Nokia N9 incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 incelemesi
Arkadaşlar zateh hepiniz biliyorsunuz Tr de N9 u kullanma şansına sahip az kişi var bunlardan biride MeeGoTürkiye ekibi burda tekrar etmek istiyorum reklam değil resmi site amacım üyeleri bilgilendirmek

Şimdi gelelim benim açımdan inceleme yorumu acelem vardı hepsini okuyamadım ama gerçekten güzel bir inceleme olmuş ve tarafsız neden mi olumlu olumsuz eleştirileri rahatlıkla yapmışlar bu da link buyrunuz

----------Eklendi @ 10:41:59 ---------- Yazıldı @ 10:40:27 ----------

pRime.

pRime.

Üye
Teşekkürler hasan. Bakalım ne yazmışlar?

----------Eklendi @ 11:32:51 ---------- Yazıldı @ 11:08:54 ----------

Gerçekten çok tarafsız olmuş helal olsun adamlara herşeyini yazmışlar açık açık yalnız bir bilgi yanlışı: var n9'daki polikarbonatta herhangi bir boyama işlemi yok, plastiğin kendi rengi o.

----------Eklendi @ 11:38:50 ---------- Yazıldı @ 11:32:51 ----------

ve sgx530 gpu'su 7m değil, 14m üçgen çiziyor.

Lenneth

Üye
Abartildigi kadar, bir Android kullanicisini etkileyecek duzeyde degil kisaca.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,harika bir yazı olmuş.cihaz ve işletim sistemi benim favorim zaten...ben bu cihazı istiyorum:)

pRime.

pRime.

Üye
bir android kullanıcısının işletim sisteminden bin kat daha iyi kısaca.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Lenneth

Üye
Symbian, MeeGo, iOs hepsi kral ama Android tu pis kaka der. Android dusmani dedigimde de alinir :)

Paylasim icin saol Hasan.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla bence dediğim gibi yazı güzel iyi bir inceleme olmuş fakat işletim sistemi karşılaştırması yapacaksak aynı donanıma sahip olmalı bence ki bugüne kadar android in tek artısı bence görselliği başka bir olayı yok yani bu işi burda uzatmayalım

pRime.

pRime.

Üye
Symbian, MeeGo, iOs hepsi kral ama Android tu pis kaka der. Android dusmani dedigimde de alinir :)

senin için de symbin ios ve meego tu pis kaka :) sen de bunların düşmanısın ama Hakan'cım :)

Lenneth

Üye
valla bence dediğim gibi yazı güzel iyi bir inceleme olmuş fakat işletim sistemi karşılaştırması yapacaksak aynı donanıma sahip olmalı bence ki bugüne kadar android in tek artısı bence görselliği başka bir olayı yok yani bu işi burda uzatmayalım

Kabul

HTC HD2'yu ele alalım Android ve Meego yüklenebiliyor

MeeGo'lu performansı

Android'li performansı

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
iyide meego n900 de de berbat çalışıyor uyumlu değil cihazlarla tamamlanmış bir versiyon bir tek harmattan yani gelip 1.1 topluluk sürümü ile direk android sürümünü nasıl karşılaştırabilirsin ki şunu hatırlatayayım sgs2 ilk versiyonunda ana ekranda lag vardı yani bitmemiş bir yazılımı karşılaştırma

----------Eklendi @ 18:14:13 ---------- Yazıldı @ 16:39:02 ----------

evet baktımda o kadar yeni bir video fakat kasıtlı olduğu belli 1.2 versiyonu çıktı 1.3 geliyor 1.0 var adamda N900 videolarına bakmak lazım başka bir video var meego olarak fakat kamera fps bayağı bir düşük ve detaylar belli olmuyor

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kabul

HTC HD2'yu ele alalım Android ve Meego yüklenebiliyor

MeeGo'lu performansı

Android'li performansı

İyide HD2'nin kullandığı donanım sürücüleri mevcut mu MeeGo'da ?. Cihaza uyumlumu değil. Zaten biz Topluluk sürümünden değil. Harmattan arayüzlü 1.2 sürümünden bahsediyoruz. O telefon MeeGo için üretilmedi Android için üretildi... Neyse artık Tizen OS gelince (MeeGo'nun devamı olan) o cihazlarda daha üst donanımlar yer alacaktır. O zaman karşılaştırma yapılır.

Lenneth

Üye
İyide HD2'nin kullandığı donanım sürücüleri mevcut mu MeeGo'da ?. Cihaza uyumlumu değil. Zaten biz Topluluk sürümünden değil. Harmattan arayüzlü 1.2 sürümünden bahsediyoruz. O telefon MeeGo için üretilmedi Android için üretildi... Neyse artık Tizen OS gelince (MeeGo'nun devamı olan) o cihazlarda daha üst donanımlar yer alacaktır. O zaman karşılaştırma yapılır.

Android için mi üretildi ? HTC HD2 Windows mobile 6.5 ile çıktı piyasaya.. Android emulatör kullanıyor tu pis kaka diyorsunuzda MeeGo 1.1 sürümü maşallah emulatör üzerine 10 tane emulatör kullanıyor sanırım..

Del Rey

Del Rey

Üye

Ya gel de o zaman 12 madde ile açıkla Symbian'ın yapıp Android'in yapamadığı şeyleri.

Sen söyledin, ben yazdım. Sıra sende :)

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Ben kendim inceledim güzel bişey yapmışlar ben begendim kendi adıma. Ankarada ki arkadaşlar Ankamall da ki nokia shop ta var orda inceleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...