C7-00 vs. C6-01 ?

Sponsorlu Bağlantılar

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
C7-00 vs. C6-01 ?
selam arkadaslar ben 5800 kullanıyorum ve yeni telefon almak istiyorum c7 ile c6-01 arasında kaldım kibar oldugu için c6 istiyorum ama c7 nin de hafif kalır bir yanı yok bir de sizin görüşlerinizi merak ettim telefonu burada yazanlara göre alacağım.

pRime.

pRime.

Üye
Nokia C7

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
neden kardeşim?

mstf_l

mstf_l

Üye
direkt 603 al derim islemci ve gpu olarak ikisinden de iyi o yuzden 603 belki biraz kasarsan 700 oneririm

pRime.

pRime.

Üye

Çünkü daha fazla özelliği var ama küçük kullanışlı bir telefon istersen c6-01 al o da yarıyolda bırakmaz seni tasarım olarak iki telefon da çok şık.

----------Eklendi @ 08:37:01 ---------- Yazıldı @ 08:36:15 ----------

Nokia 603 veya 700 de öneririm.

V/RS

V/RS

Üye
birisi 603 ü incelemişti c6-01 ve c7 den bir farkı yok demişti hız konusunda

realdreamss

realdreamss

Üye
Nokia c6-01 :) telefonuda hacklersen zaten yakında belle gelicek (inşallah) ozaman telefonunda uygulamalar olsun şıklık olsun kamera olsun mükemmel olur. Emin ol c6-01i alırsan pişman olmazsın :)

keys1903

keys1903

Üye
fıyat performans c601 tabıkı

benighted

benighted

Üye
forever c7:yuru

spartuas

spartuas

Üye
Forever İn the Best Nokia c7 :) sim kartlı nfc çıkarsa c7 de 2 adet nfc olacak + Şık diğerleri aynı zaten :D Kısaca C7-00,

Ayrıca arkadaşlar arkadaş c7 vs c6-01 demiş Siz 603 öneriyorsunuz:zuhaha: :)

Artles

Artles

Üye
Bütçen varsa c7 yoksa c6 01 aralarında fiyat farkı ciddi ama özellik farkı çok az.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
he la bende anlamadım c6 600 c7 850 ama fark yok anlamadımki xd

Artles

Artles

Üye
NFC ülkemizde 3 seneden hatta 4 seneden önce öyle yaygın olarak kullanılmaz. Zaten o süre geçene kadar adam yeni telefon alır.
bunun içi 250 lira fazla vermeye gerek yok. şıklıkda kişiye göredir. bana göre c6 01 daha şık ne diyeceksin bu konuda ? :)

spartuas

spartuas

Üye
NFC ülkemizde 3 seneden hatta 4 seneden önce öyle yaygın olarak kullanılmaz. Zaten o süre geçene kadar adam yeni telefon alır.
bunun içi 250 lira fazla vermeye gerek yok. şıklıkda kişiye göredir. bana göre c6 01 daha şık ne diyeceksin bu konuda ? :)

Nemi diyicem ? Herkesin zevki farklıdır. Zaten yukarıda ben kendime göre belirttim. :zuhaha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ekranı daha büyük daha ince daha havalı

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ben karar verdim arkadaşlar c6-01 alacağım ancak 603 e de bir göz gezdiririm herkese teşekkürler ayrıca nfc şimdilik işime yaramaz 3-4 sene sonra değerlenir zaten

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence c7 al bütcen varken c7 çok güzel bi telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt