Sorun JAF programında. Vista uyumluluğu ve yönetici olarak açmalısın. USB girişlerinden diğerlerini dene. Ovi Suite'e telefonunu tanıtmalısın böylece flashlama sürücüleri yüklenir.
Bu sorunu çözemeyeceğim. JAF sorunu dediğim gibi. Bir de bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra dene.
Peki, birde öyle dene bakalım.
çok teşekkürler. ilk izlenimlerim aşşırı derecede hızlı bi cfw, menüler ve sensör geçişleri harika. internet radyosu süpper çalışıyo edge'de bile dinleyebiliyorum. radyo stop çok iyi, yatarken açtığımda böyle bişi istiyodum. kamera ve fotoda gözle görülür bi çekim kalitesi farkettim. ilk açılış biraz geç oluyor. ilk kurulumdan sonra kurulması zorunlu 4 symbian uygulamaları tlf atıp kur demişsin attım ama yanlış yere mi attım bilemiyorum kuramadım. ovi suite aracılığıyla sis dosyası gibi yükledim. yani şuanlık izlenimim 10 üzerinden 9.birde bi kaç sorum olacaktı. güncelleme menüsünden program güncellemeleri geliyor. tlf yazılımı hariç diğer güncellemeleri almalımıyım. tlf zaten yüklü uygulamaların ve kurulu olmayan programların güncellemesi geliyor kabul edeyim mi. bu yazılım omeganın en son sürümü zandedersem 5.07 için omeganın daha üst bi sürümü var mı. buna ndrive ve başka programları sis gibi yükleyebilirmiyim. son olarak omega 4.6 için yüklenecek güncelleme yaması filan var mı, başkaları tarafından 5.007 için yapılmış entegre yamaları bunun üzerine kurabilirmiyim. biraz çok sordum ama ilk cfw ve bu senin cfw nasip oldu.

(bende yaşamıştım) ama kesinlikle güncelleme. Boşuna telefonu yorarsın. Ama yok illa ki merak ettim ben yükleyeceğim dersen, dilediğin gibi yükleyebilirsin. Yalnız birkaç yükleyememe hatası ile karşılaşabilirsin.
Öncelikle sorununun çözüldüğüne sevindim
Sorularına madde madde cevap vereceğim.
1) OmegA için bir güncelleme veya yama artık yayınlanmayacaktır.
2) Güncelleme menüsündeki güncellemeleri yapma. Yani şeytan dürtüyor olabilir(bende yaşamıştım) ama kesinlikle güncelleme. Boşuna telefonu yorarsın. Ama yok illa ki merak ettim ben yükleyeceğim dersen, dilediğin gibi yükleyebilirsin. Yalnız birkaç yükleyememe hatası ile karşılaşabilirsin.
3) Telefonda olmayan programları yükleyebilirsin. Mesela Qt yi yüklemek için sana ovi mağazadan "sinema" uygulamasını indirip kurman. Böylece Qt de yüklenecektir.
4) Ndrive ve başka SIS uygulamaları yüklebilirsin (bugüne kadar kimse Ndrive hakkında birşey söylemedi).
) rompeatcp programında liste var senin dediğin open4all rp+ dosyası var ama senin terif ettiğin gibi tools gelmiyo. birde bu program ne işe yarar diye araştırdım entegre yamaları çalıştırmaya (kurmadan) yeni yamalar kurmaya yarıyomuş heralde. tarif edilen gibi önündeki ışığı aktif hale getiriyom telde hiç bi değişiklik olmuyor. tel kapatıp açıyom ışıklar tekrar pasif olmuş. bu programı kullanmam gerek mi. önemli bi program mı. içindekileri aktif etmelimiyim(nasıl) . yazı çok ama içerisinde soru az
umarım sabrını zorlamıyorumdur.
bu arada çok süper bi cfw yapmışsın. kurmak isteyip kararsız kalanlara tavsiye ederim. şu ana kadar bir sürü program kurdum üzerine ve hepsini tek tek açıp denedim sonuç sıfır sorun. helal valla. bu arada bi hatırlatma haritalar uygulaması 3.6 içerisine en son haritaları ovi ile güncellediğinizde mükemmel çalışıyo. çok aşırı seri ve çok çok çok ayrıntılı. benim köyümün sokak isimlerini bile girmişler
ndrive ile uğraşmaya gerek yok. birde seyahatimde pol lere bakacam. ama navi süper. başarılarının devamını dilerim.
sevdim ben bu cfw yi . yüklemek isteyenlere tavsiye ederim. birde ilk ekrana istediğiniz kısa yolları atıyorsunuz. ama ekran çok kalabalık oldu diyelim ekran resminizinde görünesini istiyosunuz, ekranı kalemle sağa kaydırdığınızda bomboş tertemiz bi ekran ve masaüstü arka planınınz (çocuğunuz-aileniz-sevdiğiniz sanatçı yada bi resim tam ekran oluyor).