Symbian dan Android e Geçmeyi Düşünenler Mutlaka Okuyun !

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
sen sadece oyunlara takılmışsın..bence hatan var 800mhz bir telefondan çok iyi android performansı alıyorum.gio da dahil onuda kullandm...asphalt çalışmıyo die telefonumu değiştireremem.tek eksiği hd video çekmemesi ve flash playeri olmaması

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sen sadece oyunlara takılmışsın..bence hatan var 800mhz bir telefondan çok iyi android performansı alıyorum.gio da dahil onuda kullandm...asphalt çalışmıyo die telefonumu değiştireremem.tek eksiği hd video çekmemesi ve flash playeri olmaması

Ace ile aynı fiyatta C7 ile HD oyunların herpsinin anasını aglatırsın ama ace'de asphlat 5 bile düzgün çalısmıyor.
Foto ve video'da da iyi degil ace.
Aynı sekilde Nokia C7'nin amoled ekran,saglam kasa,gorilla ekran,nfc,usb otg,720P Video kaydı gibi artıları var.
C6-01 520 liraya falan bulunabiliyor piyasada ve 700-800 liralık androidlerden çok çok daha iyi durumda.

eren3546

eren3546

Üye
ya brakin androiti nokia yi tek geçerim
C7 ve N8 open GL 2.0 ekran kartı kullanıyor 3D oyun desteği var bence değmez androit adı var

i400

Üye
bencede ama şimdi nokia güzelde androidin farklı artıları var mesela düşünüyorum E7 mi alsam yoksa galaxy s 2 mi diye sanki s2 daha ii gibi geliyo

lord1902

Üye
Bi nokıa magazaya girin bide android markete !

eren3546

eren3546

Üye
Androit alacak olan arkadaşlar alacağı telefonu iyice araştırsin lar sonradan pişman olmasınlar
Androit de şu en iyi telefon bana göre samsung galaksi s serisi

LimePie

LimePie

Üye
asphalt 6 oynuyacaksan rahat rahat iphone 3gs al arkadaşımda var mütiş bişi ya aklın durur :ehe bide hd oyunları sıraya diziyor...

Lenneth

Üye
Androit alacak olan arkadaşlar alacağı telefonu iyice araştırsin lar sonradan pişman olmasınlar
Androit de şu en iyi telefon bana göre samsung galaksi s serisi

HTC nin cihazları çok sağlam onları unutmamak lazım.

lord1902

Üye
HTC HD2 ye wp7 ya da android yukluyebilirsiniz

burakakul

Üye
Bencede gerçekten sırf android diye saçma sapan uygulama çalıştırmayan telefonlar satıyorlar, mesela vodafone smart, sırf android diye sanki çok üstün bir androidmiş gibi satılıyor, oysaki angry birdste tam bir fiyasko oyunlarda feci şekilde lag var, alacaksanız Galaxy S, Htc tarzı telefonlar öneriyorum.

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
Bencede gerçekten sırf android diye saçma sapan uygulama çalıştırmayan telefonlar satıyorlar, mesela vodafone smart, sırf android diye sanki çok üstün bir androidmiş gibi satılıyor, oysaki angry birdste tam bir fiyasko oyunlarda feci şekilde lag var, alacaksanız Galaxy S, Htc tarzı telefonlar öneriyorum.
arkadaslar bende 5800 kullanıcısıyım.1 senedir kullanıyorm.gecenlerde gidip vodafone smart aldım.ikinci hat için.valla 5800 hiç bişey yükleyemiyodum.ne yüklesem sertifka diye tutturuyo.hackleme işinide berecemedim.ama smarta ne indirsem sorunsuz calıştı.valla elimden düşürmez oldum.5800 yan gözle bile bakmıyorum artık.pabucu dama atıldı.bi dolu uygulma yükledim smarta.android versiyonu 2.2.1 belki ama symbian os 9.4 den daha iyi bence.5800 ı satmayı düşünüyorum.

burakakul

Üye
Bendede 5800 var bende çıkarıcam elden android alıp 2 senedir kullanıyorum ben, ne indirsem sorunsuz çalıştı diyorsun, oysa benim youtubeda gördüğüm angry birds smart videolarında hiç öyle gözükmüyordu ?

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadaşa böyle bir konu açtığı için tsk ederim ben de 5800 kullanıyordum ama galaxy fit aldım şu an kullanıyorum ama bazı şeylerden memnun değilim mesela asphalt ekrana uymuyor bazı uygulamalar yüklenmiyor flash player desteği yok kesinlikle android alacaksanız galaxy s ten yukarıya doğru telefon alın

• Beğen
Tepkiler: hotlock
reaurora

reaurora

Üye
ben galaxy SL aldım.bana göre kusursuzluğu yetersiz hafızadan kaybediyor sadece:D

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Bendede 5800 var bende çıkarıcam elden android alıp 2 senedir kullanıyorum ben, ne indirsem sorunsuz çalıştı diyorsun, oysa benim youtubeda gördüğüm angry birds smart videolarında hiç öyle gözükmüyordu ?

vodafone smart android de pek bişy desteklmez s60v3 bile çok daha iidr o cihazdan.

lord1902

Üye
Ucweb, operamini, skyfire nin androıd sürümlerinde zaten flash destegi var

carli

Üye
alin samsung galaxy s2 pc ye laptopa gerek yok hersey elinin altinda ne ararasan var

*-king-*

*-king-*

Üye
eger telefon degistirirsem kesinlikle iphone alirim

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
eger telefon degistirirsem kesinlikle iphone alirim

Android os kesnlkle iphn dan daha iyi iphn aldğn zaman jb yapmazsan pekte bi anlamı kalmaz. Jb yapıncada garnti dışı kalır. Gerisini sen düşün ;)

----------Eklendi @ 21:04:31 ---------- Yazıldı @ 21:02:50 ----------

alin samsung galaxy s2 pc ye laptopa gerek yok hersey elinin altinda ne ararasan var

Aynn ole kardeşim otg kablosuyla mause faln bile bağlanabliosn yada usb bellek lerini açabiliosn hatta içine dosya bile aktarıyosn sırf bunun için bile alınır bnce :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt