maxicep garage

Sponsorlu Bağlantılar

..::MAFIA::..

Üye
    Konu Sahibi
maxicep garage
arkadaşlar arabalarımızın resimlerini koyalım bakalım kimde ne var
ilk araba benden konu havada kalmasın

swedeniz

swedeniz

Üye
buda bizim yeni c200 zumuz elimdeki tek fotosu :spr

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
dikkatli sür genç

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bunlarda benim arabalar........ :D :D :D :D :D :D :D :D

:lol :lol :lol :lol :lol :lol

ængelus

ængelus

Üye
yasminoz 3. sü süper ondan bende istiyorum :ehe

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
peugeot 407 sw vardı öldü bilenbiliyo.. parasını aldım arabanın tek bi yanı güzel virajda çok iyi toparlanıyor

mercedes vito alcam ticaret bakımından değil
hunday accend çekdik iple zorlayalım kaç yapacak diye 162 gördü arabadan yanık kokusu geldi ama helal olsun kabinde güzel

jöly

Üye
yasmi sonuncusu süpermiş...:ehe:ehe:ehe

thebora

Üye

bu kurtarırmı?:ıslık

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
benim arabayı koyarsam ağzınız açık kalır :cool

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bi çaresini bulup azımızı kapatırız sen upload et :)

perfectlover

Üye
Güzel arabalar var. Psko, Vito beni pek heyecanlandırmadı söyleyeyim. Sen binek otolarından niye vazgeçtin?

padme

padme

Üye
arkadaslar hazirliksiz yakalandik konuya .neyse zaten arabanin bir tek camlarini koyulastirmistim.istanbul da iyi oluyor :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
herkezin zevki farklı :)
407 büyükdü güç olarak kimseyi tınlamazdım kapışırdık
vito bana çok uygun geldi ses sistemi özellikle kabin büyük olduğundan bagaj yok şöförün sağ kısmı uygun çok hoş ses çıkıyor araba vıp çok az bi masrafla güzel şeyler yapılabiliyor
arabayı iyice inceledim tanıdıkda var yokuş yokarı vs tınlamıyor düz yolda 197km yapıyor yakıta görede artabilir belki
sanki sırf benim için üretmişler
padme söylediğin araç güzel ama küçük işte o var :(
perfectlover sence en uygun araç hangisi :bira:
vito gerçekden asla değiştirmeyeceğim bir araç

padme

padme

Üye
aslinda onemli olan oncelikle arabadan ne bekledigin?hiz,guc,ekonomi,gosteris,nerede kullanacagin...yani sonucta butun bunlari dusunup karar vermek lazim bence.ben su an bir mitsubishi cold dizel (bu benim ilk dizelim) kullaniyorum.yakit tuketimi guzel(sehir disina sik ciktigimdan),dikkat cekmiyor(malum istanbulda hirsizlik canimizdan bezdiriyor )bastimi gidiyor(190 i gordum tik yoktu,tutusu iyiydi),iyi firliyor(bu isiklarda cok isime yariyor ve tabi sollarken en onemlisi) ve ufak (park sorunu) canim arabam:) buyuk olanida coook uzak yerlerde(yurtdisinda)tercih ediyorum.yani uzun sozun kisasi ferrayi seversin ,alirsin ama istanbulda sadece bogazda bir iki tur atarsin...bu arada vito icin bende olumlu ve iyi seyler duydum ama acikcasi teknik ozeliklerini hic incelemedim.

DefectoR

Sembolik bir resmini koyuyorum benimkinin. Kimseden destek almadan ancak param buna yetti :) şu antalya projesini bitirirsem zaten o zaman çekecem altıma Renault Safrane'ı arabanın babası odur. konfor desen onda rahatlık, teknoloji ne ararsan onda...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye

buda benim koçum aslanim yiidim paliom :cool

Üye
    Konu Sahibi
ya bu kırmızı tr ler noluyo yeni moda bu mu plakalarda

Takipçi Satın Al

Üst Alt