vay be kimse yok halen burada ne bu halk ?
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Yaw zaten forumda bi azalma var gibi Genişletmek için tıkla ... anlamadım nerelerdeler ? soğuk diyemi kimse yok
- SerkeŞ -' Alıntı: Yaw zaten forumda bi azalma var gibi Genişletmek için tıkla ... anlamadım nerelerdeler ? soğuk diyemi kimse yok
SHS Üye yok kardeşim aktif üye sayısında azalma gözlemliyorum, 2milyon üye ama 89bin aktif buda dengesiz
devran_34 Üye mstf_l' Alıntı: he soguk klavyeleri vurmus donmus klavyeleri ondan yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... allahdan biz kombiye kalmayıp sobayı kurmusuz odun yakıyoz kemiklerime kadar ısıdım üstünede içtik bide ohh
mstf_l' Alıntı: he soguk klavyeleri vurmus donmus klavyeleri ondan yazmıyorlar Genişletmek için tıkla ... allahdan biz kombiye kalmayıp sobayı kurmusuz odun yakıyoz kemiklerime kadar ısıdım üstünede içtik bide ohh
SHS Üye Biliyorum bende eskiden pasiftim, oyun için girer çıkardım bence var, ama eskilerde geri dönüyor yakında çoğalır..
Biliyorum bende eskiden pasiftim, oyun için girer çıkardım bence var, ama eskilerde geri dönüyor yakında çoğalır..
SHS Üye Benimde bu ikinci hesap, belki ilk hesapta o 2milyonun içindedir de nickini bile hatırlamıyorum
devran_34 Üye [video=youtube;boXtSa8xu_4]http://www.youtube.com/watch?v=boXtSa8xu_4[/video] mahsuni şerif vefasız sıra buna geldi daha söz kalmadı heycan sözün üstene sırada boşu boşuna
[video=youtube;boXtSa8xu_4]http://www.youtube.com/watch?v=boXtSa8xu_4[/video] mahsuni şerif vefasız sıra buna geldi daha söz kalmadı heycan sözün üstene sırada boşu boşuna
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Yine ben Genişletmek için tıkla ... hoş geldin msn i halletin galiba deli olmadan döndünmü
pelın_' Alıntı: Yine ben Genişletmek için tıkla ... hoş geldin msn i halletin galiba deli olmadan döndünmü
pelın_ devran_34' Alıntı: hoş geldin msn i halletin galiba deli olmadan döndünmü Genişletmek için tıkla ... Hallettim valla ya sonunda
devran_34' Alıntı: hoş geldin msn i halletin galiba deli olmadan döndünmü Genişletmek için tıkla ... Hallettim valla ya sonunda
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Hallettim valla ya sonunda Genişletmek için tıkla ... yardımlarım işe yaradımı bu arada adam haklı deliyim demişsin demin abartıyoruz bölümüne
pelın_' Alıntı: Hallettim valla ya sonunda Genişletmek için tıkla ... yardımlarım işe yaradımı bu arada adam haklı deliyim demişsin demin abartıyoruz bölümüne
pelın_ devran_34' Alıntı: yardımlarım işe yaradımı bu arada adam haklı deliyim demişsin demin abartıyoruz bölümüne Genişletmek için tıkla ... hıhh sanada küserim bak ben deliyim dedım o abartmısyosun zaten delisin demiş
devran_34' Alıntı: yardımlarım işe yaradımı bu arada adam haklı deliyim demişsin demin abartıyoruz bölümüne Genişletmek için tıkla ... hıhh sanada küserim bak ben deliyim dedım o abartmısyosun zaten delisin demiş