dedim ateşli horoz koy dedi
greenmile' Alıntı: Aklima gelenleri yazayim Bebepuskevisi Ikizleretakke Muratgilindami (adin murat sanirim) Visnesuyu Opuskencanli Sogancucugu Bayirassaga Dikenlitel Sazlisozlumuzik (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... harbiden enteresanlar bir arkadaşima bana ateşli bi nick öner dedim ateşli horoz koy dedi
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: [sıze=2]aklima gelenleri yazayim ıkizleretakke muratgilindami (adin murat sanirim) visnesuyu opuskencanli bayirassaga (bu mesaj galaxy mini ile gönderilmiş olabilir.)[/sıze] Genişletmek için tıkla ... d:d ----------Eklendi @ 03:02:55 ---------- Yazıldı @ 03:01:41 ---------- yanlız bunları koyarsan kızlar temkinli davranırlar.Yani kötü imaj meselesi
greenmile' Alıntı: [sıze=2]aklima gelenleri yazayim ıkizleretakke muratgilindami (adin murat sanirim) visnesuyu opuskencanli bayirassaga (bu mesaj galaxy mini ile gönderilmiş olabilir.)[/sıze] Genişletmek için tıkla ... d:d ----------Eklendi @ 03:02:55 ---------- Yazıldı @ 03:01:41 ---------- yanlız bunları koyarsan kızlar temkinli davranırlar.Yani kötü imaj meselesi
greenmile Üye Bisey olmaz zaten kac kiz var bosta (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
greenmile Üye vapur dumanı;4066036' Alıntı: pelin varrrr ben varııım o kadar ablanızız tabi bizde Genişletmek için tıkla ... Hahah hemen reklam.d (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
vapur dumanı;4066036' Alıntı: pelin varrrr ben varııım o kadar ablanızız tabi bizde Genişletmek için tıkla ... Hahah hemen reklam.d (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
greenmile Üye m.aker' Alıntı: kız deme bana dostum aklıma bazı olaylar geliyor sinirlerim oynuyor Genişletmek için tıkla ... Demedim zaten (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
m.aker' Alıntı: kız deme bana dostum aklıma bazı olaylar geliyor sinirlerim oynuyor Genişletmek için tıkla ... Demedim zaten (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
greenmile Üye Ben yatiyorum arkadaslar iyi geceler size (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)