Telefonuma nolduu biri soylesin Allahını seven söylesin intihar edecem....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma nolduu biri soylesin Allahını seven söylesin intihar edecem....
Arkadaşlar sabah arama yaptım telefon birden kapandı birdaha açılmıyor şarza taktım gene olmuyo çıldırıcammmmmmm!!!!!!!!!!! 2 gün oldu hack atalı ya telefonum n95 8gb...

hizan

hizan

Üye
yeniden yazılım yükle düzelir

BrainFree

BrainFree

Üye
Flaşh la firmware atacan :s

mstf_l

mstf_l

Üye
hic acılmıyorsa hard format at eger yine olmazsa phoneix ile flash at duzelir

Symbianist

Symbianist

Üye
hack yapınca önüne geleni yükleyince veya sistemi açık bırakınca oluyor bunlar işte. konu da açtık ama okuyan nerdeeeee

SHS

SHS

Üye
Haklısın biraz okusak herşey var sitede, ama konu açmak daha kolay (ben bile okumuyorum)..

inanu

inanu

Üye
sistem klasörlerini mi silmiş acaba ?

Symbianist

Symbianist

Üye
valla herşey olabilir. ne yaptı ne yükledi Allah bilir.

55lim

Üye
işlemcin yanmış geçmiş olsun inşallah garantin vardır

mstf_l

mstf_l

Üye
işlemcin yanmış geçmiş olsun inşallah garantin vardır

Ya allah askına bilmeden yorum atmayın islemcin yanmıs falan kac tane yanmıs islemci gordun anca cok ileri bir overclock yapılırsa olur oda patlama seklinde olur zaten biz ne telefonlar gorduk bir dead flash dondurulen
Bosver kardesim sen burdan dead flash at %99,9 duzelir duzgunce uygularsan
www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

----------Eklendi @ 08:04:59 ---------- Yazıldı @ 08:02:55 ----------

yada buradan www.maxicep.com/symbian-destek/yanlis-yazilim-yukleyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html
Bu daha iyi anlatmıs bunu dene bence

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
oh düzelttim phoneix ten :D
bişi sorcam benim telefon hackli ben hacckli haldeyken phonixden firmware atsam hack kaybolmaz demi veya tel zaraar görmez ???

mstf_l

mstf_l

Üye
oh düzelttim phoneix ten :D
bişi sorcam benim telefon hackli ben hacckli haldeyken phonixden firmware atsam hack kaybolmaz demi veya tel zaraar görmez ???

gordun mu islemci falan yanmamıs hack gider ama telefona bisey olmaz ayrıca firmware a hackleme dosyaları eklenerek yapılan hack var o duzenlenmis yazılımı atarsan once hacksiz olsa bile hackli olur

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
hmm yani yazılım atarken hacklemişte olucam ölemi 1taşta 2kuş hesabı

mstf_l

mstf_l

Üye
hmm yani yazılım atarken hacklemişte olucam ölemi 1taşta 2kuş hesabı

Yanlıs anladın beni heralde her attıgın yazılımla hack olmaz sadece kendi duzenledigin yazılım olması lazım bu islerden anlamıyorsan fazla girme hem riskli (romu yakabilirsin) hem de ugrastırır firmware i editleyecem diye seni

Ayrıca simdi yıgınla hack konusu var cogu bilgisayara phoenix i kurana kadar gececek zamanda telefonunu hackler

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
ha ok o zmn vazgeçtim :D

tusubasa

Üye
yüklemekle alakası yok cihaz bu her an arza yapabilir yüklemede hata olursa cihaz mutlaka açılır ama nokia yazısı çıkar orda kalır işte bunun anlamı ya virüs var yada çok şeyle yüklemisindir bu da tabi iki format atın mı telefon açılır kapalıyken *3 arama tuşu yesil sonra aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...