pRime.
Üye
Özeleştiri yapabilmek ve fanatizm yerine bazı doğruları söyleyebilmek en büyük erdemdir güzel kardeşim.
Bunu öğrendiğin zaman, üzerine konuşuruz olur mu?
Nokia'yı en az senin kadar ben de beğeniyor ve seviyorum.
Ama geri kaldığı yerde "şu açıdan geri kaldı", eksiği olan yerde "şurada eksiği var" demekle inciler dökülmez.
Elop yönetiminin gerek pazarlama ve planlama, gerekse araştırma-geliştirme yönünden çuvalladığını düşünüyorum ben.
Doğrudürüst hazırlığını tamamlamadan, eksiklerini gidermeden sırf rakipleriyle arasındaki farkın açılmaması için takvimini dahi belirlemeden güncellemeleri duyurmak, o kadar beklettikten sonra yarım yamalak çıkarmak ve sonra 40 yerinden yamamaya çalışmak, hız yönünden doğrudürüst bir ilerleme kaydememek v.s v.s...
Bunlar Elop ve ekibinin başarısızlığının göstergesidir. Ve ne yazık ki bu başarısızlık dünya markası Nokia'yı çöküşe götürüyor. (Elop'un tuzu kuru nasıl olsa, o maaşını alıyor)
Nokia'nın rakipleri karşısında, giderek pazar payını kaybetmeye başlaması da bunun açık göstergesidir.
Herşeye rağmen Nokia'dan ve Symbian'dan, elbet güzel gelişmeler olur düşüncesiyle umudumuzu kesmemeye çalışıyoruz.
Çünkü çoğumuzun hayattaki ilk telefonu Nokia'ydı. O kullanıcı dostu arayüzüyle başladık telefona, halen de devam ediyoruz.
Belki de bugün hala Nokia'dan umutluysak geçmişten kalan birikim sayesindedir. Ancak Elop ve Nokia'ya yansıyan başarısız grafik o birikimi de tüketiyor günden güne.
Ne diyeyim, umarım Belle ile birlikte yeniden bir yükseliş ve ilerleme trendine girerler.
ben sadece belle'yi kullanmadan görmeden yavaş diyorsan s^3'te yazma demiştim ama sen baya baya saçmalamışsın.
1. ben senden daha çok özeleştiri yapıyorum kullandığım sistem hakkında.
ilk başlarda kimse tarayıcı kötü diyemezken bunu ben dedim. arayüzde donanım hızlandırma adam akıllı çalışmıyor diye ben söyledim. sen belle'yi görmeden kullanmadan yok annadan farkı olmayacak yok yine yavaş yok geri kaldı şeklinde yorumlarda bulundun. buna özeleştiri mi diyorsun gerçekten? 
2. nokia'nın hiçbir şekilde fanlığını yapmıyorum, symbian'cıyım sadece bunu da gururla söylüyorum
ama şu da var şu piyasada maalesef nokia'dan daha kaliteli telefon üreten bir şirket yok.3. Elop hakkındaki düşüncelerimi tüm forum biliyor zaten burada uzun uzun yazmayacağım iki sistemi birden dandik wp için nasıl öldürdüğünü.

son olarak dostum, sen önce git bir symbian belle'li bir cihaz kullan, sonra üzerine konuşuruz olur mu?