Nokia C7 Bi Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_FarkLi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Bi Yardım
Arkadaşlar Benım C7 Telefonum Var Bu Anna Isletım Sıstemını yukledıkden sonra telefona bı garıp seyler olmaya basladı fotolara muzıklere gırdıgımde otamatık gps acıyor lıramdan gıdıor Sarj 1 gune dusdu onceden 3 gun gıderdı En onemlısıde Istem dısı Kendılıgınden reset atıyor Lutfen bırı bana bı akıl versın walla satıcam telefonu bu gıdısle yada kırıcam az kaldı dayanamıorum lutfen bı bılgısı olan varsa cevaplasın Sımdıden tesekkur ederım

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş bahsettiğin bu sorunlar ilk etapta anna yükleyen çoğu kişide maalesef yaşandı. Ama zamanla pil sorunu, istem dışı internet erişimleri düzenlendi ve bildiğim kadarıyla tel stabil hale getirildi. Konuyla ilgili symbian^3 bölümüne bir göz at istersen, orada çok yazıldı çizildi ...

dekor67

dekor67

Üye
ne alaka ya hep duruyor duzeltılmedı kardes guc tasarrufta kullan telı fotolarda bglanmaz gps ye kamerada bglanır onun ıcınde kamera ayarlarından konumlamayı kapat

dark_legolass

dark_legolass

Üye
sadece gps para yemiyor galiba internete girmedi sürece (bende öyle)
internete girmesini önlemek içinde bağlantı => ayarlar => kendi ülkenzd. veri kullan => yalnızca wlan
bunu yaptım ben hiç param gitmiyor ^^ hattınız dan internete giriyorsanız sıkıntılı olur tabi ama benim gibi sadece wlan dan internete girenlerin yapmasını öneririm ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...