sen sadece oyunlara takılmışsın..bence hatan var 800mhz bir telefondan çok iyi android performansı alıyorum.gio da dahil onuda kullandm...asphalt çalışmıyo die telefonumu değiştireremem.tek eksiği hd video çekmemesi ve flash playeri olmaması
Bi nokıa magazaya girin bide android markete !
Androit alacak olan arkadaşlar alacağı telefonu iyice araştırsin lar sonradan pişman olmasınlar
Androit de şu en iyi telefon bana göre samsung galaksi s serisi
arkadaslar bende 5800 kullanıcısıyım.1 senedir kullanıyorm.gecenlerde gidip vodafone smart aldım.ikinci hat için.valla 5800 hiç bişey yükleyemiyodum.ne yüklesem sertifka diye tutturuyo.hackleme işinide berecemedim.ama smarta ne indirsem sorunsuz calıştı.valla elimden düşürmez oldum.5800 yan gözle bile bakmıyorum artık.pabucu dama atıldı.bi dolu uygulma yükledim smarta.android versiyonu 2.2.1 belki ama symbian os 9.4 den daha iyi bence.5800 ı satmayı düşünüyorum.Bencede gerçekten sırf android diye saçma sapan uygulama çalıştırmayan telefonlar satıyorlar, mesela vodafone smart, sırf android diye sanki çok üstün bir androidmiş gibi satılıyor, oysaki angry birdste tam bir fiyasko oyunlarda feci şekilde lag var, alacaksanız Galaxy S, Htc tarzı telefonlar öneriyorum.
Bendede 5800 var bende çıkarıcam elden android alıp 2 senedir kullanıyorum ben, ne indirsem sorunsuz çalıştı diyorsun, oysa benim youtubeda gördüğüm angry birds smart videolarında hiç öyle gözükmüyordu ?
eger telefon degistirirsem kesinlikle iphone alirim
alin samsung galaxy s2 pc ye laptopa gerek yok hersey elinin altinda ne ararasan var