Askere gidecek arkadaşlara tavsiyelerim olacak ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iOS Developer

iOS Developer

Üye

Ben de oradan neden öyle söylediğimin , ne anlamda söylediğimi açıkladım ... Anlaşılan okumamışsın yazılanları ...:)

----------Eklendi @ 17:38:07 ---------- Yazıldı @ 17:36:53 ----------

Kardeşim elbet biraz ezilme yaşayacaksın ... Devrecilik olan da yer de özellikle bunlar olur ...:)
İlk etapta ortamı sezersin , ona göre davranırsın ...

Devrecilik olan yerde , saat 5 ten sonra senin komutanların bir nevi senin üst devrelerindir ...:D

evet okumamıştım. zaten bende nerden biliyorsun dediğinde oradan biliyorum dedim işte :D :D

iOS Developer

iOS Developer

Üye

diyelim ki , askere gittik , kapıdan girdik, yatagımızı falan gösterdiler, ee biz orda yeniyiz orda eski askerlerde var, peki ya onlar bizi aralarına almazlarsa ne olucak ? askerlik yanlız geçer ozaman, ve arkadas olursa zaman daha cabuk geçer deyimi, çürütülmüş olur

----------Eklendi @ 17:33:46 ---------- Yazıldı @ 17:32:51 ----------

hemde üst devreler sürekli ezmek istiycektir, bu durumda ne yapmalı ?

yok yok çürümedi o dediğin neden çürüsün , sen oraya gittiğinde bir sürü tertip dediğin arkadaşların olacak tek başına kalmayacaksın yani. Üst devreler sürekli ezmek isteyeceklerdir tabi ki ama ezmek dediğinden kastın endir anlayamadım yani örnek vereke olursak, gecenin bi yarısı koğuşa su bastırıp çektirmek ezmek olabilir lakin bulaşık yıkamak yemekhanenin temizliği yemek alıp gelmek bunlar senin ilk baştaki asli görevlerindendir, bu bağlamda koğuş temizlemek te bir nebze görev olabilir ama ezilmek demek üst devrenin seni kantine gönderip çay kahve vs. gibi şeyler aldrtması diye ayırabilirz.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye

Ben de oradan neden öyle söylediğimin , ne anlamda söylediğimi açıkladım ... Anlaşılan okumamışsın yazılanları ...:)

----------Eklendi @ 17:38:07 ---------- Yazıldı @ 17:36:53 ----------

Kardeşim elbet biraz ezilme yaşayacaksın ... Devrecilik olan da yer de özellikle bunlar olur ...:)
İlk etapta ortamı sezersin , ona göre davranırsın ...

Devrecilik olan yerde , saat 5 ten sonra senin komutanların bir nevi senin üst devrelerindir ...:D

anladım :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

bu dedim bende. :hmmm

----------Eklendi @ 17:44:56 ---------- Yazıldı @ 17:44:07 ----------

inşallah :D

senin orda var mıydı abi ? :D

Hayır kardeşim ... Benim gittiğim yer de sıracılık vardı ...
Herkes sırasını bilecek yani askeriye de ... Üst devreye saygı vardı , olmak zorundaydı yani ...:)

• Beğen

Burak

Üye

Hayır kardeşim ... Benim gittiğim yer de sıracılık vardı ...
Herkes sırasını bilecek yani askeriye de ... Üst devreye saygı vardı , olmak zorundaydı yani ...:)

saygı yoksa dayak vardı diyosun abi yani :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

saygı yoksa dayak vardı diyosun abi yani :d:

Ne dayağı yahu ...
Dayak vs yok ... Kavga ettiğin an , doğru cezaevine ... Seni orada iyi bir adam eder , gönderirler ...:D
Sonra töbe edersin ...:ehe

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
"318 Dosyası - TCK 318: Halkı Askerlikten Soğutma suçu" diye bişey var :D haberiniz olsun.
Bu sebeple diyoruz ki, her Türk asker doğar. Askerlik her gencin olduğu gibi benimde koşa koşa gideceğim, gecenin soğuğunda nöbetteyken mırıldanmayacağım bir yer.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"318 Dosyası - TCK 318: Halkı Askerlikten Soğutma suçu" diye bişey var :D haberiniz olsun.
Bu sebeple diyoruz ki, her Türk asker doğar. Askerlik her gencin olduğu gibi benimde koşa koşa gideceğim, gecenin soğuğunda nöbetteyken mırıldanmayacağım bir yer.

Kolay gelsin :D

'Davut

'Davut

Üye
Şu aralar Nerdese Herkes Bana Merhaba demeden önce Davut Askere Ne zaman Gideceksin diye Soracak oraya geldik nerdese...:) Hiç Sevmem Askerlik Anılarını Dinleye dinleye artık gına geldi Yav :D Artık Gidim diyorum şu askerede Kurtarayım...:) Zevk almaya bakacaksın Askerlikten...:D Hemde Her anından...:) Geçen bir yazı gördüm Askerlik yazısı her zamankilerden bir şey işte...:) O yazı değilde 92/1 Yazıyordu Tamam geldi Askerlik bende 92/2 yim... Herkezin istediği gibi olur umarım...:oke:

manyexpress

manyexpress

Üye
şafak 24 (ocağın 5 inde askerim kimseyede kulak asmadim herkes kendine kendi yaptı bende kendime kendim yapacağım vatan askersiz kalacakmis gibi 50 yaşındaki babam bile çağırsinlar koşarak giderim derken ben bunu gözü yaşlı dinledim bu vatana bir değil bin asker feda olsun şehit annesi fatma anne şehit babası ahmet amca torunu kucağında teröre karşı birini aldın bakalım buna ne yapabileceksin diyorsa benim diyebilecek pekte bir sözüm kalmıyor allah gönüllere utanç vermesin bizler utandırmayalim kimseyi)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuan askerim ama ne yaptığımı, devlet için neye yaradığımı bilmiyorum. Neyse bunları şuanda konuşmam suç unsuru teşkil eder, en güzeli 24 ocaktan sonra özgürce konuşmak.

Öyle vatan, millet sevdası konusuna da katılmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt