Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw linkini ramboya ilettim ve yapılanlarıda gerisi ona kalmış

forward_murat

forward_murat

Üye
RAMBO kardeş bişi sormak istiyorum bu omegayı kuarakken de ve şimdi bu maxi power i de falaşlarken telefonun son 3 aşamayı (beyaz ekran,loca, test) bunları arka arkaya yapması gerekirken parça parça yapıyor yanı beyaz ekran geliyor donuyor bataryayı çıkarıyorum takıyorum tekrar flash diyoyum local sonrası bataryayı çıkarıyorum takıyorum son durum test ve fınısh neden böyle oluyor?
orum local ? YARDIMCI OLURCANIZ SEVİNİRİM

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
şuan linki olan 2. Cfw mi?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
4x4 menu war değl mi

Symbian Modder

Üye
size benden bi tavsiye

CFW'lerinizi Yorum Olarak Paylaşın,Rambo Yazılan Yorumun Linkini Konuya Eklesin,cfw'yi kuran arkadaşlar kalın puntolarla cfw modder'ının ismini belirtsin,sonra cfw ile ilgili yazacaklarını yazsın,böylece karışıklık falan olmaz ;) ayrıca anıl baran fw'si yükleyenler onları nasıl bi ev ekranı bekliyor bilmiyo ev ekranından görüntü almalısın ;)

forward_murat

forward_murat

Üye
rambo kardeş bişi sormak istiyorum bu omegayı kuarakken de ve şimdi bu maxi power i de falaşlarken telefonun son 3 aşamayı (beyaz ekran,loca, test) bunları arka arkaya yapması gerekirken parça parça yapıyor yanı beyaz ekran geliyor donuyor bataryayı çıkarıyorum takıyorum tekrar flash diyoyum local sonrası bataryayı çıkarıyorum takıyorum son durum test ve fınısh neden böyle oluyor?
Orum local ? Yardımcı olurcanız sevinirim
anıl cf KENDİ TELEFONUMA yüklerken bu sarunla karşılaştım neden olabilir(aynı şekilde başka arkadaşa uyguluadım ama onda böyle bir sorun la karşılaşmadım)

anılbaran

anılbaran

Üye
size benden bi tavsiye

CFW'lerinizi Yorum Olarak Paylaşın,Rambo Yazılan Yorumun Linkini Konuya Eklesin,cfw'yi kuran arkadaşlar kalın puntolarla cfw modder'ının ismini belirtsin,sonra cfw ile ilgili yazacaklarını yazsın,böylece karışıklık falan olmaz ;) ayrıca anıl baran fw'si yükleyenler onları nasıl bi ev ekranı bekliyor bilmiyo ev ekranından görüntü almalısın ;)

biliyolar,resımlerde var ;)

----------Eklendi @ 23:33:27 ---------- Yazıldı @ 23:32:31 ----------

anıl cf KENDİ TELEFONUMA yüklerken bu sarunla karşılaştım neden olabilir(aynı şekilde başka arkadaşa uyguluadım ama onda böyle bir sorun la karşılaşmadım)

:hmmm

forward_murat

forward_murat

Üye
MXİ POWER i falash larken localde kaldı test moduna geçmedi ama telefon falşlanmış görünüyor anıl cf sini yükledım oldu gibi test monunu göstermememsi bir sorun teşkil edermi ?

gkhn321

Üye
anil kismet dil galiba yarin test edicez fw yi furkan yatti sanirsam

sado_27

sado_27

Üye
arkadaşlar ben bu cfw işinden anlamam ama sizin yaptınız cfw sayesınde bugun itibarıyle 5800 dan nefret ettım ya kardeşim
anılbaran | pitbull16 | 2 arkadasında cfw lerınde ram 35şi gecmıyor sadece rambo FT nın cwf sınde 55 oda kendılıgınden düdüyor sonuc yıne 35 :D ayrıca rambo FT arkadasın cfw sındekı mesaj gulucuklerını bır msj ekledıgımız zaman 90 harf yerı kaplıyor bıde profıl ısımlerınde kendı ısımlerınız var sanırım ozel oluyor ozelse eyer bunları paylaşmayın kendınız kullanın size tavsıyem herkez kendı cfw snı hazırlamaktansa 3 nüz bırleşib adam gıbı bır tane ortay koysaydınız bence herkez daha memnun kalırdı ALLAH ınandırsın 5800 dan nefret ettım helekı rambo FT nın uygulamalar menu duzenı oldurdu benı yaw merak edıyorum bu sadece bendemı oldu yoksa baska arkadaşlarda varmı ram sorunu kamera hala kullanılıyor hatası , mesajlardakı sorun sakın kızıpta laf atmayın bence yayınlamadan once 1 ay kendınız kullanın herseyı bıtarafa bırakın 5800 en cok goze batanlardan olanı ram sorunu bence bunu hep beraber araştıralım saygılar ve de sevgıler basarılarınızın devamını dılerım

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar ben bu cfw işinden anlamam ama sizin yaptınız cfw sayesınde bugun itibarıyle 5800 dan nefret ettım ya kardeşim
anılbaran | pitbull16 | 2 arkadasında cfw lerınde ram 35şi gecmıyor sadece rambo FT nın cwf sınde 55 oda kendılıgınden düdüyor sonuc yıne 35 :D ayrıca rambo FT arkadasın cfw sındekı mesaj gulucuklerını bır msj ekledıgımız zaman 90 harf yerı kaplıyor bıde profıl ısımlerınde kendı ısımlerınız var sanırım ozel oluyor ozelse eyer bunları paylaşmayın kendınız kullanın size tavsıyem herkez kendı cfw snı hazırlamaktansa 3 nüz bırleşib adam gıbı bır tane ortay koysaydınız bence herkez daha memnun kalırdı ALLAH ınandırsın 5800 dan nefret ettım helekı rambo FT nın uygulamalar menu duzenı oldurdu benı yaw merak edıyorum bu sadece bendemı oldu yoksa baska arkadaşlarda varmı ram sorunu kamera hala kullanılıyor hatası , mesajlardakı sorun sakın kızıpta laf atmayın bence yayınlamadan once 1 ay kendınız kullanın herseyı bıtarafa bırakın 5800 en cok goze batanlardan olanı ram sorunu bence bunu hep beraber araştıralım saygılar ve de sevgıler basarılarınızın devamını dılerım

sen burdaki fw lerin hepsini yükledigine eminmisin ?Ayrıca indirmek zorunlu degildir !!! Cfw işlerinden anlamadıgın belli kendin de diyosun zaten .Bence sende cfw atmadan önce 1 ay düşün istersen ,Yaptıgın emeklere büyük saygısızlık,burdaki insanlarada, Ne kadar caba harcadıgımızı bilemessin bu işler için ve ne kadar zamanımızında harcandıgını,Sen resmen cfw leri kötülemişsin ,tamam begenmedigin bişiler olur burda kibarca dile getirirsin,ama bu yaptıgın yanlışş !!!

sado_27

sado_27

Üye
bende dıyorumkı ben hepsını yukledım ayrıca ben emege saygısızlık yapmam en korktugum seybaskasının hakkını yemek yuklemek zorunlugu duymuyorum burda arkadasız basarınızı gormek benımde hakkım ha şuvar sen cfw yapıp koyarsan alın yukleyın sunu yaptık bunu attık bunu sıldık soyle yaptık dersen olmaz kardeş ben kotu bırsey demedım sadce 5800 dan nefret ettım haklıyımda keske elımden gelsede sıınle berabar emek harcaya bılsem hıcmı cfw gormedık sankı burda kotukoylu vardı suanda cep mod dıye bılıyorum onun black star dıye bı cwf sı var hıc denedınızmı onu kusursuz tek kelıme bıle edılez emek harcamız ayrıca dort dortluk raasım arkadaş yapıyordu cfw yıne aynı kusursuz bızde sızden boyle bırsey ıstıyoruz umarım anlatabıldım anlamam dedıysem okadar cahıl deılım ......

anılbaran

anılbaran

Üye
bende dıyorumkı ben hepsını yukledım ayrıca ben emege saygısızlık yapmam en korktugum seybaskasının hakkını yemek yuklemek zorunlugu duymuyorum burda arkadasız basarınızı gormek benımde hakkım ha şuvar sen cfw yapıp koyarsan alın yukleyın sunu yaptık bunu attık bunu sıldık soyle yaptık dersen olmaz kardeş ben kotu bırsey demedım sadce 5800 dan nefret ettım haklıyımda keske elımden gelsede sıınle berabar emek harcaya bılsem hıcmı cfw gormedık sankı burda kotukoylu vardı suanda cep mod dıye bılıyorum onun black star dıye bı cwf sı var hıc denedınızmı onu kusursuz tek kelıme bıle edılez emek harcamız ayrıca dort dortluk raasım arkadaş yapıyordu cfw yıne aynı kusursuz bızde sızden boyle bırsey ıstıyoruz umarım anlatabıldım anlamam dedıysem okadar cahıl deılım ......

evet bende biliyorum kotukoyluyu ,r@sim abi yi :oke: ilk attıgım cfw r@sim abinin cfw si idi :oke: nasıl yapalım cfw söyle bi ? Şuna uyguladık bunu sildik şeklinde yapcaz , RAM miktarı kaç istiyon 65 mi ? Hemde c6v41 de ? dışardan bakıldıgında ne kadar kolay dimi ? Ben anlatsam sana ram mıktarını zaten anlamıcan ? Begenmemeşin çünki. Napak yani başka cfw ler yükle tamam :oke:

sado_27

sado_27

Üye
babacan ben sızın hakkınızı yemıyorum bak msj larımın sonundada saygılıar basarılarınızın devamını dılerım dedım ben sızden cok sey ıstemıyorum bak 15 dakıka once rambonun cfw yukledım sırf anna ıkonu olmadıgı ıcın ama harbıden menu duze berbat varsa elınde 5800 yukle uygulamalara gır bak bakalım menu duzenıne bır mesaj yazdım bır ıkon ekledım 90 harf aldı yanı senın kınıde yukledım mesajlarda sorun yok senın ramda 35 gecmıyr buda olmuyor 5800 dakı en buyuk sey ram sorunu bır ıkı uygulama acık kaldımı tel donuyor ben sızden 5800 iphone 4 64GB cevırmenızı ısemıyorumkı yanı sadece elınde 5800 varsa yukle bak rambonun cfw sını onada bısey demıyorum sonucta emegı var yanı sız bızden daha bılgılı ve tecrubelısınız belkı bıseyler yapabılırsınız dıye soyluyorum bunları bu soyledıklerım canınnız sıkmasın eyer hatamda varsa ozur saygılar

anılbaran

anılbaran

Üye
babacan ben sızın hakkınızı yemıyorum bak msj larımın sonundada saygılıar basarılarınızın devamını dılerım dedım ben sızden cok sey ıstemıyorum bak 15 dakıka once rambonun cfw yukledım sırf anna ıkonu olmadıgı ıcın ama harbıden menu duze berbat varsa elınde 5800 yukle uygulamalara gır bak bakalım menu duzenıne bır mesaj yazdım bır ıkon ekledım 90 harf aldı yanı senın kınıde yukledım mesajlarda sorun yok senın ramda 35 gecmıyr buda olmuyor 5800 dakı en buyuk sey ram sorunu bır ıkı uygulama acık kaldımı tel donuyor ben sızden 5800 iphone 4 64GB cevırmenızı ısemıyorumkı yanı sadece elınde 5800 varsa yukle bak rambonun cfw sını onada bısey demıyorum sonucta emegı var yanı sız bızden daha bılgılı ve tecrubelısınız belkı bıseyler yapabılırsınız dıye soyluyorum bunları bu soyledıklerım canınnız sıkmasın eyer hatamda varsa ozur saygılar

rambonun cfw yi yüklemedim.Ben istemezmiyim ram yüksek olsun donma olmasın , Ama bu kadar çok istek var bi ıkon pakedi atıyoz performans sömürüyo resmen.Ayrıca ben özellkle cpu modu uyguladım donma olmasın diye ve olmadıda .Elimizdeki modlarla ancak bu kadar oldu . Ayrıca bu iş modlarda da bitmiyor telefonda da bitiyor.biz elimizden geleni yapıyoz ama telefon hiç bişi yapmıyor tek taraflı destek bu ise yürümüyor.üyeler yok şu olsun yok bu olsum diyolar hepsi aynı anda olmuyor işte .ne diyebilirim ki başka :hmmm

sado_27

sado_27

Üye
sende haklısın kardeş size hıc lafım olamaz tşkler

Üst Alt