Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia X6 için CFW eklenmiştir.

gkhn321

Üye
:D no problem cfw isini birakmak mi söz konusu bile olamaz o kadar kisiyi alistirdin bide birakalim diosn olmaz :D yani benim fikrim tabi :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alıştırmadım canım ayrıca ben sizi yarı yolda bırakmam :). Benim felsefemde bu yok. CFW yi bırakırsam bomba gibi bir CFW çıkarırım orada bıraktığımı yazarım. Ben böyle bırakıyorum, küfredip, ban alarak değil ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
:(.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
anılbaran senin cfw de müzik çalardan çıkarken menü ye atıyo veya başka kimsede oluyo mu

izmitli1983

izmitli1983

Üye
yamasını upload edermisin

lololoxx

Üye
Benim telefonum 5800. Icindede sizin yaptiginiz OmegA cfw var. Ama telefonumun versiyonu 52.0.007
Bunu nasil kurabilirim???
Not: Hard format atsam bile CFW duruyor

gkhn321

Üye
Benim telefonum 5800. Icindede sizin yaptiginiz OmegA cfw var. Ama telefonumun versiyonu 52.0.007
Bunu nasil kurabilirim???
Not: Hard format atsam bile CFW duruyor

bnm yaptigim gibi yap dostum once navifirmden orj v52 dosyalarini ve v60 dosyalarini indir sonra once v52 yi orj yap sonra v60 i kur sonra bu cfw yi kurabilirsin kolay gelsin sana

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

Doğru onu unuttum konusundayız hemde :D Aklımı çeldin :D

----------Eklendi @ 23:22:24 ---------- Yazıldı @ 23:21:16 ----------

Benim omega yı şimdi 8 binden fazla kişi indirmiş. 100 sayfa 1000 yorum demek. Yani 8 kişiden biri yorum yazıyor maalesef :S Ne yapalım sence? Bırakalım mı CFW işini?

İdare edicez artık böyle :) Yapıcak birşey yok.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki, seni mi kıracam ;)

lololoxx

Üye
bnm yaptigim gibi yap dostum once navifirmden orj v52 dosyalarini ve v60 dosyalarini indir sonra once v52 yi orj yap sonra v60 i kur sonra bu cfw yi kurabilirsin kolay gelsin sana

Direk v60'ı indirsem olmazmi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Olur, sonradan orjinal V60 a geri dönersin istersen.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
rambo_FT'nin Cfw'de de internet telefonu çalışmıyo :( bide msj yazma ekranı eski.. omegadaki gibi değil.. özel bi sebebi varmı aceba?

karizmamb

Üye
arkadaşlar gene ben. 2 gündür uğraşıyorum omega 4.6 kuramıyorum. yüklemem yarım kaldığı için buradan soruyorum yeri olmaya bilir ama kusura bakmayın. yaptığım işlemleri ve cihaz özelliklerimi tek tek yazıyorum. yanlış nerede ???

