'Askerliği erkekler yapmayacaksa biz yaparız'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
'Askerliği erkekler yapmayacaksa biz yaparız'
HEPAR'ın bedelli askerliğe karşı düzenlediği imza kampanyasına genç kız, damga vurdu.

HAK ve Eşitlik Partisi'nin bedelli askerliğe karşı düzenlediği imza kampanyasına lise öğrencisi Merve Bozok, damga vurdu. Bozok, "Erkekler yapmayacaksa biz yaparız, bedelli askerliğe filan da hiç gerek yok" dedi.

HEPAR Balıkesir İl Başkanlığı bugün Yeşilli Meydanı'nda bedelli askerlik yasasına karşı imza kampanyası düzenledi. Partililer imza topladıkları yere 'Askerlik parayla değil, vatan sevgisiyle yapılır', 'Askerlik vicdani red meselesi değil vatan borcudur', 'Vicdani red ve bedelli askerliğe hayır diyoruz' pankartları astı. Kampanyaya genç, yaşlı, kadın-erkek çok sayıda vatandaşın imzasıyla destek verdiği gözlendi.

Kampanyaya destek veren lise öğrencisi Merve Bozok da ilginç açıklamalarda bulundu. Genç kız, "Vatanıma her zaman sahip çıkıyorum. İmza kampanyasına da destek veriyorum. Bedelli askerliğin de başlamadan sona erdirilmesini istiyorum. Erkekler yapmayacaksa biz yaparız, bedelli askerliğe filan da hiç gerek yok" dedi.Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Mehmet Cemal Kökener ise, "Bedelli askerlik yasası toplum vicdanında kabul görmedi.

Paran varsa mantığı hiçbir insan vicdanında kabul görmeyecek bir mantıktır. İmzalayanlar sağolsun, imzalayanlar adına da 'vatan sağolsun' diyoruz. Ama bir anne oğlunun tabutuna sarılıp, 'kusura bakma oğlum 30 bin liramız yoktu' derse o vatan sağolmaz" diye konuştu. Kökener, topladıkları çok sayıda imzayı genel merkeze ileteceklerini söyledi.

Kaynak :

-------------------------------------

siz önce askere giden sevgililerinizi paşa paşa beklemeyi öğrenin bi​

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Hahaha işte buna gülünür:D Önce askerlik ne demek onu ögrensınler askerlik = Parası olmayan icin vatani görev parası olan için hiçbişey

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gereksiz konuşmuş ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Runner626
Runner626

Runner626

Üye
Ah şu liseliler

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
vatan kadınların eline kaldıysa vay halimize.

:Ay tırnağım kırıldıııı
:Ay ben o silahı tutamammm
:Ben koşamamkiiii

Vatanı kurtarmak icat yapmak liderlik yapmak erkeklerin işi siz oturun yemek yapın
Elnizin hamuruyla bu işlere karışmayın

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
zenginin çocuğu sanki bedelli olmadan önce askerlik yapıyormuydu ki!
bugüne kadar şehid olduğu duyulan bir zengin çocuğu var mıydı acaba hiç diye sormaz mı bu kuru gürültü milliyetçileri?

madem doğru dürüst askerlik yapmıyorlar, yaptıramıyorsunuz o halde bırakın da bari parayı rüşvet olarak değil, devlete resmi olarak ödesinler de, o parayla şehitlerin geride kalan çocukları ailesi faydalansın, gazilerin yaraları sarılsın.

ne varmış bunda, öyle kuru gürültüyle, kof edebiyatlarla vatan kurtulmuyor ne yazık ki!

TheCower

TheCower

Üye
Yani. Ülkede birlik varsa da olmuyo böyle.

Burak

Üye
:hmmm

haltie

haltie

Üye
Askerlikte askerler askerlikle alakasız çok şey yapıyor, bayanlar askere gelsin bu işleri yapsın erkeklerde askerlik yapsın.Bayanların yaptığı askerlik olmasın ama en azından kamu hizmeti sayılsın.Nasıl olsa eşitiz herkes ülkesi adına hizmet etmiş olur:)bknz:israil

Revengeful

Emekli Yönetici
Kızlar önce 460 gün bekleyebilmeyi becersin

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Askerlikte askerler askerlikle alakasız çok şey yapıyor, bayanlar askere gelsin bu işleri yapsın erkeklerde askerlik yapsın.Bayanların yaptığı askerlik olmasın ama en azından kamu hizmeti sayılsın.Nasıl olsa eşitiz herkes ülkesi adına hizmet etmiş olur:)bknz:israil

mükemmel cevap tebrik ediyorum madem hepsi bu kadar hevesli gelip mıntıka yapsınlar yemek yapsınlar kantin işletsinler.Madem eşitiz haa.Bu kadınar adam olmucak yok olmucaklar daha doğru düzgün araba kullanamıyorlar gelmişler biz askerlik yapalım diyolar of kafayı yicem offff :off:

----------Eklendi @ 14:03:49 ---------- Yazıldı @ 14:01:49 ----------

Kızlar önce 460 gün bekleyebilmeyi becersin

onlar 460 gün sabredebilselerdi zaten şu an dünyada erkekler değil kadınlar hakim olurdu.Ama hala anlamıyorlar Artık kafalarına soksalar iyi olur ERKEK>kadın

Burak

Üye
askerlik kutsaldır, asker uyumaz, asker üşümez, asker yorulmaz, asker güçlüdür, asker herzaman görevi başındadır

kızlar bunları yapamazz :hmmm

düşünsenize kızların operasyonlara katıldığını yada, makineli tüfek kullandığını.

yada dağ başında karın içinde uyuduğunu.

kızdan kadından asker olmaz diyorum :hmmm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
askerlik kutsaldır, asker uyumaz, asker üşümez, asker yorulmaz, asker güçlüdür, asker herzaman görevi başındadır

kızlar bunları yapamazz :hmmm

düşünsenize kızların operasyonlara katıldığını yada, makineli tüfek kullandığını.

yada dağ başında karın içinde uyuduğunu.

kızdan kadından asker olmaz diyorum :hmmm

Abi gece nöbette dedikodu yapıldıgını düşünsene yaaa :kotu:.
:Ay sibel biliyomusun fatma hamileymiş
:vallamı kız yemin et gerçekten miii

:dry:

Revengeful

Emekli Yönetici
[video=youtube;E9RYBcWljiA]http://www.youtube.com/watch?v=E9RYBcWljiA[/video]

:d:

• Beğen
Tepkiler: Runner626
haltie

haltie

Üye
Bende olmaz diyorum en azından askerlik dışı işleri onlar yapsın.Mesela mutfak çamaşırhane terzilik gibi.Bizde mutfak yemek vs özel şirketler vardı bu işi onlar yapıyordu ve bayanlar çalışıyordu.Demek ki bayanlar o işi yapabilirler.:)Para almadan ülke yararına.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
Bende olmaz diyorum en azından askerlik dışı işleri onlar yapsın.Mesela mutfak çamaşırhane terzilik gibi.Bizde mutfak yemek vs özel şirketler vardı bu işi onlar yapıyordu ve bayanlar çalışıyordu.Demek ki bayanlar o işi yapabilirler.:)Para almadan ülke yararına.

askerlikte özellikle mutfakta bayanlar çalışabilir. :D

erkeklerde patates soğan soymaktan kurtulur :d:

haltie

haltie

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak ve Revengeful
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yani arkadaşlar bu fırlama Liseli kızlara yada eşitliği savunan kadınlara cevap vermek zorunda kalıcak erkekler sonsuza dek ama neyseki bizden üstün oldukları tek nokta Çocuk doğurmakki cevap vermek konusunda fazla zorlanmayacağız

Revengeful

Emekli Yönetici
Yani arkadaşlar bu fırlama Liseli kızlara yada eşitliği savunan kadınlara cevap vermek zorunda kalıcak erkekler sonsuza dek ama neyseki bizden üstün oldukları tek nokta Çocuk doğurmakki cevap vermek konusunda fazla zorlanmayacağız
Onuda bizsiz yapamıyorlar ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt