Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye

her ikisinide yapıyo ama genelde ben soru sorunca takmıyo izle işte dıyo
komik bişey anlatıyım onlar bide benim yorumlardan bıktı, mesela bunlar fatmagülü izliyor, geldim baktım yorum şu : fatmagül niye kuaföre gitmiyor, cadı gibi :d:

pelın_

komik bişey anlatıyım onlar bide benim yorumlardan bıktı, mesela bunlar fatmagülü izliyor, geldim baktım yorum şu : fatmagül niye kuaföre gitmiyor, cadı gibi :d:
haha bende şey dedim bi gün bu fatmagül hep aynı montu giyıyo sanırım bunların sette krız var dedım annem yastık fırlattı bana:)

• Beğen
Tepkiler: SHS
mstf_l

mstf_l

Üye

haha bende şey dedim bi gün bu fatmagül hep aynı montu giyıyo sanırım bunların sette krız var dedım annem yastık fırlattı bana:)

bende tam annem fatmagul u izliyordu kanalıda degistirtmedi canım sıkıldı gittim anteni cevirdim geri geldim baktım bulasıklara baslamıs gittim duzelttim kanalıda degistirdim :ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye

benimki bi sus dedi artık çünkü 20 kez tekrarladım, kerim buna iltifat edio, fatmagüle bakıyorum cadı yaw, kerim ne buluo bunda diyorum :d:

pelın_

Ben pek izlemem ya saçma geçen bi iffet'e baktım oda pınar sayensinde

SHS

SHS

Üye
ben bi behzat ç. izlerim gerisi kırk yılın başı :)

pelın_

onu bende izlerdim ama artık izlemiyorum:(

mstf_l

mstf_l

Üye
kurtlar vadisini izlerdim bi zamanlar artık takip ettigim kalmadı arada canım sıkılınca rastgele bakıyom

pelın_

:bye3:

SHS

SHS

Üye
nası oldun şimdi?

• Beğen
Tepkiler: pelın_
mstf_l

mstf_l

Üye
uff uff kutuphaneye gec kaldım kapalıymıs canım sıkkın ya