Yok yaa olucağını sanmıyorum.tıbbi yönden imkanı yok..

bende düşünüyorum ama oluyomuş kız işteYok yaa olucağını sanmıyorum.tıbbi yönden imkanı yok..
yaşını geç yazdırmışlardır herhalde yaw
bende düşünüyorum ama oluyomuş kız işte
ya ben hatırlıyorum şöle bir haber amerikalı kızkardeşler 13, 15 ve 18 yaşlarında üçününde çocukları vardı,niye olmasın yahu bizim türk kızların bazıları 18ine geldiğinde bile çocuk gibi dururken yabancılar 14 15 yaşında onun ablası gibi duruyor
yani erken gelişmişler zaten latin olabilir![]()
düşün artıkyuhh ergenliğe ne zaman girdi de bide hamile kaldı çocuk doğurdu![]()

bu işte bi iş vardaşimdiki gençlik hızlı :-) biz on yaşında billa oynardık

tamam bende aynı fikirdeyim yada nüfusa geç yazılmıştır.Yahu bizim ülkemizde ergenlik yasi 12 - 18 diye her ülkede ayni olmak zorunda mi? Ergenlik cografi kosullara bagli olarak degisir. Olay Meksika'da olmus. Oranin durumuna gore ergenlige erken girilmis veya hormonal dengeler farkli olabilir. NŞA'da 10 yasindaki bir kiz ergenlige girmedigi icin dogum yapmayi birakin hamile kalamaz. Ama gordugmuz gibi emziriyormus bile.. Babasi da aciklanmamis. Umarim tecavuz sonucu degildir![]()
evet sadece haberde yazdığı kadarını bilebilirizVeya kızın kimlik yaşı öyledir. Bizim doğu kültürü misali. Bilinmez.

yok o kadar uçmadım ama bilmediğimiz şeyler olduğu kesinbaşka ne iş olacak hacı genetigiyle mi oynadılar kız cagizın :-)

Yahu bizim ülkemizde ergenlik yasi 12 - 18 diye her ülkede ayni olmak zorunda mi? Ergenlik cografi kosullara bagli olarak degisir. Olay Meksika'da olmus. Oranin durumuna gore ergenlige erken girilmis veya hormonal dengeler farkli olabilir. NŞA'da 10 yasindaki bir kiz ergenlige girmedigi icin dogum yapmayi birakin hamile kalamaz. Ama gordugmuz gibi emziriyormus bile.. Babasi da aciklanmamis. Umarim tecavuz sonucu degildir![]()