hönk . What dasti :D
pelın_ minoo' Alıntı: Su içemiyorum ya şimdi de annem kızıyo ben sana içme dedim o kolayı diye Hoşbuldum dasti ----------Eklendi @ 00:12:39 ---------- Yazıldı @ 00:12:01 ---------- Yok yavrum ayran da içiliyo çay da. Saf su içilmiyo sadece. 2 bardak kola içtm çok susadım şmdi de süt içiyom Genişletmek için tıkla ... doğru biliyomuşum hahaa
minoo' Alıntı: Su içemiyorum ya şimdi de annem kızıyo ben sana içme dedim o kolayı diye Hoşbuldum dasti ----------Eklendi @ 00:12:39 ---------- Yazıldı @ 00:12:01 ---------- Yok yavrum ayran da içiliyo çay da. Saf su içilmiyo sadece. 2 bardak kola içtm çok susadım şmdi de süt içiyom Genişletmek için tıkla ... doğru biliyomuşum hahaa
vapur dumanı Üye kingmor' Alıntı: Cümleten Selamun Aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selaaam hoşgeldin..
kingmor' Alıntı: Cümleten Selamun Aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selaaam hoşgeldin..
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: kıyamam hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... yaaa öle deme yaa oldu bitti işte...
Kingmortall Üye vapur dumanı' Alıntı: aleyküm selaaam hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abla nassılsın
vapur dumanı' Alıntı: aleyküm selaaam hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abla nassılsın
Kingmortall Üye Burak' Alıntı: Ayrılalı kaç yıl oldu saysana ayırmıştım yüreğimden pay sana yokluğuna alıştığım nerdesin? Genişletmek için tıkla ... burdayım
Burak' Alıntı: Ayrılalı kaç yıl oldu saysana ayırmıştım yüreğimden pay sana yokluğuna alıştığım nerdesin? Genişletmek için tıkla ... burdayım
Burak Üye kingmor' Alıntı: burdayım Genişletmek için tıkla ... nerdesin sana soruyorum nerdesin ----------Eklendi @ 00:30:50 ---------- Yazıldı @ 00:30:29 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler saygılar sevgiler Genişletmek için tıkla ... hosgeldın
kingmor' Alıntı: burdayım Genişletmek için tıkla ... nerdesin sana soruyorum nerdesin ----------Eklendi @ 00:30:50 ---------- Yazıldı @ 00:30:29 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler saygılar sevgiler Genişletmek için tıkla ... hosgeldın