Askere gidecek arkadaşlara tavsiyelerim olacak ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

zaza

zaza

Üye
Benim gönlüm zengin :(

Hem yas siniri var sanki 20 yasindakilere bile bedelli var zannetmeyin arkadas :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ya öle bedelli falan boş iş onlar.Anladığım kadarıyla erkekler askerlikte olgunlaşıp sorumluluk sahibi oluyorlarmış.Gidin paşa paşa yapın işte...

zaza

zaza

Üye
40 tan sonra askere gitse ne olacak :D

SHS

SHS

Üye
En başta bi disiplini öğrencez, birlik olmayı, saygıyı, zorluğu (rahat olanlar için), gerçekten güvenmeyi..

Navy Blue

Navy Blue

Üye

Ateş Böceği :)

Üye
Kardeşim Mehmetçik oldu o zaman:)Rabbim hepsini korusun...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kardeşim Mehmetçik oldu o zaman:)Rabbim hepsini korusun...

Hayırlı teskereler diliyorum ...
Gurur duy kardeşinle . Mehmetçik herkese nasip olmuyor ...:)

Ülkemizde , nasıl olsa parayı veren düdüğü çalıyor baksana ...:)

• Beğen
Tepkiler: Ateş Böceği :) ve Burak

uran22

Üye
Milli Güvenlik komutanımız bir albay ve bizi 2 tane farklı alaya geziye götürecek ve böyle saçmalıkların olmadığını göreceğimizi söyledi ASKERLİK EN BÜYÜK OKULDUR. Kitabımızda askerlikte kazandıranların listesi var bayağı uzun cemaatin uydurmalarına inanıp askerliği kötüleyenlere geçit vermiyelim.

orukm

orukm

Üye
türkiyede askerlik 1mehmetçik 15ay 2mehmet 6ay 3mehmetbey 21gün 4memoş vicdani red :)

Burak

Üye

Üye

Hayırlı teskereler diliyorum ...
Gurur duy kardeşinle . Mehmetçik herkese nasip olmuyor ...:)

Ülkemizde , nasıl olsa parayı veren düdüğü çalıyor baksana ...:)

Teşekkür ederim:)
Paşalar gibi askerliğini yapıp gelecek inşallah:)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
ali abiciğime biraz dert yandım biraz, askere gitmeden önce gözümüzü korkutuyorlar diye saolsun bu konuyu açtı askerliğin iyi yanlarından söz etmek için... teşekkür ederim.

biraz olsun gözümdeki korku geçti.

korkunun sebebi askere gidip gelenlerin anlatıkları şeyler. yok en ufak şeyde dayak atıyorlar ana bacı sövüyorlar komutanlar hep eziyet ediyor falan. sogutuyorlar hep.

iyi yanlarını bilmek güzel. teşekkürler abi. :oke:

en güzeli git gel, geldiğinde yaşadıklarını sen anlat burada dostum :)

----------Eklendi @ 16:48:31 ---------- Yazıldı @ 16:47:18 ----------

Milli Güvenlik komutanımız bir albay ve bizi 2 tane farklı alaya geziye götürecek ve böyle saçmalıkların olmadığını göreceğimizi söyledi ASKERLİK EN BÜYÜK OKULDUR. Kitabımızda askerlikte kazandıranların listesi var bayağı uzun cemaatin uydurmalarına inanıp askerliği kötüleyenlere geçit vermiyelim.

sen askere gittin mi dostum??? Gitmediysen gittiğin ilk günü beni hatırla d4rk3ff3ct bir yazı yazmıştı de ama bana sövme oraya gidince olur mu abim.

----------Eklendi @ 16:49:51 ---------- Yazıldı @ 16:48:31 ----------

ya öle bedelli falan boş iş onlar.Anladığım kadarıyla erkekler askerlikte olgunlaşıp sorumluluk sahibi oluyorlarmış.Gidin paşa paşa yapın işte...

Oraya gidip sorumluluklarını unutan bir çok insan tanıyorum.

----------Eklendi @ 16:53:10 ---------- Yazıldı @ 16:49:51 ----------

Askerlikten korkmayın, askerlik güzel, askerlik cici diyonda Ali

Bilinç altın öyle demiyor.

aynen böyle hocam işte son nokta budur...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
d4rk3ff3ct bilinç altımın öyle söylediğini sen nereden biliyorsun ? :hmmm

iOS Developer

iOS Developer

Üye
d4rk3ff3ct bilinç altımın öyle söylediğini sen nereden biliyorsun ? :hmmm

4. sayfada Erol arkadaşımızın yazdığı yorumda belirttiği üzere yap kurtul demişsin oradan biliyorum.

