Askere gidecek arkadaşlara tavsiyelerim olacak ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Askere gidecek arkadaşlara tavsiyelerim olacak ...
Arkadaşlar , bu konu askere gidecek arkadaşları doğrudan ilgilendiriyor ... :)

En büyük sorun askere gitmeden önce başlıyor sanırım . Çevremden de örnek vereyim ; Ya Ali abi ben askere gideceğim , yok şöyle yok böyleymiş diyen arkadaşlarım , kardeşlerim çok oluyor bu aralar ...! Yahu daha askere gitmeden çocuklara , çevresindeki askerliklerini yapan abileri , babaları vs her kimse artık ; askerliğin kötü taraflarından bahsediyorlar ... Yok dayak yersin , yok orda şöyle yap vs vs ... Bir sürü demagoji ...!

Yapmayın Allah aşkına ... Çocukların psikolojilerini bozmayın ...
Askere gidecek arkadaşlara şunu da söyleyeyim ... '' Size gitmeden önce verilen nasihatlara kesinlikle inanmayın , aldırmayın ... Oraya gittiğiniz de herşeyin bambaşka olduğunu göreceksiniz . Kısacası yaşayarak öğreniyorsunuz herşeyi ... Bunları sakın unutmayın '' ...
Askerlik her yönüyle güzeldir ... Doğusuyla - batısıyla ... En büyük özelliği güzel arkadaşlıklar edinmek ...

Gidin aslanlar gibi askerliğinizi yapın , hayırlısıyla bu işten kurtulmuş olun ... Gideceklere arkadaşlara da hayırlı teskereler diliyorum . Rabbim , yar ve yardımcınız olsun ... :oke:

SaygıLar

• Beğen
Tepkiler: brqsalvo, EroL, jejep ve 2 diğerleri

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Askerlik En Büyük Okuldur :)

----------Eklendi @ 18:20:00 ---------- Yazıldı @ 18:19:22 ----------

Milli Güvenlik Kitabında Görmüştüm 2 Sene Önce Aklımda Kalmış

• Beğen
Tepkiler: Burak
RonaS

RonaS

Üye
Benim tavsiyem şu psikopatı oynayın askerde Çok faydasını göreceksiniz.Başta nöbetten kurtulursunuz.2.si kesinlikle üst devrelere kendinizi ezdirmeyin komutanım felan demeyin onlara onlarda senin benim gibi askerler hiç bi bk yiyemezler size karşı askeriye babalarının tapulu malı deil sizidövemezler merak etmeyin başkasının işini asla yapmayın.kısacası ezdirmeyin kendinizi benden bu kadar.Yaptım kurtuldum. :D Allah yapacaklara sabır versin.

• Beğen
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
6-7 yıl sonra vatan borcunu ödemeye gidecez. İyi bir nasihat oldu.

Burak

Üye
ali abiciğime biraz dert yandım biraz, askere gitmeden önce gözümüzü korkutuyorlar diye saolsun bu konuyu açtı askerliğin iyi yanlarından söz etmek için... teşekkür ederim.

biraz olsun gözümdeki korku geçti.

korkunun sebebi askere gidip gelenlerin anlatıkları şeyler. yok en ufak şeyde dayak atıyorlar ana bacı sövüyorlar komutanlar hep eziyet ediyor falan. sogutuyorlar hep.

iyi yanlarını bilmek güzel. teşekkürler abi. :oke:

greenmile

greenmile

Üye
her yerde aynı mıdır bunda şüphelerim var

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Bu ay kardeşim askere gidecek...Onda da bir tedirginlik seziyorum...Allah'ın izniyle gider gelir inşallah...

Burak

Üye
...----------Eklendi @ 21:32:29 ---------- Yazıldı @ 21:32:12 ----------kim tedirgin olmazki.Aileni sevdiklerini özgürlüğünü bırakıp gitmek...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
''Askere gidecek arkadaşlara şunu da söyleyeyim ... '' Size gitmeden önce verilen nasihatlara kesinlikle inanmayın , aldırmayın ... Oraya gittiğiniz de herşeyin bambaşka olduğunu göreceksiniz . Kısacası yaşayarak öğreniyorsunuz herşeyi ... Bunları sakın unutmayın '' ... '' diyorsun güzel hoşda sende biraz nasiht veriyomuşun gibime geldi :S

__xXx__

__xXx__

Üye
''Askere gidecek arkadaşlara şunu da söyleyeyim ... '' Size gitmeden önce verilen nasihatlara kesinlikle inanmayın , aldırmayın ... Oraya gittiğiniz de herşeyin bambaşka olduğunu göreceksiniz . Kısacası yaşayarak öğreniyorsunuz herşeyi ... Bunları sakın unutmayın '' ... '' diyorsun güzel hoşda sende biraz nasiht veriyomuşun gibime geldi :S
onun yaptığı nasihat değil bence öneri bu konu da ata abiden yorum bekliyorum o ne diyecek merak ediyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Askerlik En Büyük Okuldur :)

----------Eklendi @ 18:20:00 ---------- Yazıldı @ 18:19:22 ----------

Milli Güvenlik Kitabında Görmüştüm 2 Sene Önce Aklımda Kalmış

Katılmıyorum ona ...:)

Benim tavsiyem şu psikopatı oynayın askerde Çok faydasını göreceksiniz.Başta nöbetten kurtulursunuz.2.si kesinlikle üst devrelere kendinizi ezdirmeyin komutanım felan demeyin onlara onlarda senin benim gibi askerler hiç bi bk yiyemezler size karşı askeriye babalarının tapulu malı deil sizidövemezler merak etmeyin başkasının işini asla yapmayın.kısacası ezdirmeyin kendinizi benden bu kadar.Yaptım kurtuldum. :D Allah yapacaklara sabır versin.

+1 ...
Kesinlikle ...:)

6-7 yıl sonra vatan borcunu ödemeye gidecez. İyi bir nasihat oldu.

Rica ederim kardeşim ... Her zaman ... :oke:

ali abiciğime biraz dert yandım biraz, askere gitmeden önce gözümüzü korkutuyorlar diye saolsun bu konuyu açtı askerliğin iyi yanlarından söz etmek için... teşekkür ederim.

biraz olsun gözümdeki korku geçti.

korkunun sebebi askere gidip gelenlerin anlatıkları şeyler. yok en ufak şeyde dayak atıyorlar ana bacı sövüyorlar komutanlar hep eziyet ediyor falan. sogutuyorlar hep.

iyi yanlarını bilmek güzel. teşekkürler abi. :oke:

Ne demek Burakcım . Kafana takılan birşey olursa sor kardeşim . Her zaman yardımcı olurum ...:oke:

her yerde aynı mıdır bunda şüphelerim var

Askerlik her yer de aynıdır ... Disiplin , disiplin , disiplin ...

Bu ay kardeşim askere gidecek...Onda da bir tedirginlik seziyorum...Allah'ın izniyle gider gelir inşallah...

Askerliğin güzel yanlarından bahsedin , lütfen ...

...----------Eklendi @ 21:32:29 ---------- Yazıldı @ 21:32:12 ----------kim tedirgin olmazki.Aileni sevdiklerini özgürlüğünü bırakıp gitmek...

Oraya gidince , herşey bambaşka oluyor kardeşim ...:)

Nasihatla uzakdan yakından ilgisi yok...
Tecrübelerimi paylaştım. Söylediklerim tamamen öneridir . :oke:

onun yaptığı nasihat değil bence öneri bu konu da ata abiden yorum bekliyorum o ne diyecek merak ediyorum

Kesinlikle ...:oke:

• Beğen
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
​:) Eyvallah

lassa

Üye
Zamanında analar evlatlarını kınalayıp vatana kurban olsun kınalı kuzum diyerek gönderirdi. Şimdl kınalı kuzular gitmiş ana kuzuları gelmiş. Askerlik işte emredileni yap, yapma denileni yapma, sabret disiplinli ol. Bu kadar basit. Ötesi berisi hikaye roman hatta senaryo.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Zamanında analar evlatlarını kınalayıp vatana kurban olsun kınalı kuzum diyerek gönderirdi. Şimdl kınalı kuzular gitmiş ana kuzuları gelmiş. Askerlik işte emredileni yap, yapma denileni yapma, sabret disiplinli ol. Bu kadar basit. Ötesi berisi hikaye roman hatta senaryo.
Sen ne bekliyodun kardeş ? Askere gidipde misket oynıcak değilsinya.Denileni yapıcaksın,disiplinli olucaksın.Amaç zaten disiplin kazandırmak

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler. Gerçekten böyle söylentiler var. İnsan o psikolojiyle oraya gidince işi dahada zor olur diye tahmin ediyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

sen bizim bölük komutanıyla karşılaşmamışsın

----------Eklendi @ 02:35:26 ---------- Yazıldı @ 02:33:29 ----------

:aha: zeki çocuk :D

• Beğen
arslansem

arslansem

Üye
Bırak şimdi şafak diye diye kafamızın etini yedin :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Bekara eş boşamak kolaydır:D

• Beğen
Tepkiler: arslansem
arslansem

arslansem

Üye
Yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt