Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
xforcex22
Üye
Virtual_PKEY_v12.exe giriş yaptım - bu arada usb kablosu bağlı olacakmı ? - STEP 1 - Random Pkey... 2.vb yazılar var - Step 2 : JAF(main) PKYAcses BB5 NO TP CİNEK 1.03 diye üç secenek var...
Virtual_PKEY_v12.exe giriş yaptım - bu arada usb kablosu bağlı olacakmı ? - STEP 1 - Random Pkey... 2.vb yazılar var - Step 2 : JAF(main) PKYAcses BB5 NO TP CİNEK 1.03 diye üç secenek var...
burda telefonu kapali bagla sonra phone mode a bas ordan offline i sec sonra maunel flash ded usb factory set i seccen crt 308 i kaldircan sonra mcu ya bascan cfw yi gostercen gormesse c / pfiles nokia phoneix /product ordan rm356 yada herne ise onun icinde C00 dosyasi ni C0r yapcan gorcek sonrasini solicem bi yap bunlari
burda telefonu kapali bagla sonra phone mode a bas ordan offline i sec sonra maunel flash ded usb factory set i seccen crt 308 i kaldircan sonra mcu ya bascan cfw yi gostercen gormesse c / pfiles nokia phoneix /product ordan rm356 yada herne ise onun icinde C00 dosyasi ni C0r yapcan gorcek sonrasini solicem bi yap bunlari
cfw atmadan önce telefonunda yedekleyecegın seyler varsa yedekle sılınceek çünkü hafıza kartıda dahil ikinsinıde hemen yedekle pc ye rehber mesajlar fılan gıdecek soyleyım
xforcex22
Üye
suan sen telefondanmı giriyon pcdenmi ?
anılbaran
Üye
x forcex22 sen maxipower indrimedin mi ee o zaman burdan mı yarıdm istiyon