----------Eklendi @ 17:21:56 ---------- Yazıldı @ 17:15:41 ----------

yukarıda belirttiğim gibi en son takdiri kendisi verecektir, gittiğinde göreceksin nelerle karşılaşağını ve gelince bize de anlatacaksın. şunu söylemek istiyorum tabi ki askerlik kutsal bir görevdir herkesin askerlik yapması lazımdır ayrıca orada kolaylıklar görmeyeceksin zorlanacaksın yei gelecek ağlayacaksın ama adı üstünde askerlik bu kolay değil.(yaptığınız yerlere göre değişikler gösterebilir) benim gidecek olan arkadaşlara tavsiyem şudur, oraya gittiğinizde size ne söyleniyorsa yapın, yapın ki bir görevi yapmadığınızdan dolayı haksız duruma düşmeyin ama kendinizide ezdirmeyin, iş yapmak ezilmek değildir. bir çok yerden bir çok farklı düşünceye sahip arkadaşlarınız olacak arkadaşlarınızı iyi tanıyıp ona göre arkadaş edinin kafa dengi bir arkadaşaınız oldugu zaman ZAMAN daha çabuk geçecektir. hasta oldugunuzda başınıza kollarınızıa bacaklarınıza ıslak havlu koyacak arkadaş bulun, aynı şekilde sizinde ona yapacağınız arkadaş bulun. kolay değil askerlik bu başka bir şeye benzemez ama görünürde toz penbe şeyler anlatmak yanlış olur arkadaşlara, bilin ki hazırlıklı olun. işin farklı bir boyutu daha var o da bu kadar da büyütülecek bir şey değil, gittiğiniz yer sizin tapulu malınızda değil kalıcıda değilsiniz elbet geçip gidecek kendinizi bunalıma sokacak şeylerden kaçının, döndüğünüz zaman 3-5 ay sonra gülerek anlatacağınız bir çok anınız olacaktır...

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
4. sayfada Erol arkadaşımızın yazdığı yorumda belirttiği üzere yap kurtul demişsin oradan biliyorum.

yukarıda belirttiğim gibi en son takdiri kendisi verecektir, gittiğinde göreceksin nelerle karşılaşağını ve gelince bize de anlatacaksın. şunu söylemek istiyorum tabi ki askerlik kutsal bir görevdir herkesin askerlik yapması lazımdır ayrıca orada kolaylıklar görmeyeceksin zorlanacaksın yei gelecek ağlayacaksın ama adı üstünde askerlik bu kolay değil.(yaptığınız yerlere göre değişikler gösterebilir) benim gidecek olan arkadaşlara tavsiyem şudur, oraya gittiğinizde size ne söyleniyorsa yapın, yapın ki bir görevi yapmadığınızdan dolayı haksız duruma düşmeyin ama kendinizide ezdirmeyin, iş yapmak ezilmek değildir. bir çok yerden bir çok farklı düşünceye sahip arkadaşlarınız olacak arkadaşlarınızı iyi tanıyıp ona göre arkadaş edinin kafa dengi bir arkadaşaınız oldugu zaman ZAMAN daha çabuk geçecektir. hasta oldugunuzda başınıza kollarınızıa bacaklarınıza ıslak havlu koyacak arkadaş bulun, aynı şekilde sizinde ona yapacağınız arkadaş bulun. kolay değil askerlik bu başka bir şeye benzemez ama görünürde toz penbe şeyler anlatmak yanlış olur arkadaşlara, bilin ki hazırlıklı olun. işin farklı bir boyutu daha var o da bu kadar da büyütülecek bir şey değil, gittiğiniz yer sizin tapulu malınızda değil kalıcıda değilsiniz elbet geçip gidecek kendinizi bunalıma sokacak şeylerden kaçının, döndüğünüz zaman 3-5 ay sonra gülerek anlatacağınız bir çok anınız olacaktır...

diyelim ki , askere gittik , kapıdan girdik, yatagımızı falan gösterdiler, ee biz orda yeniyiz orda eski askerlerde var, peki ya onlar bizi aralarına almazlarsa ne olucak ? askerlik yanlız geçer ozaman, ve arkadas olursa zaman daha cabuk geçer deyimi, çürütülmüş olur

----------Eklendi @ 17:33:46 ---------- Yazıldı @ 17:32:51 ----------

hemde üst devreler sürekli ezmek istiycektir, bu durumda ne yapmalı ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Ben de oradan neden öyle söylediğimin , ne anlamda söylediğimi açıkladım ... Anlaşılan okumamışsın yazılanları ...:)

----------Eklendi @ 17:38:07 ---------- Yazıldı @ 17:36:53 ----------

diyelim ki , askere gittik , kapıdan girdik, yatagımızı falan gösterdiler, ee biz orda yeniyiz orda eski askerlerde var, peki ya onlar bizi aralarına almazlarsa ne olucak ? askerlik yanlız geçer ozaman, ve arkadas olursa zaman daha cabuk geçer deyimi, çürütülmüş olur

----------Eklendi @ 17:33:46 ---------- Yazıldı @ 17:32:51 ----------

hemde üst devreler sürekli ezmek istiycektir, bu durumda ne yapmalı ?

Kardeşim elbet biraz ezilme yaşayacaksın ... Devrecilik olan da yer de özellikle bunlar olur ...:)
İlk etapta ortamı sezersin , ona göre davranırsın ...

Devrecilik olan yerde , saat 5 ten sonra senin komutanların bir nevi senin üst devrelerindir ...:D

• Beğen
Tepkiler: Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt