anılbaran
Üye
anılın cfwsi çıkınca uzerinde değişiklik yapabilir miYim? Mesela sürüklemeli yerine dokunmatik tuş kilit koyabilir myim?
bak cfw yi yapanlar cfw nin fazla degiştirilmesi taraftarı degillerdir.Bazı cfw lerin içinde kullanıcıların bilmedigi başka özel bir dosyaya gömülmüş modlar olabilir ve bu modlar kullanıcılara söylenmez.Sana bi hikaye anlatayım bir zamanlar güzel bi cfw buldum herşeyimi karşılıyodu ve karar verdim başka cfw yüklemicem diye çünkü her şeyi ile çok iyidi.Fakat yolunda gitmeyen bişi vardi içime sinmeyen bişi c5 kilidi vardı o zamanlar hiç sevmezdim cfw yapımcısı tepkimesinim daha iyi oldugu söyledigi için sürüklemeli kilid koymamıştı.Forumlarda konu actım nası n8 kilide cevirim diye çok da yardımcı olan olmadı aslında oldu ama o zamanlar anlamıyodum cfw işinden bir türlü yapamamıştım işte o zamanlar cfw yapmam lazım diye başladım temelini ögreneyim bari dedim v.s
neyse sonuca geliyim elbette degiştirebilirsin c5 kilidi koyabilirsin başka bi yerde asla yayınlamıcan söyleyim yoksa maximodder ekibi bi şekilde seni bulur ve sonra .. Dedigim gibi pek fazla bişi ile oynamassan iyi olur