Xperia mini pro nasıldır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia mini pro nasıldır ?
xperia mini pro nasıldır sizce ?
uzun süre kullanılabilecek bir cihaz mı ? dayanıklı mı ? batarya ömrü ne kadar ? (x10 olanı değil) bir de xperia neo v ye bakıyorum indirim olursa vatandan alıcam hemen ( bu da neo olanı değil :D )
buna altenatif fiyatı bu civarlarda olan cihaz önerebilir misiniz ?

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
xperia mini pro 1 ghz işlemci 512 mb ram var android cihaz alacak olsam tercihim bu olurdu ama kullanma veya test etme şansım olmadı p yüzden sorularına cevap veremiycem ama iyi bi donanımı var şık bi telefon qwert klavyeside var daha ne olsun bide android :oke:

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
telefonu vatan computer da 5-10 dk. kullandım beğendim ama içime sindiremedim sağlam bir telefona benzemiyor. onun dışında dokunmatiği iyi menüler ve tarayıcıda hiç takılma yok oyun performansı da iyi ama telefon fazla küçük geldi gözüme 3inç değil de 2,5 veya 2,7 gibiydi. bir de xperia neo V düşünüyorum o nasıldır ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Son derece Kaliteli ve güzel bir ürün hocam kanımca.. tasarımıda gayet guzel.. tek sıkıntısı senınde dedıgın gıbı ekranın ufak olması :/ gercekten artık ortalamanın neredeyse 4 ınc oldugu bu donemde 3 inç smartphone almak pek ıcıne sınmez ınsanın.. Android'te kararlısın ama dımı?

• Beğen
Tepkiler: SnekAffekt
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Son derece Kaliteli ve güzel bir ürün hocam kanımca.. tasarımıda gayet guzel.. tek sıkıntısı senınde dedıgın gıbı ekranın ufak olması :/ gercekten artık ortalamanın neredeyse 4 ınc oldugu bu donemde 3 inç smartphone almak pek ıcıne sınmez ınsanın.. Android'te kararlısın ama dımı?

androidte kararlıyım sony live with walkman 26 kasımda vatan'a gelcek ona da bi bakıp xperia mini pro ya da live with walkman alıcam. haftasonu vatanda indirim olursa neo V de alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt