c5-03 guncelleme en sonunda geldi yav:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devil1903

devil1903

Üye
3 vakte kadar :)

SaiL

Üye
tarayıcı değişmiş de, chat bende niye yok?

devil1903

devil1903

Üye
Hard format at chatte görünür.

Görünsede bişey değişmez öyle ahım şahım bi uygulama değil zaten uygulamada değil anca nokia storeyi açıp oradaki chat programlarını döküyor karşıma.

ahmetc503

yükledim pek bi değişiklik yok ... tarayıcı süper birde telefondan güncellemenizi öneririm pc uzun sürer haa bide chat için sakın format falan atma gerek yok önemli değil

ahmet342

ahmet342

Üye
yeni güncelleme tarayıcı dısında değişmemiş :(

joe45

joe45

Üye
yeni güncelleme haziran gibi gelir :D

ChasingTheSun

Üye
tarayıcıdA donma var mı gerçekten :/

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende 2 3 kere basıyom anca gerı falan gelıyo

Joker.

Joker.

Üye
o telin dokunmatiği ile alakalı ben ce aynı sorun bendede var

Del Rey

Del Rey

Üye

Bi sitedeye girdiğinde yer imlerine veya seçeneklere bastığında gelmiyor 3,4 defa basıyorum

Onun nedeni, butonların yalnızca ikonlara tıklandığında etkileşime geçmesi. Symbian Belle'de böyle bir sorun yok.

devil1903

devil1903

Üye
Seçeneklere bastığımda etkileşim oluyor ama ikonun olduğu bölgede baskıya dair şu butonun içe gömülmesi olayı oluyor. Ama seçenekler sayfası çıkmıyor, bazen arka arkaya 7-8 kere basıyorum ancak o şekilde çıkıyor ortaya

V21 diye boşuna beklemişiz, bi tarayıcıydı bizi avutan oda sorunlu olduğundan hiçbirşey anlamadım bu güncellemeden.

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
1999kb tan ne beklenırki

ziya09

Üye
telde Qt v4.7.3 yüklüydü güncellemeden sonra bu versiyonu yükleyemiyorum bu Qt yi yükleyen varmı acaba

devil1903

devil1903

Üye
Bende yüklü hemde tüm QT bileşenleri, fMobiyi bu şekilde kullanabiliyorum ancak.

ziya09

Üye
bendede yüklüydü ama son güncellemeden sora tele hard format çektim Qt yi tekrar yüklemek istedim yükleme esnasında hata verdi sendeki Qt versiyonu kaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt