Nokia C7 Bi Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_FarkLi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Bi Yardım
Arkadaşlar Benım C7 Telefonum Var Bu Anna Isletım Sıstemını yukledıkden sonra telefona bı garıp seyler olmaya basladı fotolara muzıklere gırdıgımde otamatık gps acıyor lıramdan gıdıor Sarj 1 gune dusdu onceden 3 gun gıderdı En onemlısıde Istem dısı Kendılıgınden reset atıyor Lutfen bırı bana bı akıl versın walla satıcam telefonu bu gıdısle yada kırıcam az kaldı dayanamıorum lutfen bı bılgısı olan varsa cevaplasın Sımdıden tesekkur ederım

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Valla ben servise verip yüklettim sorun yok. Reset atmaya başladıysa microsoft communicator programını sil. Bendede reset sorununu öyle çözdüm, artık reset atmıyor.

By_FarkLi

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben servise verip yüklettim sorun yok. Reset atmaya başladıysa microsoft communicator programını sil. Bendede reset sorununu öyle çözdüm, artık reset atmıyor.

Evet yukledım Telefonum bı kere cokdu hıc acılmadı sonra servıse yolladım servısden geldı bu sefer reset atmaya basladı kendılıgınden allah bılır gunde cebımde kac kere acılıp kapanıor bu microsoft communicator telefonun neresınde sılım ben onu ??

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar....Buradan siebilirsin... Deneyip yazarsın buraya. Bende sorun çözüldü, umarım seninde işini görür

Evet yukledım Telefonum bı kere cokdu hıc acılmadı sonra servıse yolladım servısden geldı bu sefer reset atmaya basladı kendılıgınden allah bılır gunde cebımde kac kere acılıp kapanıor bu microsoft communicator telefonun neresınde sılım ben onu ??

By_FarkLi

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırdım ama ınsallah olur Arkadaslar baska bır sey bılın varsa lutfen bana bır yol gosterebılırmı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...