Herkese başarılar...Sanırım oyumu kime vereceğime karar verdim :) Kimmiş bakalım o kişi :pro2:
y n s c n Üye DPool' Alıntı: Herkese başarılar...Sanırım oyumu kime vereceğime karar verdim Genişletmek için tıkla ... Kimmiş bakalım o kişi
DPool' Alıntı: Herkese başarılar...Sanırım oyumu kime vereceğime karar verdim Genişletmek için tıkla ... Kimmiş bakalım o kişi
DPool Üye kingmor a verecektim , çünkü afrojack sevdiğim bir dj.Ama şarkıyı değiştirdi , şimdi biraz düşünmem lazım
kingmor a verecektim , çünkü afrojack sevdiğim bir dj.Ama şarkıyı değiştirdi , şimdi biraz düşünmem lazım
pelın_ Mareşal' Alıntı: 'Şarkısı' iyi olan kazansın Genişletmek için tıkla ... senin şarkı güzel ama benim ki daha güzel
Mareşal' Alıntı: 'Şarkısı' iyi olan kazansın Genişletmek için tıkla ... senin şarkı güzel ama benim ki daha güzel
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: senin şarkı güzel ama benim ki daha güzel Genişletmek için tıkla ... peki.
Revengeful Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: Hala onayda konu :S Genişletmek için tıkla ... Bir tek adminler onaylayabildiği için bekleyeceğiz.. Mod yok o bölümde
greenmile' Alıntı: Hala onayda konu :S Genişletmek için tıkla ... Bir tek adminler onaylayabildiği için bekleyeceğiz.. Mod yok o bölümde