----------Eklendi @ 00:33:29 ---------- Yazıldı @ 00:32:23 ----------

TELEFONUM 5800 XM. YAZILIM VERS 52.07 PC İŞLETİM SİTEMİM WİN 7 32 BİT.
ÖNCELİKLE TELEFONUMUN HAFIZA KARTINA DOSYA YÖNETİCİSİNDEN GİREREK BİÇİMLENDİRME YAPTIM. DAHA SONRA TEL KAPALI İKEN YEŞİL+KIRMIZI+KAMERA+AÇMA DÜĞMESİNE BASARAK FORMAT ATTIM. PC OVİ SUİTE KURDUM (EN SON NOKİA SUİTE GÜNCELLEMİŞTİ, ONU KALDIRIP TEKRAR OVİ SUİTE KURDUM). TELEFONU PC TANITTIM. VERİLEN LİNKLERDEN OMEGA 4.6 İÇİN GEREKLİ OLAN JAF PROGRAMINI İNDİRDİM. 5800 52.07 CORE DOSYALARINI İNDİRDİM. 5800 52.07 İÇİN rOFS2 DOSYASINI İNDİRDİM. ALTTA BULUNAN DİĞER GEREKLİ PROGRAMLARIDA VERİLEN LİNKLERDENİNDİREREK KURULUM İŞLEMİNE GEÇTİM.
1- JAF PROGRAMINI BELİRTİLEN ŞEKİLDE PC KURUP jaf_nok4models.ini" ve "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe DOSYALARINI BELİRTİLEN DİZİNE KOPYALAYIP ÇIKAN UYARI PENCERESİNDE KOPYALA VE DEĞİŞTİR DİYEREK ATTIM.(BENİM İŞLETİM SİTEMİ WİN 7 OLDUĞU İÇİN DOCUMENT AND SETTİNG KLASÖRÜNDE DEĞİL PROGRAM FİLES ODEON JAF İÇERİSİNDE YER ALDI)
2-İNDİRDİĞİM CORE VE Rofs2 dosyalarını oluşturduğum boş bir klasöre rardan çıkarttım. 6 adet dosya elde ettim.
3- bu 6 dosyayı pc c/program files/nokia/phoenix/products/RM-356 klasörünün içerisine kopyaladım. (nokia içerisindeki diğer klasörleri iç içe kendim oluşturdum)
4-emulgatör yardımıyla jaf programını açtım. gelen uyarıya evet diyerek geçtim.BB5 düğmesne bastım. açılan pencerede sırasıyla manuel flash-dead usb-(normal mode zaten kendisi işaretliydi hiç ellemedim)-factory set işaretledim. crt 308 önündeki işareti kaldırdım. use uni tıkladım.
5- çıkan listeden RM-356 seçtim, çift tıkladım tekrar beni BB5 ekranına yönlendirdi. telefonumu kapalı bir şekilde usb kablosu ile pc bağladım. anlatımdaki resimde olduğu gibi işaretli olması gereken yerler işaretli ve parlaması gereken yerler parlıyordu. flash düğmesine bastım. çıkan uyarıya evet dedim.
6- PROSS POWER ON NOW ve altında searcing for phone yazısı gelir gelmez açma kapama düğmesini hızlıca tıklayıp bıraktım. biraz durdu ve "Searching for phone…Not found!!!" hatası geldi. flasha tekrar basıp aynı işlemi 3-5 defa daha yaptım. tüm işlemleri tekrar baştan yaptım ama hep aynı noktada takıldı kaldı. anlattığımdan ne eksik ne fazla birşey yaptım. nerede hata yapmış olabilirim. sorun ne olabilir. ???

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye

Sunrise benim değil :D

----------Eklendi @ 22:53:33 ---------- Yazıldı @ 22:52:40 ----------

CFW yi yükleyen başka arkadaşlarda aynı hatayı alıyor mu acaba (pitbull16)?
cevap veren yok

karizmamb

Üye
arkadaşlar bi yardımcı olan çıkar mı diye bekliyorum. yüklemem yarım kaldı. 2 gündür uykusuz kaldım bu işi beceremedim. bi yardımcı olan olsada yükleyip gönül rahatlığı ile uyusam yoksa gene sabaha kadar uykusuz kalcam ya.

----------Eklendi @ 00:49:49 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ----------

bu arada bişey daha söyleyeyim c/program files/nokia/phoenix/products/RM-356 klasörü içerisinde 6 dosya vardı. bu işlemlerden sonra RM356_0573800_52.0.007_002 adlı yeni bir klasör gelmiş. onu ben koymadım kendi oluşmuş. belki bi fikir verebilir.

gkhn321

Üye
furkan senn cfw yi yukledim suan msjlarda tepki suresi daha az anilinkine gore btswitch yok tus kilidi titresimi kaldirilmamis bide kill me ve vacum nedir bilmiorm hakkinda ? ve anil senden bise rica edicem senn efeckt i nasil yukleyebilirm bana bi yardimci olrmsn

Üst Alt